Premiumpakker

Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premiumtilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene, eller et massivt film- og serietilbud.

KOMBINER FILM & FOTBALL

- se alt fra Premier League med TV 2 Sport Premium og få de nyeste storfilmene og seriesuksessene fra C More

Med TV 2 Sport Premium og C More Film og Serier får du et komplett underholdningstilbud for hele familien. Du får både engelsk fotball og mye mer underholdning fordelt på 10 sportskanaler og 6 film- og seriekanaler.

Tippekampen

VIASAT

- med Viasat får du direktesendt fotball, pluss et massivt film- og serietilbud

Med Viasat får du europeisk toppfotball med UEFA Champions League og Ligue 1, i tillegg til et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer i alle sjangre. Alle pakkene inkluderer strømmetjenesten Viaplay og eget Viasat-arkiv på Get-boksen.

HBO NORDIC

- se kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, Vikings og resten av HBO Nordic-universet

The_Magicans_020317

Hos HBO Nordic ser du alle sesonger av de mest kritikerroste seriene. Hver uke er det premiere på nye episoder kun timer etter at de er vist i USA. Du får tilgang til over 4000 serieepisoder og hundrevis av filmer direkte på din TV, eller via Get nett-tv.

Cirkus

- britisk krim og drama med kjente serier som Mord og Mysterier, Poirot og Peaky Blinders

Cirkus er en arkivtjeneste som gir deg det beste av britiske krim- og dramaserier, med tilgang til mange timer med stjernespekkede og prisvinnende tv-serier fra ITV og andre britiske kvalitetsprodusenter.

Victoria