Til Forsiden

FIlmer og serier

Se storfilmer rett fra kino eller de siste serienyhetene. Get filmleie gir deg tilgang til tusenvis av filmer og serier som leier rett fra fjernkontrollen, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer.

Slik bruker du Get filmleie

Har du denne fjernkontrollen?

Ny fjernkontroll

filmleie_1_tall
Velg PLAY i hovedmenyen og trykk «OK»
filmleie_2_tall
Velg det du ønsker å se og bekreft kjøpet med PIN 1
filmleie_3_tall

Filmer du har leid vil være tilgjengelig i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer

Har du denne fjernkontrollen?

Gammel Fjernkontroll

filmleie_1_tallTrykk FILM-knappen
Trykk FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
filmleie_2_tallVelg film
Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Søkefunksjonen har nå blitt enda enklere enn tidligere! Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
filmleie_3_tallBekreft leie
Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.

 

Populære filmer i get filmleie

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

13. februar - Eventyr/Drama

Fra den visjonære regissøren Tim Burton, og basert på den bestselgende romanen, kommer en uforglemmelig og spennende fortelling. Seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live.

The Shallows

13. februar - Drama/Thriller

En ung surfer blir sittende fast på en holme mens en stor hvithai sirkler rundt henne. I mellomtiden stiger vannet minutt for minutt. Intens thriller med Blake Lively i hovedrollen. Nancy har tatt seg en pause fra legestudiet for å oppsøke et surfeparadis i Mexico som nesten ingen andre vet om. Stranden ligger langt fra enhver bebyggelse, og er like idyllisk som hun hadde forestilt seg. Men det Nancy ikke vet, er at det befinner seg en stor hvithai like utenfor den lille bukta. Den går til angrep på henne, og kraftig såret må hun søke tilflukt på en liten holme bare noen hundre meter fra stranden. Mens haien fortsetter å sirkle rundt Nancy, stiger vannet sakte minutt for minutt.

Bridget Jones's Baby

6. februar - Komedie

Bridget Jones er tilbake! Og som vanlig er livet hennes fullt av komplikasjoner. Det sies at alle gode ting er tre, men det er ikke så enkelt å være Bridget når hun både har følelser for eksen Mark Darcy, så vel som kjekkasen Jack, som hun akkurat har møtt. I alle fall ikke når det viser seg at Bridget venter barn med en av dem. Hadde hun bare visst hvem av dem det er. Se Renée Zellweger, Colin Firth og Patrick Dempsey i årets store feelgoodfilm!

Snowden

30. januar - Drama/Thriller

Oscar-vinnende regissør Oliver Stones har filmatisert den fasinerende og sanne historie om Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) som ble en av verdens mest ettersøkte menn da han avslørte at NSA, National Security Agency i USA, overvåket privatpersoner ulovlig. Dette er hele historien om hva, hvorfor og hvordan han gjorde det han gjorde.

Teknisk tilgang til get filmleie

Teknisk tilgang til Get Filmleie
For at du skal kunne benytte filmleietjenesten er det viktig at Get-boksen din er koblet til uttaket på riktig måte. Har du bredbånd tilkoblet samme antennekontakt skal du benytte en splitter. Har du ikke mottatt en slik splitter allerede sender vi deg gjerne en, ta kontakt med oss.

Bruk av PIN-kodene
Som bruker av Get filmleie har du to PIN-koder som gir deg kontroll over tjenesten. PIN1-koden bruker du for å bekrefte betaling av filmleie. Denne koden er den samme som du benytter for å sperre kanaler.

Les mer om PIN1-koden

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Voksen. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet og har 18 års aldersgrense. PIN2-koden må du sette første gang du starter Get filmleie.

Les mer om PIN2-koden

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern