HBO_NORDIC_logo_Black on w


Nå kan du boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, nye Twin Peaks og resten av HBO Nordic-universet. Velg inn HBO Nordic i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Klassikere eller nye favoritter

Gikk du glipp av The Wire, Boardwalk Empire, Sex and the City eller Entourage? Du finner alle sesonger og episoder av disse og mange flere klassikere hos HBO Nordic.

Lyst til å se noe bra, men er usikker på hva du bør velge? Vi kan anbefale den nye sesongen av The Deuce, suksessen Sharp Objects og mye mer.

Toonix - HBO Nordic

TOONIX

Nytt barne- og familieinnhold er nå inkludert for alle med HBO Nordic.

HBO Nordic presenterer et nytt innholdsbiblioteket med en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler fra Turners Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation og mange flere. Toonix er inkludert i HBO Nordic-abonnementet uten noen ekstra kostnad, lokalisert med svenske, norske, danske og finske stemmer og helt reklamefritt.

Toonix er foreløpig kun tilgjengelig på Get nett-tv og Get tv-app

Anbefalinger

Kidding

Sesong 1

Kidding markerer den første TV-rollen for Jim Carrey på over et tiår, og er første samarbeidsprosjekt mellom Carrey og Oscarvinner Michel Gondry siden den kritikerroste Eternal Sunshine of a Spotless Mind (Evig solskinn i et plettfritt sinn).
Kidding handler om Jeff, også kalt Mr. Pickles (Carrey). Mr.Pickles er et ikon innen barne-tv, og et symbol på godhet og visdom for USAs unge tv-seere. Men når hans egen familie begynner å rakne, finner han ingen eventyr, fabel eller tøydukke som klarer å distrahere han fra krisen som står på trappene. Resultatet er et komisk, men hjerteskjærende følge med en godhjertet mann i møte med en kald verden.
Andre skuespillere i serien er Oscar- og Emmy-nominerte Frank Langella (Frost/Nixon), Oscar- og Emmy-vinner Cathrine Keener (HBOs Show Me A Hero), og Judy Greer (Married).

Mayans M.C.

Sesong 1

Mayans M.C er en spin-off serie til Kurt Sutters enormt populære Sons of Anarchy. Mayans dukket først opp i Sons of Anarchy som en dels rivaliserende og dels alliert MC-gjeng.
Denne gangen følger vi deres historie fra hovedkvartere på grensen mellom California og Mexico.
Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo) har nylig avsluttet soning i fengsel og er nå et potensielt medlem av MC-gjengen Mayans avsnitt ved Californias grense mot Mexico. Nå må EZ gjenoppbygge sitt rykte og identitet i en by hvor han en gang var ung og lovende med den amerikanske drømmen innenfor rekkevidde.
I andre roller finner vi Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, and Danny Pino.

Westworld

Sesong 2 - Sciencie fiction-drama

Westworld er en ambisiøs og svært fantasirik dramaserie som løfter konseptet om eventyr og spenning til et nytt og farlig nivå. I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld avviker en gruppe androide "verter" fra sine programmereres nøye planlagte opplegg på en foruroligende måte. Westworld har en enestående rollebesetning bestående av Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright. Inspirasjonen til serien kom fra filmen fra 1973 med samme navn, som ble skrevet og regissert av Michael Crichton ("Jurassic Park"), og ble adaptert for TV av EPs Jonathan Nolan ("Interstellar", "The Dark Knight") og Lisa Joy ("Pushing Daisies", "Burn Notice").

VI GJØR TV-HVERDAGEN BEDRE

HBO Nordic er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.