TV-julen med Get

Se årets julekalendere

Både store og små seere har mye å glede seg til i førjulstiden. I årets julekalendere kan du se tidligere klassikere som Jul i Blodfjell, The julekalender, Julekongen og nyheten Tinkas juleeventyr. Og husk, rekker du ikke hjem til sendestart kan du se julekalendere hvor og når du vil med Get nett-tv og Get tv-appen for Apple TV, nettbrett og mobil.

JUL I BLODFJELL

Sendes kl. 19:45 på TVNorge

Jul_i_blodfjell_1280x720px_NY

TV Norge viser igjen fjorårets suksess. En parodisk julekalender der en person i Sootslekten blir tatt av dage hver dag i løpet av julekalenderen som spiller på humor.

JULEKONGEN

Sendes kl. 18:00 på NRK Super

Julekongen_1280x720px

I år blir det gjensyn med Julekongen på NRK Super. Kevin oppdager en hule med passasje til Ridderdalen hvor det ikke har snødd på ti år, og han må redde julen.

THE JULEKALENDER

Sendes kl. 19:30 på TV2 Zebra

The_Julekalender_1280x720px

The Julekalender fra 1994 er TV2 sin julekalenderstolthet, og en klassiker. I år sendes den på TV2 Zebra. Er du klar for en ny runde med støveldance?

TINKAS JULEEVENTYR

Sendes kl. 18:00 på TV2

Tinkas_Juleeventyr_1280x720px

For første gang viser norsk TV2 den danske julekalenderen Tinkas Juleeventyr. Nissen Tinka og mennesket Lasse prøver å finne ut hvorfor nissene har mistet magien sin.

En jul uten begrensninger

Tv-pakken din har et visst antall poeng som du bruker som du vil. Har du lyst på mer enn det som er inkludert? Det løser du enkelt. Legg til flere poeng og velg inn alt innholdet du har lyst på!

Kjøp flere poeng

JULEFILMER I GET FILMLEIE

I Get filmleie på Get-boksen finner du flere titalls av de beste julefilmene som leier rett fra fjernkontrollen, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer.

KORK_julekonsert_1280x720px

Nesten jul! Julekonsert med KORK

22. desember - NRK1

Ikke gå glipp av Kim Rysstad med den gylne, varme røsten og Marte Wang med Kringkastingsorkestret. De har med seg et stjernelag av gode solister og venner til julekonsert i Jakob kirke i Oslo.

KVELDEN FØR KVELDEN

23. desember - NRK1

Ingrid Gjessing Linhave og Hadda Njie leder «Kvelden før kvelden» sammen for tredje gang. Årets julemat vil bli laget av kokkeparet Kaja og Esben Holmboe Bang. Blant gjestene finner vi Jens Stoltenberg, Stjernekampvinner Ella Marie, Espen Lind, Ingebjørg Bratland, Mari Boine og Sondre Lerche. Tradisjonens tro kan du også få med deg Grevinnen og hovmesteren ca. kl. 21:00.

Kvelden_før_kvelden_1280x720px
velg hva du vil se

Velg kanaler til jul

Enkelt å velge ut og inn

  1. Velg innhold valgmenyen ved å logge inn på get.no eller i Min Get-appen. Den finner du i Google Play eller App Store
  2. Finn kanaler og annet innhold du vil ha og bekreft valget.
  3. Innholdet er nå tilgjengelig, både på Get nett-tv, i appen og på Get-boksen din. Bibliotekene med film, serier og dokumentarer finner du under Get filmleie/Play.

Velg kanaler

Romjulskos

HÅPET

25. og 26. desember - NRK1

Håpet_1280x720px

Dansk dramaserie fra 2018. Året er 1899. Marie kler seg ut som gutt og tar hyre på frakteskipet “Haabet” for å lete etter faren.

ÅRET MED KONGEFAMILIEN

26. desember - NRK1

Året_med_kongefamilien_1280x720px

2018 var et travelt år for kongefamilien, og NRKs Atle Bjurstrøm har fulgt både konge- og kronprinsparet i inn- og utland.

HOWARDS END

27., 28. og 29. desember - NRK1

Howards_End_1280x720px

Britisk dramaserie frå 2017. Basert på romanen til EM Forster om de to ukonvensjonelle søstrene Margaret og Helen.

GET XMAS - 1280x720

JULEMUSIKK HVOR DU VIL

Kom i julestemning med Christmas Channel rett på Get-boksen eller i en egen app når du er på farten. Ingen reklame, intet snakk, bare god musikk. Du finner Christmas Channel på kanal 332.