Til Forsiden

FIlmer og serier

Se storfilmer rett fra kino eller de siste serienyhetene. Get filmleie gir deg tilgang til tusenvis av filmer og serier som leier rett fra fjernkontrollen, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer.

The Accountant

20. mars - Drama/Thriller

Christian Wolff (Ben Affleck) er et mattegeni, med mer følelser for tall enn for mennesker. Bak fasaden som ansatt av et lite selskap, jobber han som frilans regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer.

Slik bruker du Get filmleie

Har du denne fjernkontrollen?

Ny fjernkontroll

filmleie_1_tall
Velg PLAY i hovedmenyen og trykk «OK»
filmleie_2_tall
Velg det du ønsker å se og bekreft kjøpet med PIN 1
filmleie_3_tall

Filmer du har leid vil være tilgjengelig i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer

Har du denne fjernkontrollen?

Gammel Fjernkontroll

filmleie_1_tallTrykk FILM-knappen
Trykk FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
filmleie_2_tallVelg film
Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Søkefunksjonen har nå blitt enda enklere enn tidligere! Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
filmleie_3_tallBekreft leie
Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.

 

Populære filmer i get filmleie

Inferno

27. februar - Action

Robert Langdon våkner opp med hukommelsestap på et sykehus i Roma etter å ha vært utsatt for et attentat. Han slår seg sammen med legen Sienna Brooks som forhåpentligvis kan hjelpe ham å få tilbake minnet. Sammen, og i kamp mot klokka, drar de på kryss og tvers over Europa for å prøve å stoppe en global konspirasjon. Langdon har kommet over et spor som kan føre ham til selve Dante.

Trolls

13. mars - Drama

I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden! De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er Troll på menyen.

Jack Reacher: Vend aldri tilbake

27. februar - Action

Jack Reacher (Tom Cruise) returnerer til sitt gamle hovedkvarter, hvor han oppdager at han er blitt beskyldt for et 16 år gammelt drap. Sjefen for hans gamle etterforskningsenhet, majoren Susan Turner (Colbie Smulders) har blitt arrestert for landsforræderi, men Jack vet at hun er uskyldig. Han må hjelpe henne med å rømme fra fengselet og avdekke den store, politiske konspirasjonene som truer livene deres. På flukt fra loven, oppdager Jack også en hemmelighet fra fortiden som kan endre livet hans for alltid. "Vend aldri tilbake" er basert på den bestselgende romanen i Lee Childs serie om thrillerhelten Jack Reacher, som har solgt 100 millioner bøker verden over.

Børning 2

20. februar - Action/Komedie

Når Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han vil heller bruke tiden sin på datteren Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at hun skal være med på et billløp, som går gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk, sammen med kjæresten hennes Charlie må han forsøke å stoppe henne.

Teknisk tilgang til get filmleie

Teknisk tilgang til Get Filmleie
For at du skal kunne benytte filmleietjenesten er det viktig at Get-boksen din er koblet til uttaket på riktig måte. Har du bredbånd tilkoblet samme antennekontakt skal du benytte en splitter. Har du ikke mottatt en slik splitter allerede sender vi deg gjerne en, ta kontakt med oss.

Bruk av PIN-kodene
Som bruker av Get filmleie har du to PIN-koder som gir deg kontroll over tjenesten. PIN1-koden bruker du for å bekrefte betaling av filmleie. Denne koden er den samme som du benytter for å sperre kanaler.

Les mer om PIN1-koden

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Voksen. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet og har 18 års aldersgrense. PIN2-koden må du sette første gang du starter Get filmleie.

Les mer om PIN2-koden

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern