Til Forsiden

FAMILIE

Med Familie får du over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg. Kun 149,- ekstra pr måned.

DET ER GODT Å HA ALT

Med Familiepakken har du alltid hele kanalfamilien tilgjengelig. Det betyr over 80 kanaler i alle sjangere - uten å måtte velge.

Kun 149,- ekstra pr mnd.

Logg inn og bestill Familie

 NY KUNDE?
Bestill Get her

FAMILIE ER DET ENKLE OG GODE VALGET

Du har alltid tilgang til alle kanaler i alle sjangere - underholdning, dokumentar, sport, junior, nyheter, og musikk. Med over 80 kanaler er dette perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et godt og bredt utvalg. Du er sikret kvalitet og gode tv-opplevelser fra morgen til kveld, enten du er interessert i morgenstunden med Disney Junior, underholdningsprogrammet hos BBC HD, svensk TV4, eller de heftigste dokumentarene på History HD.

CIRKUS ER INKLUDERT

Få det beste av britisk kvalitetsunderholdning! Cirkus gir deg tilgang til mange timer med stjernespekkede og prisvinnende tv-serier fra ITV og andre britiske kvalitetsprodusenter. Det kommer nyheter hver måned og du får komplette sesonger med serier du kjenner fra NRK og TV 2. Du finner Unge inspektør Morse, Mord og Mysterier, Døden kommer til Pemberley, Poirot og Peaky Blinders, og helt nye serier som ennå ikke er vist på norsk tv.

Se alle episodene en regnværsdag. Du finner alt fra Cirkus i en egen kategori i Get filmleie. Bare klikk "film" på fjernkontrollen og velg det du vil se fra Cirkus. Alt i kategorien er inkludert i ditt Familie abonnement.

Digital radio

Visste du at din Get-boks gir deg tilgang til en rekke non-stop spilleslister i alle sjangre og de største norske radiokanalene?

*Prisen på Familie kan variere ut i fra hvor du bor. Logg deg inn på Min Get for å se din pris eller bestill Get her. Cirkus er inkludert i Familie.
© 2017 | Informasjonskapsler og personvern