Til Forsiden

GET GIR DEG VALGFRIHET

Hos Get kan velge blant over 90 kanaler i alle sjangere og du kan bytte når som helst uten at det koster noe ekstra. Det betyr at du alltid finner noe som passer dine interesser, enten du vil se tegnefilm, dokumentarer, jazzkonsert, ekstremsport eller andre ting. Kanalene velger du akkurat når det passer deg på Min Get.

 

Logg inn og velg kanaler

SLIK VELGER DU KANALER

Basistilbudet med stor valgfrihet. Du får de mest populære kanalene og mulighet til å velge ytterligere 25 kanaler til fra et utvalgt på over 70 kanaler. Du velger når det passer deg.

Start

Basistilbudet med stor valgfrihet. Du får de mest populære kanalene og mulighet til å velge ytterligere 26 kanaler til fra et utvalgt på over 90 kanaler. Du velger når du vil.

Få alle kanalene. Enkelt og greit. Over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg. Kun 149,- ekstra pr måned.

Familie

Få alle kanalene. Enkelt og greit. Over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg.

Mer underholdning

Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud. Her får du alt - det er ingen ting vi ikke har!

© 2016 | Informasjonskapsler og personvern