Til Forsiden

TV FRA GET GIR DEG FRIHET

Med tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og har full frihet til å skreddersy din egen tv-hverdag. Du får en verden av muligheter og vi har alle tv-kanalene du måtte ønske deg. Du finner garantert det innholdet du vil se. Velkommen til din helt personlige tv-opplevelse!

Kanalpakker

Hos Get har du full frihet til å velge ut fra dine egne ønsker – og får litt ekstra tid til de tingene som betyr mest for deg. Velg din kanalpakke nå, du kan når som helst endre den om du forandrer mening.

Basistilbudet med stor valgfrihet. Du får de mest populære kanalene og mulighet til å velge ytterligere 25 kanaler til fra et utvalgt på over 70 kanaler. Du velger når det passer deg.

Start

Basistilbudet med stor valgfrihet. Du får de mest populære kanalene og mulighet til å velge ytterligere 26 kanaler til fra et utvalg på over 90 kanaler. Du velger når du vil.

Få alle kanalene. Enkelt og greit. Over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg. Kun 149,- ekstra pr måned.

Familie

Få alle kanalene. Enkelt og greit. Over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg.

Har du ikke tv fra Get?

Om du ikke har digtial-tv fra Get kan du velge din pakke og komme i gang her

Mer underholdning

Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud. Her får du alt - det er ingen ting vi ikke har!

Get-boksene

Våre populære Get-bokser gir deg full kontroll over de beste tv-opplevelsene. Ønsker du å slippe ledningskaos? Frister det med pause og spole? Eller ønsker bare å få dekket basisbehovet? Du kan uansett bare slappe av, vi har boksen for deg!

Get box II

GET BOX II

Get box II er vår beste boks. Du kan pause, spole og ta opp programmer, du kan starte programmer forfra, eller se hele programmer i reprise.

Vår mest populære modell. Surfe kanaler, ta opp, pause, spole og leie film i full HD-utrustning! Ta opp hele serier så du ikke går glipp av noe.

GET BOX HD PVR

Vår mest populære modell. Surfe kanaler, ta opp, pause, spole og leie film i full HD-utrustning! Ta opp hele serier så du ikke går glipp av noe.

Vår mikroboks leverer basisbehovet: Tv i full HD. Lynrask zapping med verdens minste tv-boks!

GET BOX MIKRO

Vår mikroboks leverer basisbehovet: Tv i full HD. Lynrask zapping med verdens minste tv-boks!

MED GET TV-APP KAN DU SE TV HVOR DU VIL

Ta med deg Get på hytta eller se nyhetene mens du lager middag. Med Get tv-app for nettbrett og mobil ser du tv hvor du vil. I tillegg kan du leie film på Get box II og se den i appen, hvor du vil.

Digital radio

Visste du at din Get-boks gir deg tilgang til en rekke non-stop spilleslister i alle sjangre og de største norske radiokanalene?

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern