Familievennlig innhold fra SF Kids

Nå kan du få tilgang til hundrevis av serier og filmer fra SF Kids. Her er det garantert noe morsomt for både foreldre og barn. Se det hvor du vil og når du vil på Get nett-tv og Get tv-app for PC/Mac, mobil, nettbrett og Apple TV. SF Kids-biblioteket kommer på Get-boksene før sommeren.

Gamle favoritter og nye bekjentskaper

Med SF Kids kan du gjennopdage filmer og serier fra din egen barndom, samtidig som barna finner sine nye favoritter. Her finner du blant annet Astrid Lindgrens elskede figurer, Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget, samt flere animerte favoritter som Albert Åberg og Gubben og katten. Av nyere bekjentskaper kan SF Kids by på favoritter som Peppa Gris, Byggmester Bob og Karsten og Petra.

Enkelt å velge innhold

Den nye arkivtjenesten SF Kids er tilgjengelig uten ekstra kostnad i valgmenyen på get.no. Du kan også velge ditt innhold med Min Get-appen. Laster du den ned på mobilen er det enkelt for deg å endre innhold.

GPAppStore IosAppStore

For de aller minste (0-3 år)

sfkids_pettsonochfindus_3860x2160_dnsf

Gubben og Katten

Pettersen er en gubbe som bor på en gård ute på landet, sammen katten sin, Findus, og hønene. Gubben og katten kan prate med hverandre, og for gubben er Findus mer som et barn enn en katt. Følg dem ut på eventyr.

sfkids_peppapig_stående

Peppa Gris

Peppa er en søt liten gris som bor sammen med sin lillebror Georg, mamma Gris og pappa Gris. Peppa elsker å leke, å kle seg ut, å besøke spennende steder og å få nye venner, men den absolutte yndlingsbeskjeftigelsen er å hoppe rundt i søle!

sfkids_brandmansam_3860x2160_dnsf

Brannmann Sam

Sam er brannmann. Han er modig, rolig og hjelpsom. Han kjeder seg aldri på jobben fordi det alltid er noen i Pontypandy som trenger hjelp. Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe. Han er en ordentlig helt!

Ta med eventyret inn i hverdagen

Med SF Kids er du sikker på at de minste finner det de liker, men også ting de større barna kan ha glede av. SF Kids har hundrevis av serier og filmer på norsk. Kanskje finner dere noe hele familien kan se sammen?

For de som har blitt litt større (4-6 år)

Karsten

Karsten og Petra

Møt de to 5-åringene Karsten og Petra, og deres to kosedyr, Løveungen og Frøken Kanin. Bli med inn i et vakkert, fantasifullt og morsomt univers der barna har sine hverdagslige opplevelser sammen med sine to kosedyr. Vi følger dem i lek og i deres fantasiverden der drømmer blir virkelighet.

Thomas

Thomas og vennene hans

Her møter du lokomotivet Thomas og alle hans venner. Du kjenner sikkert Thomas fra før? Han elsker å frakte alle slags mulige laster. Det eneste han ikke liker, er fisk. Det er både jobb og moro som venter på fantasiøya Sodor, denne gangen.

pingu

Pingu

Pingu er en sjarmerende, liten pingvin som bor med familien og vennene sine på Sydpolen. Pingu opplever eventyr overalt hvor han ferdes. Hans ufarlige rampestreker gjør at han havner i mange komiske situasjoner til glede for både små og store. Bli med på moroa du også!

Filmer og serier for alle aldre

Hos SF Kids finner du innhold for de ulike aldersgruppene, og mye som passer for hele familien. Hva med å gjenoppleve noe fra egen barndom sammen med barna?

For de litt eldre barna (7-10 år)

pinneman

Pinnemann

Fra skaperne av storsuksessen ”Gruffalo” og ”Plass bakpå Kosten”, kommer nå ”Pinnemannen”, en nydelig animert film basert på den bestselgende bildeboken av Julia Donaldson. Bli med Pinnemannen på hans utrolige reise gjennom alle årstidene når han løper fra lekelystene hunder, blir kastet i en elv, rømmer fra reiret til en svane og til og med havner på bålet. Vil han rekke hjem til familien sin til jul?

ironman

Iron Man

Tony Stark er arving til et milliardimperium og lever et luksusliv hvor han er fri til å bruke tiden på sine favorittinteresser; søke ekstrem spenning, løse vitenskapelige mysterier og skape utrolige oppfinnelser. Men alt går galt når Tonys far dør i en ulykke som nesten koster ham selv livet. Ved hjelp av sine teknologiske ferdigheter må Tony handle som en superhelt og bekjempe urettferdighet. Han er Iron Man.

Ronja

Ronja Røverdatter

Ronjas liv begynte storslagent. Den natten hun ble født, slo lynet ned og delte Mattisborgen i to. Hennes far, Mattis – den mektigste røverhøvding i alle berg og skoger – var vill av lykke over datteren. Nå skulle Mattisslekten fortsette, for her var emnet til en ny røverhøvding. Trodde Mattis. Samme natt ble enda en røverhøvding født...

La barna se SF Kids med Get TV-APP

Nå kan du ta med deg filmene og seriene fra SF Kids på ferie. Bruker du tv-appen fra Get, er alle filmene og seriene tilgjengelige hvor som helst og når som helst i Norge. Innholdet finner du igjen under tv-arkiv i app-menyen.

GPAppStore  IosAppStore