Til Forsiden
HBO_NORDIC_logo_Black on w


Nå kan du boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, nye Twin Peaks og resten av HBO Nordic-universet. Velg inn HBO Nordic i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Klassikere eller nye favoritter

Gikk du glipp av The Wire, Boardwalk Empire, Sex and the City eller Entourage? Du finner alle sesonger og episoder av disse og mange flere klassikere hos HBO Nordic.

Lyst til å se noe bra, men er usikker på hva du bør velge? Vi kan anbefale den helt nye sesongen av Westworld, suksessen Britannia og mye mer.

Toonix - HBO Nordic

TOONIX

Nytt barne- og familieinnhold er nå inkludert for alle med HBO Nordic.

HBO Nordic presenterer et nytt innholdsbiblioteket med en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler fra Turners Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation og mange flere. Toonix er inkludert i HBO Nordic-abonnementet uten noen ekstra kostnad, lokalisert med svenske, norske, danske og finske stemmer og helt reklamefritt.

Toonix er foreløpig kun tilgjengelig på Get nett-tv og Get tv-app

Anbefalinger

The Handmaid's Tale

Sesong 2 - Drama

Den prisbelønte dramaserien The Handmaid’s Tale fortsetter med de første to episodene av andre sesong 26. april, og etter premieren slippes en ny episode hver torsdag på HBO Nordic. Sesong 2 består av totalt 13 episoder.

Serien som vant åtte Emmy® og to Golden Globe® kommer tilbake med en sesong preget av Offreds graviditet og hennes pågående kamp for å frigjøre sitt kommende barn fra skrekksamfunnet Gilead. «Gilead er inne i deg selv» er favorittutrykket til Tante Lydia. I sesong to vil Offred og alle de andre karakterene enten sloss mot – eller underkaste seg – denne mørke sannheten.

Rollebesetningen i den andre sesongen består blant annet av Emmy®- og Golden Globe®-vinner Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley, og Amanda Brugel.

Westworld

Sesong 2 - Sciencie fiction-drama

Westworld er en ambisiøs og svært fantasirik dramaserie som løfter konseptet om eventyr og spenning til et nytt og farlig nivå. I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld avviker en gruppe androide "verter" fra sine programmereres nøye planlagte opplegg på en foruroligende måte. Westworld har en enestående rollebesetning bestående av Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright. Inspirasjonen til serien kom fra filmen fra 1973 med samme navn, som ble skrevet og regissert av Michael Crichton ("Jurassic Park"), og ble adaptert for TV av EPs Jonathan Nolan ("Interstellar", "The Dark Knight") og Lisa Joy ("Pushing Daisies", "Burn Notice").

BILLIONS

Sesong 3 - Drama

I den tredje sesongen av Showtime sin populære dramaserie Billions, møter du Emmy- og Golden Globe-vinnerne Paul Giamatti og Damian Lewis. Karakterene Chuck Rhoades (Giamatti) og Bobby Axelrod (Lewis) må forholde seg til en verden som nå har skiftet akse. Mennene er fremdeles fast bestemt på å ødelegge hverandre, men de må også kjempe for sin egen overlevelse blant nye krefter og fiender. Wendy Rhoades (Maggie Siff), Chucks kone og Axes personlige rådgiver går fullt inn for begge. Penger, makt, rettferdighet og hevn er like gjennomgående tematikk for disse karakterene som for resten av rollebesetningen bestående av Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon and Jeffrey DeMunn.

I denne sesongen har Clancy Brown en gjesterolle som Waylon “Jock” Jeffcoat, den nye Justisministeren som er utspekulert med en overbevisende portefølje fylt med prestasjoner, og en seriøs interesse for både Chuck og Bobby Axe. Billions er produsert av Brian Koppelman og David Levien, og skapt sammen med Andrew Ross Sorkin.

VI GJØR TV-HVERDAGEN BEDRE

HBO Nordic er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2018 | Personvern og informasjonskapsler