Disney Channels Xtra

Med Disney Channels Xtra får du tilgang til et stort utvalg av supre serier når du vil fra Disneys tv-kanaler, hjemme via Get-boksen eller hvor du vil med Get tv-app.

Velg inn alle kanalene - få med arkiv

Den nye arkivtjenesten Disney Channels Xtra er tilgjengelig for deg som abonnerer på alle Disneys tv-kanaler. Her finner du et omfattende utvalg av de mest populære tv-seriene og eksklusiv tilgang til splitter nye serier og sesonger før de blir vist på tv. Du finner arkivet under Get filmleie/Play.

KC_undecover_m_logo

Disney Channel

Disney Channel er tv-kanalen for de mellom 3 og 14 år. Kanalen viser tegnefilmer, underholdende tv-serier og egne nordiske produksjoner. Her får du også de beste Disney-klassikerne med favoritter som Løvenes konge, DuckTales og Biler, samt barnas tv-favoritter som Soy Luna, Descendants 2 og den populære tv-serien To På Rømmen. Alle programmene er av høy kvalitet og er dubbet eller tekstet på norsk.

MMCH_m_logo

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de aller yngste fra 2 til 6 år. Kanalen kombinerer Disneys fortellerkunst og populære rollefigurer med lekbetont læring, fra enkel matte og språk til sosialt samspill og oppmuntring til en sunn livsstil. I programtilbudet inngår blant annet nye tilskudd som Pysj-heltene, Mikke og Racinggjengen og Vampyrina, men også favoritter som Sofia den første, Doktor McStuffins og Løvenes Garde. Alle programmene er dubbet til norsk

STARWARSREBELS_m_logo

Disney XD

Disney XD er tv-kanalen for alle som liker animasjon, action og humor, men retter seg spesielt mot barn mellom 6 og 12 år. Her vises actionfylt underholdning med alt fra animerte superhelter som Ultimate Spider-Man til morsomme komedier med Phineas & Ferb eller Spøkefuglene. Kanalen tilbyr også det beste fra Star Wars Rebels og Lego Star Wars – The Freemaker Adventures. Alle programmene er dubbet eller tekstet på norsk.

SLIK FÅR DU TILGANG

Disney Channel Xtra-arkivet blir automatisk tilgjengelig i Get filmleie/Play på Get-boksen under Barnearkiv og i Get tv-app når du har valgt inn Disneys tv-kanaler; Disney Channel, Disney XD og Disney Junior, i ditt tv-tilbud. Kanalene er inkludert i ditt tv-tilbud, det vil si at du per nå kan velge de inn sammen med arkivet uten ekstra kostand*.  
Kanalene finner du på følgende plasser: Disney Channel -19, Disney XD - 38, Disney Junior - 40.   

GET TV-APP

Som tv- og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv når og hvor du vil. Om du er på hytta, vil se nyhetene mens du lager middag eller la barna se på barne-tv på rommet. Med Get tv-app kan du søke, pause og spole, i tillegg til å ta opp programmer rett på Get-boksen.

 APP STORE KNAPP  GOOGLE PLAY KNAPP