Til Forsiden
HBO_NORDIC_logo_Black on w


Nå kan du boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, nye Twin Peaks og resten av HBO Nordic-universet. Velg inn HBO Nordic i tv-tilbudet ditt og se det på Get-boksen eller hvor du vil med Get tv for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Klassikere eller nye favoritter

Gikk du glipp av The Wire, Boardwalk Empire, Sex and the City eller Entourage? Du finner alle sesonger og episoder av disse og mange flere klassikere hos HBO Nordic.

Lyst til å se noe bra, men er usikker på hva du bør velge? Vi kan anbefale den helt nye sesongen av Game of Thrones, komiserien Insecure og mye mer.

Toonix - HBO Nordic

HBO NORDIC PRESENTERER: TOONIX

Nytt barne- og familieinnhold er nå inkludert for alle med HBO Nordic.

Det nye innholdsbiblioteket byr på en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler fra Turners Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation og mange flere. Toonix er inkludert i HBO Nordic-abonnementet uten noen ekstra kostnad, lokalisert med svenske, norske, danske og finske stemmer og helt reklamefritt.

Toonix er foreløpig kun tilgjengelig på Get nett-tv for PC og Mac, nettbrett og mobil. 

Anbefalinger

The Handmaid's Tale

Drama

Handlingen utspiller seg i dystopiske Gilead, et totalitært samfunn som står overfor miljøkatastrofer og en stupende fødselsrate. Offred (Elisabeth Moss) er en av de få som fortsatt er fertile, og tvinges inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen. I en verden der ett galt ord kan få henne drept, navigerer Offred mellom ledere, deres grusomme koner og tjenestefolk i jakten på datteren som ble tatt fra henne.

The Deuce

Drama

"The Deuce" viser historien om legaliseringen og den påfølgende fremgangen til pornoindustrien i New Yorks Times Square fra tidlig på 1970-tallet til midt på 1980-tallet. Vi ser den turbulente og tøffe tiden i starten av det som skulle bli USAs multimilliard sex-industri.

Big Little Lies

Drama

Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley spiller i denne HBO-dramaserien. Det er en mørk komedie om tre mødre fra nordlige California. Deres tilsynelatende perfekte liv rakner og ender med drap.

NÅ GJØR VI TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

HBO Nordic er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2018 | Informasjonskapsler og personvern