Til Forsiden

Paramount+

Get introduserer Paramount+, et nytt filmarkiv med et utvalg nye og eldre kvalitetsfilmer. Tjenesten er foreløpig inkludert i din tv-pakke uten ekstra kostnad og du finner tjenesten under «Filmer» i Get tv-appen for Apple TV, nettbrett og mobil.

Tilgjengelig akkurat nå fra Paramount+

Her er et utvalg av filmene som er tilgjengelig ved lansering. Se de på Get nett-tv eller i Get tv-appen nå!

Ghost in the Shell (2017)

Action / Drama - 2017

"Scarlett Johansson er glimerende" (Stephanie Zacharek, Time) i den visuelt imponerende Ghost in the Shell, et actionfylt eventyr som utspiller seg i en fremtidig verden der folk blir forbedret med teknologi.

Fences

Drama - 2016

Filmen foregår i 1950-tallets Pittsburgh og er en lidenskapelig skildring av Troy Maxson (Washington), baseballspiller i den afroamerikanske ligaen, og hans kamp for å forsørge sin familie i en verden som truer med å undertrykke ham.

Jack Reacher: Never Go Back

Action - 2016

Når major Susan Turner (Cobie Smulders) blir uskyldig anklaget for forræderi, oppdager Jack Reacher (Tom Cruise) at hun er målet for en enorm statskonspirasjon.

Allied

Drama / Romantikk - 2016

Når etterretningsagenten Max Vatan (Brad Pitt) får vite at kona (Marion Cotillard) i all hemmelighet kanskje jobber for fienden, har han bare 72 timer på seg til å bevise hennes uskyld og redde sin familie før han må gjøre det utenkelige.

Gudfaren

Drama - 1972

Francis Ford Coppolas episke mesterverk med Marlon Brando i den Oscar-vinnende rollen som patriarken i Corleone-familien. Regissøren Coppola maler et uhyggelig portrett av den sicilianske klanens oppgang og nesten fall fra makten i USA.

Gudfaren 2

Drama - 1974

I denne gripende filmen - vinneren av 7 Academy Awards - sagaen om de to Corleone-generasjonene fortsetter med DeNiro som ambisiøs, umoralsk innvandrer, og hans sønn Michael, som konsoliderer makten overlevert til ham av sin far.

Gudfaren 3

Drama - 1990

En overbevisende oppfølger til de klassiske GODFATHER I og II-filmene. Michael Corleone har et sterkt ønske om å unnslippe korrupsjonen til sin "familiebedrift", men skjebnen og omstendigheter lar ham ikke det.

xXx: The Return of Xander Cage

Action - 2017

Xander Cage er tilbake i spillet og leder et team med vågale adrenalinjunkies på et oppdrag der det gjelder å sparke ræv, redde dagen og samtidig se bra ut.

Monster Trucks

Eventyr - 2017

Tripp er en high school-elev med talent for å bygge trucks. Han gjør en utrolig oppdagelse - et bensinslukende vesen som heter Creech.

Goat

Drama - 2016

Etter et forferdelig overfall begynner en 19 år gammel gutt på college sammen med broren sin, og de blir med i samme studentforening. Det som skjer der I "brorskapets" navn, setter hans loyalitet mot sin bror på prøve, på brutale måter.

Brother Nature

Komedie - 2016

Roger (Taran Killam) er en konservativ politiker som har store planer for hvordan han skal fri til drømmejenta (Gillian Jacobs) i hennes families sommerhus.

© 2018 | Informasjonskapsler og personvern