Til Forsiden

Paramount+

Get introduserer Paramount+, et nytt filmarkiv med et utvalg nye og eldre kvalitetsfilmer, samt 800 serieepisoder fra Comedy Central og MTV. Velg inn Paramount+ i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

DETTE ER PARAMOUNT+

Du finner et stort utvalg av nye filmer og gamle klassikere - og det kommer nye filmer hver måned. I tilleg finner du 800 serieepisoder fra Comedy Central og MTV.

Du kan se Paramount+ hvor du vil med Get nett-tv og app.
Hjemme finner du Paramount+ under Get Filmleie/PLAY på Get-boksen. 

Legg til Paramount+

Tilgjengelig nå fra Paramount+

Her er et utvalg av filmene som er tilgjengelig ved lansering.
Se dem på Get nett-tv eller i Get tv-appen nå!

Ghost in the Shell (2017)

Action / Drama - 2017

"Scarlett Johansson er glimerende" (Stephanie Zacharek, Time) i den visuelt imponerende Ghost in the Shell, et actionfylt eventyr som utspiller seg i en fremtidig verden der folk blir forbedret med teknologi.

xXx: The Return of Xander Cage

Action - 2017

Xander Cage er tilbake i spillet og leder et team med vågale adrenalinjunkies på et oppdrag der det gjelder å sparke ræv, redde dagen og samtidig se bra ut.

Monster Trucks

Eventyr - 2017

Tripp er en high school-elev med talent for å bygge trucks. Han gjør en utrolig oppdagelse - et bensinslukende vesen som heter Creech.

Baywatch

Komedie - 2016

Mitch (Dwayne Johnson) er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt (Zac Efron), blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av Baywatch-gjengen på etterforskningen.

Klassikere

I tillegg finner du en mengde klassikere. Her er noen forslag til deg som ønsker gjensyn med noe av det beste fra 80- og 90-tallet.

Waynes World

Komedie - 1992

Jakten på Rød Oktober

Thriller - 1990

Top Gun

Action / Drama 1986

The Firm

Thriller - 1993

SLIK BRUKER DU GET FILMLEIE

I Get filmleie finner du tusenvis av nye og gamle filmer og tv-serier.
Lei filmen på Get-boksen og se den i Get tv-app - hvor du vil!

Les mer om hvordan du bruker filmleie.

© 2018 | Personvern og informasjonskapsler