Til Forsiden

FAVORITTKANALER

Vi har samlet noen høydepunkter fra kanaler du kanskje ikke kjenner så godt. Bli litt bedre kjent med utvalget. Kanskje du finner noen nye favoritter?

Visste du at?
Du kan lagre dine favorittkanaler i en egen liste så de blir enklere å finne? Har du den nye tv-opplevelsen på Get box II kan du lese mer om favorittkanaler her.

VELG DINE KANALER

Historie- og dokumentarkanaler

Nat Geo – Reagan

30. mars 1981 skjøt og såret John Hinckley Jr. USAs daværende president, Ronald Reagan i et forsøk på å imponere barneskuespilleren Jodie Foster, som han var sykelig opptatt av. Selv om attentatet mislyktes, lyktes han i å endre et presidentskap, en mann og et ekteskap. Den to timer lange spillefilmen er basert på Bill O’Reilly og Martin Dugards bestselgende bok.

BBC Earth – Coast Australia

Denne serien fokuserer på noen av Australias utrolige severdigheter; inkludert historien, menneskene, arkeologi, geografi og livet i havet langs den fantastiske kystlinjen. Seks foredragsholdere reiser til åtte regioner i Australia for å utforske kystområdene. Stedene spenner seg fra Great Barrier Reef til Sydney, fra landets Coral Coast til Gold Coast.

History – The Curse of Oak Island

I over 200 år har myten om at en sjørøverskatt er begravet utenfor kysten av Canada tiltrukket seg eventyrere og lykkejegere fra hele verden. Alle har dratt tomhendte hjem, og seks mennesker har mistet livet. Fra tirsdag 10. januar fortsetter brødrene Rick og Marty Lagina jakten på svar i en helt ny sesong av The Curse of Oak Island på HISTORY.

H2

H2 er kanalen der informasjon er lik underholdning, fortalt på nye, overraskende og spennende måter. H2 graver dypere i historien og dykker ned i en verden av vitenskap, militærhistorie, myter, gamle kulturer og moderne historie.

Nyhetskanaler

CNN – KANAL 29

CNN er verdens ledende globale 24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN International leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt. Kanalen komplementerer lokale nyhetskanaler, rapporterer hendelser fra et internasjonalt perspektiv.

BBC WORLD NEWS – KANAL 93

BBC World News er kanskje verdens mest kjente nyhetskanal. Internasjonale nyheter, finans- og sportsnyheter i tillegg til et utvalg underholdningsprogrammer.

AL JAZEERA ENGLISH – KANAL 94

Engelskspråklig internasjonal nyhetskanal som sender globale nyheter og aktualitetsprogrammer med et perspektiv fra Midtøsten. Sender 24 timer i døgnet.

France 24 English – kanal 98

France 24 er en engelskspråklig internasjonal nyhetskanal som sender døgnet rundt. Kanalen gir et fransk perspektiv på verdensnyheter. Du kan også velge France 24 French som er franskspråklig.

nyheter og underholdning

TNT - KANAL 27

TNT er Turners 24-timers premierespekkede underholdningskanal med fokus på kvalitetsdrama. Seriene som vises på kanalen er en blanding av første visning i Norge og velkjente bibliotek innen fiksjonsjangeren, i tillegg til realitybasert underholdning på dagtid, samt filmer med kjente stjerner i helgene.

NHK - KANAL 185

24/7 nyhetskanal fra den japanske allmennkringkaster med engelsk språk.

TV5Monde - KANAL 103

Se det beste fra fransk tv! Filmer, serier, dokumentarer, underholdning og barneprogram – alt i en kanal! De aller fleste programmene er tekstet på engelsk.

Fashion TV - KANAL 68

Det aller siste fra catwalken. Modeller, trender og moteshow fra Paris, Milano, New York, Madrid og Tokyo. Kanalen holder deg oppdatert og gir deg siste mote først.

Barnekanaler

Cartoon Network - KANAL 37

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre. På kanalen finner man noen av verdens mest kjente tegneseriefigurer, inkludert Ben 10, Emmyvinnende Eventytid, prisvinnende Gumball og The Regular Show fra Cartoon Network Studioet, i tillegg til animerte serier fra DC comics; Batman, Justice League og Teen Titans GO. Cartoon Network er en av de største barnekanelene i Norge og alle programmene er dubbet til norsk.

Disney XD - KANAL 38

Disney XD er tv-kanalen for den som liker fartsfylt action og treffsikker humor. Her vises den animerte suksesserien Star Wars Rebels og Marvels superhelter Spider-Man og Avengers, samt favorittserier som Kickn' It, Lab Rats og Phineas & Ferb. Disney XD sender hver dag fra kl. 06.00 til 22.00. Alle programmene er tekstet eller dubbet til norsk.

Nick Jr – kanal 41

Nick Jr er kanalen for barn i alderen 3–5 år. Programmene blir sendt på norsk, og underholder de aller minste på en hensiktsmessig måte.

Boomerang – kanal 39

Boomerang er et lekent, trygt og morsomt miljø for små gutter og jenter med serier som Familien Flintstones, Tom & Jerry, Bippe Stankelbein, Sylvester og Pip, Scooby Doo og Looney Tunes.

Reise, mat, gaming & musikk

Travel Channel – kanal 33

Travel Channel er en kanal som spesialiserer seg på reiseprogrammer. Her får du en god miks med ferieideer, kultur, livsstil, mat og drikke og praktiske reisetips.

Food - kanal 65

En av de mest populære kanalene innen matlaging i USA! Se programmer som Iron Chef America, Chopped og 30 Minute Meals med stjernekokken Rachael Ray.

Ginx – kanal 73

Ginx er en rendyrket videospillkanal, og er et eldorado for spillinteresserte. Kanalen sender 24 timer i døgnet.

Mezzo – kanal 88

Fransk kanal for musikkelskeren. Gir deg mye klassisk musikk, opera og akustisk jazz. Mezzo gir deg musikk fra hele verden med opptak fra konserthaller og festivaler.

Livsstil og Ekstremsport

Fine Living - kanal 66

Fine Living er kanalen for den moderne kvinne med programmer som mote, glamour, samliv og populære talkshows.

Motors TV – kanal 76

Motorsport, magasininnslag, tester, bilutstillinger, dokumenterprogram og reportasjer. Programmene er laget av motorentusiaster, for motorentusiaster.

Extreme Sport – kanal 79

Extreme Sports Channel er dedikert til ekstreme idretter med trendy livsstil. Se utfordrende og spektakulære idretter som surfing, skateboard og snowboard.

Fatstone – kanal 80

Fatstone er kanalen som fokuserer på utendørs actionsport. Du kan blant annet se programmer med skating, surfing, windsurfing, snowboard, ski, sykkel, og mange andre idretter man kan drive utendørs – uten motor.

© 2018 | Personvern og informasjonskapsler