Til Forsiden

FILMLEIE PÅ GET-BOKSEN

Se storfilmer rett fra kino. Get filmleie/Play gir deg tilgang til tusenvis av filmer og serier som leier rett fra fjernkontrollen, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer.

SLIK BRUKER DU GET FILMLEIE

I Get filmleie finner du tusenvis av nye og gamle filmer og tv-serier.
Fremgangsmåten ser du under.

Har du denne fjernkontrollen?

Veiviser remote new v2
  1. Velg PLAY i hovedmenyen og trykk «OK»
  2. Velg det du ønsker å se og bekreft kjøpet med PIN 1
  3. Filmer du har leid vil være tilgjengelig i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer

Har du denne fjernkontrollen?

Veiviser remote old v2
  1. Trykk FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
  2. Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Søkefunksjonen har nå blitt enda enklere enn tidligere! Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
  3. Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.

Slik får du tilgang til Get filmleie/PlayFor at du skal kunne benytte filmleietjenesten er det viktig at Get-boksen din er koblet til uttaket på riktig måte. Har du bredbånd tilkoblet samme antennekontakt skal du benytte en splitter. Har du ikke mottatt en slik splitter allerede sender vi deg gjerne en, ta kontakt med oss.

Bruk av PIN-kodene
Som bruker av Get filmleie har du to PIN-koder som gir deg kontroll over tjenesten. PIN1-koden bruker du for å bekrefte betaling av filmleie. Denne koden er den samme som du benytter for å sperre kanaler.
Mer om PIN1-koden

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Voksen. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet og har 18 års aldersgrense. PIN2-koden må du sette første gang du starter Get filmleie.
Mer om PIN2-koden

Slik tar du i bruk Get filmleie med Get box Mikro

For å få tilgang til Get filmleie må du koble Get box Mikro til bredbåndet ditt. Dette kan gjøres på to måter.

1. MED NETTVERKSKABEL

Sett nettverkskabelen i et ledig uttak i ditt trådløse modem eller ruter, og den andre enden i kontakten merket ETHERNET på baksiden av Get box Mikro.

Koble_Get_box_Mikro_til_modem

Send SMS med KABEL til 02123 hvis du trenger nettverkskabel. Prisen er kr. 50,-.

2. MED MIKRO+

Hvis du ikke har et trådløst modem eller bredbåndsmodem i nærheten av Get box Mikro, eller vil unngå en lang nettverkskabel, kan du benytte Mikro+. Mikro+ plasseres enkelt på toppen av Get box Mikro.

© 2018 | Personvern og informasjonskapsler