Månedens film- og serietips

Underholdningsguiden for juni er fullspekket med god underholdning. Sjekk ut tipsene fra våre film og serie-entusiaster under her, velg tips, finn frem popkorn og kos deg!

Husk at du kan bytte kanaler kostnadsfritt, eller legge til flere poeng så slipper du å måtte velge.

KLASSIKERE MED HØY POPFAKTOR

Chocolat

Drama / Romantikk

Chocolat

Johnny Depp, Juliette Binoche, humor og sjokolade… Følg historien til en mor, en datter og en landsby hvor livet har stått stille i 100 år. Og åpningen av en helt spesiell sjokoladebutikk. En utrolig fin film!

Se filmen på Get-boksen eller her!

Trainspotting

Drama

Trainspotting

Hvorfor skaffe seg familie og jobb når du kan henge med vennene dine å stjele, drikke, skyte hunder med luftgevær og se på hjemmelagde pornofilmer i konstant heroinrus? Dette er en kultfilm, som bør sees.

Se filmen på Get-boksen eller her!

The men who stare at goats

Komedie / Krig

The_men_who_stare_at_goats

Tror du at man med mental trening kan gå gjennom vegger og stirre geiter til døde? Det gjør i alle fall stjernene i denne filmen som spilles av Ewan McGregor, Kevin Spacey, Jeff Bridges og George Clooney. En klassiker!

Se filmen på Get-boksen eller her!

Kidnap

Drama / Thriller

Kidnap

Dette er alle foreldres verste mareritt. Hovedrollen Karla, spilt av Halle Berry, opplever at to menn kidnapper sønnen hennes. Det viser seg fort at kidnapperne har køddet med feil mor. Spennende film!

Se filmen på Get-boksen eller her!

Popkornfaktor 6 for voksne

The Handmaid's Tale - sesong 3


Premiere 6. juni

Dette er en sterk serie hele seriebanden på huset her virkelig anbefaler. 6. juni ble de 3 første episodene i sesong 3 sluppet – og det kommer nye episoder fra HBO Nordic hver torsdag.

Hvis du ikke sett de første sesongene, har du virkelig noe å glede deg til. Alle episodene fra sesong en og to ligger klare å venter på deg på Get-boksen, i TV-appen eller på nett-TV.

SE SESONG 3 HER

Big Little Lies - sesong 2


Premiere 10. juni

Dette er en prisvinnende serie om tre mødre og deres tilsynelatende perfekte liv. Det vi liker spesielt godt med serien er det mellommenneskelige dramaet mellom kvinnen som er spilt av Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley. Popkorn-faktor 6.

Hver mandag legger vi ut en ny episode som du kan se på Get-boksen, i TV-appen eller på nett-TV.

SE TIDLIGERE SESONGER HER

Boy erased


Drama

Vi elsker denne filmen! En hjerteskjærende selvbiografi om en gutt på 19 år som blir utstøtt av sine kristne foreldre fordi han er homofil. De gir han valget om mellom å delta i kirketerapi for å "kurere" homofilien hans eller bli avvist av familien. En sterk, men veldig viktig historie. Popkornfaktor 6 fra filmpolitiet vårt.

Tilgjengelig som leiefilm fra mandag 10. juni

Lei filmen på Get-boksen eller her!

GARANTERT EN GOD LATTER

No strings attached

Romantikk

NO_STRINGS_ATTACHED

Et vennepar prøver å ha et rent fysisk forhold. Men det tar ikke lang tid før de begge finner ut at de vil ha noe mer en bare det. Herlig romantisk komedie med Natalie Portman og Ashton Kutcher.

Se filmen på Get-boksen eller her!

The Daily show

Talkshow

The_Daily_Show

Trevor Noah dekker nyhetsbildet med sjarm og humor. Talkshowet får deg garantert til å trekke på smilebåndet, samtidig som du kanskje lærer noe nytt om hva som skjer i verden akkurat nå. Tommel opp fra talkshow-junkyen vår.

Se serien på Get-boksen eller her!

Kjæledyrenes hemmelige liv

Barn / Komedie

Kjæledyrenes_hemmelige_liv

Når vi diskuterte på kontoret om hva som burde være familiefilmen i juni, ble det fort stille i rommet da denne godbiten dukket opp. Se sammen med barna, alene eller med kjæresten. Garantert en god latter. Poppkornfaktor 6 for alle aldre.

Lei filmen på Get-boksen eller her!

FINE FILMER FOR BARNA

Knerten i knipe

Barn

Knerten_i_knipe

Det var vanskelig å velge ut barnefilmer for juni, for det er så mange fine filmer ute for barna nå. Foreldrebanden hos oss mente Knerten i knipe var vinneren av filmene de ville foreslått for sine små. Kjempefin film. Poppkornfaktor 6 for barn mellom 2-6 år.

Se filmen på Get-boksen eller her!

Olsen Banden Junior

Barn / Komedie

Olsenbanden_Jr_og_mestertyvens_skatt

Altså, er du mamma eller pappa til småbarn, så var du garantert også kjent med den originale Olsen Banden når du vokste opp. Alle våre «brukertester» viser at dette har poppkornfakor 6 for barn mellom 4 -10 år. Tommel opp.

Se filmen på Get-boksen eller her!

Karsten og Petra på skattejakt

Barn

Karsten_og_Petra_på_skattejakt

Skal du sette på en koselig film, som barna kan kjenne seg igjen i og kose seg med, er Karsten og Petra alltid en sikker vinner. I juni har vi valgt å trekke frem Karsten og Petra på Skattejakt. Poppkornfaktor 6 for barn mellom 2-6 år.

Lei filmen på Get-boksen eller her!

Slik blir fotball-VM for kvinner 2019 på NRK og TV 2


Både NRK og TV 2 topper sine lag for å følge det norske landslaget på veien gjennom sommerens store høydepunkt for fotballinteresserte. VM i fotball for kvinner sparkes i gang i Frankrike 7. juni og avsluttes med finalekamp fire uker senere.

Kampoppsett_fotball_VM_kvinner
Sommerkampanje_SFA_filmer_2019

Sommerkampanje på leiefilm


Endelig er det på tide for sommerens store og utrolig populære sommerkampanje med attraktive og sterke fokusfilmer for kun 19 kroner.

Nye filmer på Get Filmleie

Du finner over 7000 titler i filmleie-biblioteket vårt. Filmene er tilgjengelige for deg i 48 timer.

VELG HVA DU VIL SE

DU KAN ENDRE TV-PAKKEN I VALGMENYEN, UTEN EKSTRA KOSTNAD.

Slik velger du innhold:

  1. Bruk Min Get-appen eller logg inn på Min Get og gå til valgmenyen for å velge innhold.
  2. Legg til eller fjern etter eget ønske. Blått poengsymbol viser at innhold er valgt. Øverst på siden ser du hvor mange poeng du har brukt.
  3. Bekreft valgene dine nederst på siden og hygg deg med ditt nye innhold.

Tips: Gjør det på den enkleste måten med appen Min Get.

IosAppStore  GPAppStore

Mac og iPhone med Valgmenyen

Fylle på litt til?

Hart du funnet flere ting du har lyst til å legge til, men ser at poengene ikke helt strekker til? Ingen fare. Du kan når som helst fylle på med ekstra poeng etter behov.