Til Forsiden

Disney Channels Xtra

Med Disney Channels Xtra får du tilgang til et stort utvalg av supre serier når du vil fra Disneys tv-kanaler, hjemme via Get-boksen eller hvor du vil med Get tv-app.

Velg inn alle kanalene - få med arkiv

Den nye arkivtjenesten Disney Channels Xtra er tilgjengelig for deg som abonnerer på alle Disneys tv-kanaler. Her finner du et omfattende utvalg av de mest populære tv-seriene og eksklusiv tilgang til splitter nye serier og sesonger før de blir vist på tv. Du finner arkivet under Get filmleie/Play.

KC_undecover_m_logo

Disney Channel

Disney Channel er tv-kanalen for barn mellom 3-14 år. Kanalen viser barneprogram av høy kvalitet med tegnefilmserier, spennende live action-serier, masser av musikk, samt mange av de beste Disneyklassikerne. Her ser du favoritter som Løvenes konge, Askepott og Biler, i tillegg til tv-favoritter som Soy Luna, Descendants og Jessie. Disney Channel lager også nordiske produksjoner med kjente programledere og stjerner. På Disney Channel er alle programmene dubbet eller tekstet til norsk.

MMCH_m_logo

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen som passer for de aller fra 2-7 år og for deg som vil ta del i Disneys eventyr og rollefiurer, fra de klassiske til de aller nyeste. Kanalen kombinerer Disneys fortellerkunst og enestående rollefigurer som barn elsker med læring. Fra enkel mattematikk og språk, til sosiale ferdigheter og sunn livsstil. Her kan du se blant annet Mikkes klubbhus, Sofia den første, Doktor McStuffins og Løvenes garde. Disney Jr sender hver dag fra kl. 06:00 til 19:00 og alle programmene er på norsk.

STARWARSREBELS_m_logo

Disney XD

Disney XD er tv-kanalen for alle som liker tegnefilm, action og humor, men passer best for barn mellom 6-12 år. Her vises actionfylt underholdning i form av alt fra animerte superhelter til morsomme komiserier. Kanalen tilbyr en blanding av live action og tegnefilmserier som Spøkefuglene, Phineas & Ferb, Star Wars Rebels, Ultimate Spider-Man og Timon og Pumbaa. Disney XD sender hver dag fra klokka 06.00 til 22.00. Alle programmene er dubbet eller tekstet til norsk.

SLIK FÅR DU TILGANG

Disney Channel Xtra-arkivet blir automatisk tilgjengelig i Get filmleie/Play på Get-boksen under Barnearkiv og i Get tv-app når du har valgt inn Disneys tv-kanaler; Disney Channel, Disney XD og Disney Junior, i ditt tv-tilbud. Kanalene er inkludert i ditt tv-tilbud, det vil si at du per nå kan velge de inn sammen med arkivet uten ekstra kostand*.  
Kanalene finner du på følgende plasser: Disney Channel -19, Disney XD - 38, Disney Junior - 40.   

GET APP

Som tv- og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv når og hvor du vil. Om du er på hytta, vil se nyhetene mens du lager middag eller la barna se på barne-tv på rommet. Med Get tv-app kan du søke, pause og spole, i tillegg til å ta opp programmer rett på Get-boksen.

 APP STORE KNAPP  GOOGLE PLAY KNAPP

NÅ GJØR VI TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

De nye arkivtjenestene er en del av et nytt fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern