Til Forsiden

TIPPEKAMPEN ER TILBAKE

Plinget er tilbake! Lørdager kl 16.00 kan du nå se engelsk toppfotball på TV 2 Sportskanalen. Hjemme via Get-boksen eller hvor du vil med Get tv-app.

Storkampene står i kø

De gamle heltene er byttet med verdensstjerner som Paul Pogba og Philippe Coutinho. Og for første gang siden 1998 kan du nå se Premier League på en åpen tv-kanal, kun hos Get! Tippekampene sendes på TV 2 Sportskanalen, som har kanalplass 23 på Get-boksen. Husk at du har også har kanalen tilgjengelig på nettbrett og mobil i Get-tv app hvor som helst i Norge. Praktisk hvis du er på hytta når ditt lag spiller.

Kommende tippekamper på TV 2 sportskanalen hos Get

Kommende tippekamper på TV 2 sportskanalen hos Get

VIL TIPPEKAMPEN KOSTE NOE?
Introduksjonen av Tippekampen er en del av en større lansering av et vesentlig forbedret tv- og innholdstilbud som blir presentert våren 2017. I forbindelse med dette vil prisene justeres, dette vil varsles i god tid før de nye prisene innføres.

Se alt fra Premier League og FA-cupen!

Kr 449,- pr mnd

Ikke gå glipp av noe. Med TV 2 Sport Premium får du over 200 direktesendte kamper fra Premier League i sesongen, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer fra England. Du får også over 59 kamper fra den tradisjonelle FA-cupen. I tillegg blir det scoringsshow og magasin.

Bestill

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern