VI SPANDERER NORSKE KVALITETSFILMER

Har du fått med deg Erik Poppes Tusen ganger god natt, Grand Hotel med Atle Antonsen, Kongen av Bastøy eller den kritikerroste filmen Richard Storken? Disse og mange andre kvalitetsfilmer kan du se uten kostnad hos Get. Du finner de under Get filmleie/Play på Get-boksen, eller under «Filmer» i Get tv-appen for Apple TV, nettbrett og mobil.

Litt av det du finner i norske filmer-kategorien

deUSYNLIGE

Drama
Regi: Erik Poppe

Etter stor suksess med filmene Schpaaa og Hawaii.Oslo kommer nå Erik Poppes tredje film. deUSYNLIGE står, i likhet med sine to forgjengere, usedvanlig godt på egne ben. I tillegg til et vilt, vakkert og vart filmspråk signert Poppe, er det ting som knytter dem til hverandre. Felles for alle tre er at de tør å ta tak i De Store Temaene og De Store Følelsene - på en positiv måte. Det handler om meningen med livet. Og i deUSYNLIGE også om meningen med døden.

Hawaii, Oslo

Drama
Regi: Erik Poppe

Fem sterke historier om kjærlighet flettes inn i hverandre og ender i samme gatekryss på Grünerløkka på årets varmeste dag. En døende mann ligger på asfalten, men de som står rundt ham er mer levende enn noen gang.

Kongen av Bastøy

Drama
Regi: Marius Holst

Norge 1915 - En historie basert på virkelige hendelser Erling (17), ankommer Bastøy med sin egen agenda; å komme seg bort derfra fortest mulig. Hvor langt er han villig til å gå på bekostning av andre, for selv å slippe unna et undertrykkende og brutalt regime?

Kong Curling

Komedie
Regi: Ole Endresen

Tenk deg at du en gang ledet laget ditt til seier i Curling-NM. Du var kjent for din pedantiske milimeterforståelse og fokuserte vesen. Så går rullgardinen ned. Det klikker for deg. Så får du vite at din tidligere trener og mentor ligger alvorlig syk, og trenger penger til en livsnødvendig operasjon i USA. Hva gjør du?

Grand Hotel

Drama / Komedie
Regi: Arild Fröhlich

Den forfengelige alkoholikeren Axel Farstad sjekker inn på Grand Hotel for å skrive - og for å dø. Men planene hans blir forstyrret av en tiåring med Tourettes. Det eneste de to har til felles er at de er vanskelige å like og at de begge søker tilflukt på det samme hotellet.

90 minutter

Drama / Thriller
Regi: Eva Sørhaug

Halvannen time av et menneskes liv kan fortelle utrolig mye, du trenger noen ganger verken før eller etter.
"90 minutter" er et nervepirrende drama om tre menn på bristepunktet, og følger offer og overgriper den siste halvannen timen før det fatale skjer. Den skildrer ganske vanlige mennesker som mister fotfestet. Vi møter dem som faller utenfor et rikt og vellykket Norge, og ser en mørk og forstyrrende virkelighet der kontrastene i samfunnet settes på spissen. "90 minutter" er brutal, ærlig og realistisk, vi rives inn en verden alle vet finnes, men ingen vil se.

Fjellet

Drama
Regi: Ole Giæver

Nora og Solveig er tilbake i fjellheimen hvor de hadde en traumatisk opplevelse to år tilbake. I stedet for å dele og være tilstede i det vonde sammen med Solveig, har Nora lukket seg for henne og holdt det på avstand. Solveig har derfor tatt initiativet til denne turen, så de kan komme til bunns i det som hendte og møte fremtiden sammen.

Brødre

Dokumentar
Regi: Aslaug Holm

BRØDRE vant nylig Amanda for beste regi, det er første gang en dokumentar vinner regiprisen!
I over åtte år har fotograf, regissør og mor Aslaug Holm filmet de to sønnene sine, fra de var fem og åtte år, og til eldstemann avslutter ungdomsskolen. Resultatet er en unik film som alle kan kjenne seg igjen i.
Brødre skildrer forholdet mellom brødrene Markus og Lukas i deres oppvekst på 2000-tallet. Historien strekker seg over åtte år, og utspiller seg i deres virkelighet på Sagene, ved Akerselva i Oslo, og på Smøla, ved havet utenfor Kristiansund.

Jakten på Berlusconi

Komedie
Regi: Ole Endresen

Den smålubne travkusken Bjarte Lem får ikke lenger de gode hestene og må i desperasjon ty til fusk for å betjene stor gjeld. Et mislykket dopingforsøk ender med kidnapping av premiehingsten Berlusconi og jakten er i gang.

Svenskjævel

Drama
Regi: Ronnie Sandahl

Prisbelønte og kritikerroste SVENSKJÆVEL følger 23 år gamle Dino på jobbjakt i Oslo. I likhet med titusener av andre svenske ungdommer, søker hun jobb i Norge. Det blir en sommer annerledes enn hun hadde tenkt seg ...
Da Dino (Bianca Kronlöf) får jobb i et middelklasse-hjem som barnevakt og hushjelp, opplever hun en virkelighet veldig fjern fra hennes egen. I løpet av noen få sommeruker endrer tilværelsen seg radikalt og hun havner i sentrum av et uventet og rørende trekantdrama.

Til ungdommen

Dokumentar
Regi: Kari Anne Moe

De ville forandre verden. Så kom sommeren som forandret dem.
"Til Ungdommen" følger fire politisk engasjerte ungdommer fra sommeren 2009 til høsten 2011. Fire unge som vil noe, som tør si hva de mener om det samfunnet vi lever i, som vil gjøre verden til et bedre sted. Men 22. juli 2011 endret alt ...

Hevn

Drama / Thriller
Regi: Kjersti Steinsbø

HEVN er en dramathriller om skyldfølelse, maktmisbruk og fortielse, fritt etter "Dukken i taket" av Ingvar Ambjørnsen.
Under falsk identitet sjekker Rebekka inn på et idyllisk vestlandshotell for å oppsøke eieren - bygdas store sønn, ordførerkandidaten. Begge bærer på hemmeligheter fra fortiden som har satt dype spor.
Rebekka starter et nervepirrende spill for å ødelegge livet hans, bit for bit. Men hevnen har ringvirkninger, og Rebekkas handlinger får konsekvenser for flere enn bare ham.

SLIK BRUKER DU GET FILMLEIE

I Get filmleie finner du tusenvis av nye og gamle filmer og tv-serier.
Lei filmen på Get-boksen og se den i Get tv-app - hvor du vil!

Les mer om hvordan du bruker filmleie.

VI GJØR TV-HVERDAGEN ENDA BEDRE

Norske filmer til kr 0,- er en del av et revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.