SE NICKELODEON-FAVORITTENE NÅR DU VIL

Nå kan barna følge favorittene sine fra kanalene Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr når de vil.

VELG INN KANALENE - FÅ MED ARKIVET NICK+

Den nye arkivtjenesten Nick+ er tilgjengelig for deg som har valgt inn kanalene Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. Her finner du flere hundre serieepisoder fra de mest populære programmene fra kanalene. Se det hvor du vil og når du vil på Get nett-tv og Get tv-app for PC/Mac, mobil, nettbrett og Apple TV. Nick+-biblioteket kommer på Get-boksene før sommeren.

Nicktoons_banner

NickToons

Nicktoons er stedet for action, latter og eventyr – pakket med dine Nickelodeon favoritt animasjoner! Kanalen er rettet mot gutter og jenter i alderen 4 til 10 år OG alle som elsker animerte serier.

Velg Nicktoons

NickJr_banner

Nick Jr.

Nick Jr. er en barnekanal for de minste, alder 2 – 5 år. Programmeringen er basert på pedagogiske teorier og byr på underholdning, læring og engasjement. Flere av programmene er interaktive og bidrar til læring av matte, vitenskap, kunst, språk og sosial adferd. Kjente programmer som Paw Patrol, Shimmer&Shine, Dora Utforkeren og Blaze og Monstermaskinene hører hjemme på Nick Jr.

Velg Nick Jr.

Nickelodeon_banner

Nickelodeon

Nickelodeon er hjemstedet for globale suksessprogrammer som Henry Danger, Familien Thundermans, Game Shakers, SvampeBob og School of Rock. Programmene er rettet mot jenter og gutter i alderen 6 til 13 år og tilbyr både animerte og live action programmer.

Velg Nickelodeon

SLIK FÅR DU TILGANG

Nick+ blir automatisk tilgjengelig i Get nett-tv og Get tv-app når du har valgt inn kanalene Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr i ditt tv-tilbud for 1 poeng per kanal.

Kanalene finner du på følgende plasser: Nickelodeon – kanalplass 36, Nick Jr – kanalplass 41 og Nicktoons – kanalplass 43

VI GJØR TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

Arkivtjenestene er en del av et fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.