Til Forsiden
HBO_NORDIC_logo_Black on w


Nå kan du boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, nye Twin Peaks og resten av HBO Nordic-universet. Velg inn HBO Nordic i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Dette er HBO Nordic

Hos HBO Nordic ser du alle sesonger av de mest kritikerroste seriene. Hver uke er det premiere på nye episoder kun timer etter at de er vist i USA. Du får tilgang til over 4000 serieepisoder og hundrevis av filmer.

HBO Nordic finner du på Get nett-tv, Get tv-app og Get boksen under Get filmleie/Play.

Klassikere eller nye favoritter

Gikk du glipp av The Wire, Boardwalk Empire, Sex and the City eller Entourage? Du finner alle sesonger og episoder av disse og mange flere klassikere hos HBO Nordic.

Lyst til å se noe bra, men er usikker på hva du bør velge? Vi kan anbefale den helt nye sesongen av Game of Thrones, kriminaldramaet Snowfall, komiserien Insecure og mye mer.

Anbefalinger

BLACK SAILS

Drama

Black sails dark

Piratenes gullalder i Karibia er på sitt høydepunkt. Den tidligere britiske kolonien New Providence er nå et lovløst territorium, der tidenes mest beryktede pirater regjerer. Den mest fryktinngytende av alle er kaptein Flint. Men når den britiske marinen kommer til gamle farvann for å ta tilbake landet viser Flint en ny side av seg selv.

THE MAGICIANS

Fantasy

The_Magicans_020317

“The Magicians” er basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie. Serien følger Quentin Coldwater, en veldig intelligent, men sky mann i tjueårene, som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory. Quentin lever et kjedelig liv helt til han kommer inn på en veldig hemmelig og eksklusiv magiskole i delstaten New York.

BILLIONS

Drama

Billions_020317

Paul Giamatti og Damian Lewis har hovedrollene i BILLIONS, en analyse av oppturene og nedturene i jakten på den amerikanske drømmen i det 21. århundre. I et komplekst og intrikat nettverk fremstiller BILLIONS det Machiavelliske renkespillet som dominerer politikk og økonomi i New York City i en maktkamp mellom rovdyr og bytte hvor alt står på spill.

The Handmaid's Tale

Drama

Handlingen utspiller seg i dystopiske Gilead, et totalitært samfunn som står overfor miljøkatastrofer og en stupende fødselsrate. Offred (Elisabeth Moss) er en av de få som fortsatt er fertile, og tvinges inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen. I en verden der ett galt ord kan få henne drept, navigerer Offred mellom ledere, deres grusomme koner og tjenestefolk i jakten på datteren som ble tatt fra henne.

Twin Peaks

Drama

Den nye serien Twin Peaks i begrenset utgivelse fortsetter 25 år etter at innbyggerne i en pittoresk by nordvest i USA ble forskrekket da skolegjenforeningsdronningen Laura Palmer ble brutalt myrdet. Serien regnes som en av de mest innflytelsesrike noensinne, og i nye Twin Peaks spiller nok en gang Golden Globe®-vinner og Emmy®-nominerte Kyle MacLachlan hovedrollen som Dale Cooper, spesialagenten fra FBI.

GIRLS

Komedie

En gruppe kvinner i 20-årsalderen bor i New York. En av dem, Hannah, vil bli forfatter. Hennes liv kompliseres når foreldrene hennes slutter å forsørge henne. Hun er ulykkelig forelsket i en skuespiller men får støtte av vennene Marnie, Jessa og Shoshanna. De fire jentene prøver sammen å finne ut hva de vil med sine liv.

NÅ GJØR VI TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

HBO Nordic er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern