FilmFavoritter

Velg inn FilmFavoritter og få tilgang til over 200 filmer med en god blanding av høyt profilerte filmer og indie-filmer fra de mest populære sjangrene. FilmFavoritter er tilgjengelig på Get box, Get nett-tv og Get tv-app.

Slik får du tilgang

FilmFavoritter er inkludert i tv-tilbudet fra Get. Det betyr at du kan legge til tjenesten kostnadsfritt i ditt tv-tilbud. For å legge til, klikk på knappen under. Etter at du har lagt til FilmFavoritter finner du tjenesten på Get-boksen under Get filmleie/Play, på Get nett-tv eller med Get tv-app for Apple TV, nettbrett og mobil.

Se film når du vil

Se store blockbustere, romantiske komedier, actionfilmer og mye mer – akkurat når det passer deg.
Med FilmFavoritter får du tilgang til et helt nytt filmarkiv med et stort utvalg film fra de mest populære sjangrene.
FilmFavoritter inneholder både store, kjente blockbustere og mer kunstneriske, prisbelønnede mesterverk. En rekke titler blir skiftet ut hver måned, så det er hele tiden nye filmer å velge mellom.

Vi gjør tv-hverdagen enda bedre

FilmFavoritter er en del av et nytt revolusjonerende, fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.