SE PÅ PROGRAM FRA CARTOON NETWORK OG BOOMERANG NÅR DU VIL

Nå kan barna følge favorittene sine fra Cartoon Network og Boomerang når de vil.

Powerpuff girls-CN

VELG INN KANALENE - FÅ MED ARKIV

Den nye arkivtjenesten er tilgjengelig for deg som abonnerer på enten Cartoon Network eller Boomerang. Her finner du et omfattende utvalg av de mest populære tv-seriene fra kanalene. Du finner arkivet under Get filmleie/Play.

Loney tunes-Boomerang

Boomerang

Boomerang er en leken, trygg og morsom kanal for unge gutter og jenter, som også tiltaler andre generasjoner. På Boomerang får du de mest kjente og kjære tegnede klassikerne fra Warner Bros. Studios. Kanalen er hjem for alt fra Smurfene til Tom & Jerry, Snurre Sprett, Scooby Doo og  mange flere. På Boomerang finner du samtidig nye favoritter som Mr. Bean, Grizzy & Lemmingene og Inspektør Gadget. Alle programmene er med norsk tale.

Adventure time-CN

Cartoon Network

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og helt nye serier som tiltaler alle aldre. Kanalen er hjem for noen av verdens mest kjente og kjære tegnefilmer som Ben 10, Emmy-vinneren Eventyrtid, den flere ganger prisbelønnede Gumball og tilbakevendende megahit Power Puff Girls. På kanalen ser du også nye storfavoritter som Clarence, Onkel Farfar og Steven Univers. Cartoon Network er en av Norges største barnekanaler og alle program er på norsk.

SLIK FÅR DU TILGANG

Arkivet til Cartoon Network og Boomerang blir automatisk tilgjengelig i Get filmleie/Play på Get-boksen under Barnearkiv når du har valgt inn enten Cartoon Network og Boomerang i ditt tv-tilbud. Kanalene er inkludert i ditt tv-tilbud, det vil si at du per nå kan velge de inn sammen med arkivet uten ekstra kostand.

Kanalene finner du på følgende plasser: Cartoon Network - kanalplass 37, Boomerang - kanalplass 39

VI GJØR TV-HVERDAGEN DIN BEDRE

Arkivtjenestene er en del av et fleksibelt og enda bedre underholdningstilbud fra Get. Du får nå innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som sport i verdensklasse, kvalitetsfilmer og kritikerroste serier alle snakker om. Du kan når som helst endre innhold og sammensetting i ditt eget tv-tilbud slik at det passer alle dine behov.