Til Forsiden

SE PÅ PROGRAM FRA NICKELODEON NÅR DU VIL

Nå kan barna følge favorittene sine fra Nickelodeon og Nick Jr når de vil.

VELG INN KANALENE - FÅ MED ARKIV

Den nye arkivtjenesten er tilgjengelig for deg som abonnerer på enten Nickelodeon eller Nick Jr. Her finner du et omfattende utvalg av de mest populære tv-seriene fra kanalene. Du finner arkivet under Get filmleie/Play.

nickelodeon thundermans

Nickelodeon

Kanalen for barn i alderen 3 – 14 år byr på lærerik, engasjerende og underholdende programmer.  Se de nyeste programmene som Game Shakers, Familien Thundermans, Bella and The Bulldogs, School of Rock og Henry Danger. Noen programmer har holdt sin popularitet i over 20 år, som Svampebob og Teenage Mutant Ninja Turtles – som selvfølgelig også kommer i nye episoder.

doratheexplorer nick jr

Nick Jr

En reklamefri barnekanal for de minste, alder 2 – 5 år. Programmene er basert på pedagogiske modeller og byr på underholdning, læring og engasjement. Flere av programmene er interaktive og bidrar til læring av matte, vitenskap, kunst, språk og sosial adferd. Kjente programmer som Dora, Pote Patruljen og Monstermaskinene hører hjemme hos Nick Jr.

SLIK FÅR DU TILGANG

Arkivet til Nickelodeon og Nick Jr blir automatisk tilgjengelig i Get filmleie/Play på Get-boksen under Barnearkiv når du har valgt inn enten Nickelodeon eller Nick Jr i ditt tv-tilbud. Kanalene er inkludert i ditt tv-tilbud, det vil si at du per nå kan velge de inn sammen med arkivet uten ekstra kostand.

Kanalene finner du på følgende plasser: Nickelodeon – kanalplass 36, Nick Jr – kanalplass 41.

VI GJØR TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

Arkivtjenestene er en del av et fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2018 | Informasjonskapsler og personvern