Et univers av musikk

Med tv fra Get har du tilgang til et musikkunivers med over 40 ferdige non-stop spillelister fra Stingray og flere av de største norske radiokanalene.

Stingray music

Du får de nyeste titlene, de mest populære sangene og alle klassikerne rett på Get-boksen eller i en egen app når du er på farten. Ingen reklame, intet snakk, bare god musikk

På Get-boksen

I ditt digitale tv-abonnement finner du 46 musikkradiokanaler som gir deg et helt univers av spillelister i alle sjangre. På Get-boksen finner du musikken under RADIO på kanalplassene mellom 300 og 345. På kanal 332-Chrismas Channel sendes julemusikk i hele julen.

Get Box II m fjernkontroll
kjokken1_jarle_heatset_012-1

Eller i appen

Last ned Stingray Music-appen og få ubegrenset tilgang til 46 spillelister i alle musikksjangre på mobilen eller nettbrettet ditt! Appen fungerer hvor som helst i verden, med ubegrenset strømming av både de nyeste titlene og gamle klassikere. Appen er inkludert i Get-abonnementet ditt og hele familien kan laste ned appen og strømme musikk hver for seg.

GOOGLE PLAY KNAPP  APP STORE KNAPP

Digital radio

Bekymret for overgangen til DAB? På Get-boksen har du tilgang til alle NRK sine radiokanaler, samt flere av de store riksdekkende kanalen. Du finner de under RADIO på kanalplass 200 til 345.

radio_norge
p4
nrk_alltid_nyheter
nrk_p13
nrk_p3
nrk_p1