Til Forsiden
HBO_NORDIC_logo_Black on w


Nå kan du boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, Vikings og resten av HBO Nordic-universet. Get er alene om å kunne tilby deg muligheten for å inkludere alt innhold fra HBO Nordic i ditt tv-tilbud.

Dette er HBO Nordic

Hos HBO Nordic ser du alle sesonger av de mest kritikerroste seriene. Hver uke er det premiere på nye episoder kun timer etter at de er vist i USA. Du får tilgang til over 4000 serieepisoder og hundrevis av filmer direkte på din TV, eller laptop. HBO Nordic er ved lansering kun tilgjengelig på Get nett-tv, men vil også bli tilgjengelig på Get-boksen i løpet av sommeren.

Klassikere eller nye favoritter

Gikk du glipp av The Wire, Boardwalk Empire, Sex and the City eller Entourage? Du finner alle sesonger og episoder av disse og mange flere klassikere hos HBO Nordic.

Lyst til å se noe bra, men er usikker på hva du bør velge? Vi kan anbefale deg Vikings, Game of Thrones, Big Little Lies, Westworld og Taboo. Alle er serier som er verdt å se.

Det er fire måter å få tilgang til HBO Nordic

HBO Nordic er tilgjengelig på Apple TV, mobil og nettbrett med Get tv-appen, i Get nett-tv for PC/Mac, og kommer på Get-boksene i løpet av juli 2017.
HBO Nordic-appen kan ikke benyttes.

Anbefalinger våren 2017

BILLIONS

Drama

Billions_020317

Paul Giamatti og Damian Lewis har hovedrollene i BILLIONS, en analyse av oppturene og nedturene i jakten på den amerikanske drømmen i det 21. århundre. I et komplekst og intrikat nettverk fremstiller BILLIONS det Machiavelliske renkespillet som dominerer politikk og økonomi i New York City i en maktkamp mellom rovdyr og bytte hvor alt står på spill.

BLACK SAILS

Drama

Black sails dark

Piratenes gullalder i Karibia er på sitt høydepunkt. Den tidligere britiske kolonien New Providence er nå et lovløst territorium, der tidenes mest beryktede pirater regjerer. Den mest fryktinngytende av alle er kaptein Flint. Men når den britiske marinen kommer til gamle farvann for å ta tilbake landet viser Flint en ny side av seg selv.

THE MAGICIANS

Fantasy

The_Magicans_020317

“The Magicians” er basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie. Serien følger Quentin Coldwater, en veldig intelligent, men sky mann i tjueårene, som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory. Quentin lever et kjedelig liv helt til han kommer inn på en veldig hemmelig og eksklusiv magiskole i delstaten New York.

GIRLS

Komedie

En gruppe kvinner i 20-årsalderen bor i New York. En av dem, Hannah, vil bli forfatter. Hennes liv kompliseres når foreldrene hennes slutter å forsørge henne. Hun er ulykkelig forelsket i en skuespiller men får støtte av vennene Marnie, Jessa og Shoshanna. De fire jentene prøver sammen å finne ut hva de vil med sine liv.

VIKINGS

Drama

Vikingenes verden blir brakt til live gjennom reisen til Ragnar Lodbrok, den første vikingen fra nordiske sagn som har dukket opp på historiesidene – en mann på grensen til en myte. Historien begynner i det 8. århundret i Skandinavia, hvor Ragnar Lodbrok er en kriger og en bonde som drømmer om å finne rikdom ved å trosse tradisjoner.

TABOO

Drama

Serien ”Taboo” foregår i 1814 og handler om James Keziah Delaney, en mann som har vært ved verdens ende og nå kommer hjem fullstendig forandret. Han har lenge vært antatt død, men han kommer hjem til London fra Afrika for å overta det som er igjen av farens shipping-imperium, og for å starte et nytt liv.

NÅ GJØR VI TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

HBO Nordic er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern