Til Forsiden

FIlmer og serier

Se storfilmer rett fra kino eller de siste serienyhetene. Get filmleie gir deg tilgang til tusenvis av filmer og serier som leier rett fra fjernkontrollen, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer.

BONE TOMAHAWK - Nå i Get Filmleie

Slik bruker du Get filmleie

Har du denne fjernkontrollen?

Ny fjernkontroll

filmleie_1_tall
Velg PLAY i hovedmenyen og trykk «OK»
filmleie_2_tall
Velg det du ønsker å se og bekreft kjøpet med PIN 1
filmleie_3_tall

Filmer du har leid vil være tilgjengelig i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer

Har du denne fjernkontrollen?

Gammel Fjernkontroll

filmleie_1_tallTrykk FILM-knappen
Trykk FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
filmleie_2_tallVelg film
Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Søkefunksjonen har nå blitt enda enklere enn tidligere! Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
filmleie_3_tallBekreft leie
Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.

 

Populære filmer i get filmleie

Nerve

9. januar - Ute nå

Den tekkelige skolejenta Vee Delmonico er lei av å se livet fra sidelinjen, så vennene kan lett overtale henne til å ta en utfordring i det populære nettspillet "Nerve". Vees første prøve begynner som uskyldig moro, men den ville spenningen i den fartsfylte konkurransen på lag med en mystisk fremmed fanger henne fort. Spillet tar en uhyggelig vending mot farligere og farligere vågestykker, og i den intense finalen må Vee spille med livet som innsats.

Mechanic: Resurrection

30. desember - Action / Thriller

Etter en nøye iscenesatt død i en heftig eksplosjon året før, trodde Arthur Bishop at han hadde kommet seg ut av leiemord-bransjen. Målet: et liv som anonym pensjonist. Men Bishop klarte ikke å lure alle. Noen vet at han er i live, noen som en gang sto Bishop svært nær. Den nådeløse forretningsmannen Crain trenger tjenestene til en leiemorder som kan få drapet på ofrene til å se ut som ulykker. Som den eneste med innsidekunnskap om Bishops tidligere liv, vil Crain gjøre det som kreves for å få mekanikeren tilbake i arbeid, så han kan yte sine unike tjenester.

Store Vennlige Kjempe

Ute nå - Eventyr / Familie

Disneyfilmen SVK - Store Vennlige Kjempe er regissert av Steven Spielberg, og er en eventyrlig historie om en ung jente og en kjempe som tar henne med til Kjempeland. SVK er en Stor Vennlig Kjempe, helt ulik de andre innbyggerne i Kjempeland. Han er over 7 meter høy, har digre ører og en imponerende luktesans, og han er sjarmerende tomsete og holder seg helst for seg selv.

Teknisk tilgang til get filmleie

Teknisk tilgang til Get Filmleie
For at du skal kunne benytte filmleietjenesten er det viktig at Get-boksen din er koblet til uttaket på riktig måte. Har du bredbånd tilkoblet samme antennekontakt skal du benytte en splitter. Har du ikke mottatt en slik splitter allerede sender vi deg gjerne en, ta kontakt med oss.

Bruk av PIN-kodene
Som bruker av Get filmleie har du to PIN-koder som gir deg kontroll over tjenesten. PIN1-koden bruker du for å bekrefte betaling av filmleie. Denne koden er den samme som du benytter for å sperre kanaler.

Les mer om PIN1-koden

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Voksen. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet og har 18 års aldersgrense. PIN2-koden må du sette første gang du starter Get filmleie.

Les mer om PIN2-koden

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern