Til Forsiden

DU HAR MYE Å GLEDE DEG TIL I OKTOBERMed Norges mest fleksible tv-pakke har du poeng i tv-pakken som du kan bytte mot spennende kanaler og innholdstjenester så ofte du vil uten ekstra kostnad. Her er noe av hva du kan glede deg til i oktober.

Valgmeny_get_app

SÅ ENKELT VELGER DU

1.  Last ned Min Get-appen eller logg inn på get.no

2.  Velg kanalene eller innholdet du ønsker og trykk «Bekreft valg».

3.  Innholdet blir tilgjengelig umiddelbart. Du kan endre tv-pakken så ofte du vil uten ekstra kostnad.
 

Logg inn og velg

40 POENG: HBO NORDIC


Oktober er full av nye serier på HBO Nordic, som «The Deuce», en dramaserie om 70-tallets New York med James Franco i hovedrollen. I tillegg finner du komplette sesonger av Emmy-vinnerne The Handmaid’s Tale og Big Little Lies.

5 POENG: FILMFAVORITTER


Du får tilgang til over 200 filmer med en god blanding av høyt profilerte filmer og indie-filmer fra de mest populære sjangrene, med nye filmer hver måned. Her er noen av nyhetene i oktober


5 POENG: CURIO

- ER DU NYSGJERRIG?

Curio_Trafficer

Vi lever i en verden med illegale markeder hvor nesten alt kan kjøpes for penger fra kriminelle nettverk. Den nye dokumentaren «Traffickers» følger smuglere, og ikke minst politiet som jakter dem.

Les mer om Curio

5 POENG: CIRCUS

- PRISVINNENDE TV-SERIER

Cirkus_Line_of_Duty

Line of Duty, kjent som den NRK-sendte serien Korrupsjonsjegerne, følger en spesialenhet som avdekker korrupsjon i politiet. Serien er en av BBCs mest populære serier gjennom tidene. Se den når og hvor du vil.

Les mer om Cirkus

1 poeng: Tv-kanaler

- ET UNIVERS AV KANALER

BBC_Earth

Velg blant et hav av tv-kanaler innen nyheter, kultur, sport og underholdning. En av våre anbefalinger i oktober er BBC Earth og den nye naturserien «Blue Planet II» med premiere 19. oktober.

Legg til BBC earth

5 poeng: Viasport+


ViasatSport

Viasport+ gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, La Liga, Serie A, Ligue 1, NFL og NHL. I midten av oktober kan du se godbitene Apoel – Borussia Dortmund (17.10) og Barcelona – Olympiakos (18.10).

Legg til viasport+

5 poeng: TV 2 Sportskanalen


David Silva Premier League TV 2 Sportskanalen

Se all dramatikken fra Get-ligaen, der alle slår alle i den åpne serien! I tillegg får du Premier League hver lørdag kl 16.00. I oktober ser du Man City – Stoke (14.10), Huddersfield – Man U (21.10) og Liverpool – Huddersfield (28.10).

Legg til tv 2 sportskanalen

20 poeng: Eurosport-pakken


Norge landslaget fotball Eurosport

Fra 5. til 10. oktober ser du de siste VM-kvalifiseringskampene i fotball på Eurosport N og Eurosport 1. I tillegg kan du glede deg til den spennende sluttspurten i Eliteserien og Obos-ligaen på kanalene.

Legg til eurosport

Leter du etter noe?

© 2018 | Informasjonskapsler og personvern