Paramount+

Get introduserer Paramount+, et nytt filmarkiv med et utvalg nye og eldre kvalitetsfilmer, samt 800 serieepisoder fra Comedy Central og MTV. Velg inn Paramount+ i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

DETTE ER PARAMOUNT+

Du finner et stort utvalg av nye filmer og gamle klassikere - og det kommer nye filmer hver måned. I tilleg finner du 800 serieepisoder fra Comedy Central og MTV.

Du kan se Paramount+ hvor du vil med Get nett-tv og app.
Hjemme finner du Paramount+ under Get Filmleie/PLAY på Get-boksen. 

Legg til Paramount+

Tilgjengelig nå fra Paramount+

Her er et utvalg av filmene som er tilgjengelig ved lansering.
Se dem på Get nett-tv eller i Get tv-appen nå!

Same Kind of Different as Me

Drama

Fra New York Times-bestselgeren kommer en inspirerende sann historie om vennskap, familie og tilgivelse. Den vellykkede kunsthandleren Ron Hall (Greg Kinnear) og kona hans, Debbie (Renée Zellweger), har tilsynelatende det perfekte liv. Men da troen og familien deres settes på prøve, fører et usannsynlig bånd med en hjemløs loffer (Djimon Hounsou) dem ut på en utrolig reise som skaper et evigvarende vennskap. Same Kind of Different As Me viser hvordan en god handling kan forandre alt.

Daddy's Home 2

Komedie

De kranglevorne fedrene Brad (Will Ferrell) og Dusty (Mark Wahlberg) fra Daddy's Home er tilbake i en rasende morsom oppfølger. Papparivaleriet har roet seg siden sist, og de to lever i skjønn harmoni med sine respektive familier. Men trøbbelet starter når de får den lysende ideen at familiene skal feire jul sammen. Og når fedrene til Brad og Dusty, som ikke er stort bedre enn dem selv, melder sin ankomst på toppen av det hele, er det duket for tidenes julekatastrofe.

Downsizing

Drama / Komedie

Alexander Payne (Sideways, The Descendants) er tilbake med en absurd dramakomedie om en mann som finner ut at livet hans vil bli mye bedre hvis han bare krymper seg selv. Men miniatyrtilværelsen skal vise seg å by på helt nye sett med problemer. Denne Hollywood-filmen, med Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i hovedrollene, er delvis spilt inn i Norge. 
 
 

World of the Wolds

Sci-Fi

Klodenes kamp (originaltittel: War of the Worlds) er en amerikansk science fiction-film fra 2005 regissert av Steven Spielberg, basert på romanen The War of the Worlds av H.G. Wells.
   
   
   
   

SLIK BRUKER DU GET FILMLEIE

I Get filmleie finner du tusenvis av nye og gamle filmer og tv-serier.
Lei filmen på Get-boksen og se den i Get tv-app - hvor du vil!

Les mer om hvordan du bruker filmleie.