Ta kontroll over familiens mobildatabruk

Lyst til å vite på forhånd hvor mye alle i familien kommer til å bruke på mobilsurfing? Det finnes abonnementsløsninger som gir deg full oversikt og kontroll over databruken.

MOBIL FRA GET: Nå kan du skaffe deg mobilabonnement fra Get til svært gunstige priser og med en app som gir deg full oversikt over mobildataforbruket ditt.

MOBIL FRA GET: Nå kan du skaffe deg mobilabonnement fra Get til svært gunstige priser og med en app som gir deg full oversikt over mobildataforbruket ditt. Foto: iStock/Anouchka

Hvor mye data gikk det egentlig med til å se den fotballkampen på hytta? Og hvor mye lenger kan du la barna surfe på 4G denne måneden uten at du går på en økonomisk smell? Tiden for å undre seg og kanskje irritere seg over å ikke finne svar på slike spørsmål om ditt dataforbruk på mobilen kan være over. For med mobilabonnement fra Get får du nå full oversikt over dataforbruket ditt.
– I appen Min Get får du se nøyaktig hvor mye data du har brukt og hvor mye du har igjen inneværende måned, sier produktsjef for mobil hos Get, Magnus Gran-Jansen.


Se hva du kommer til å bruke

Produktsjefen har imidlertid mer å by på for den som ønsker full datakontroll:
– Vi beregner hvor mye data du vil bruke resten av måneden, hvis du fortsetter med samme forbruk. Dette gir deg som kunde enda bedre evne til å kontrollere bruken din og ikke minst til å se om du har riktig abonnement, sier Gran-Jansen.
Du får tilsendt SMS når du har brukt over 80 prosent av datapakken og når du har brukt opp 100 prosent. Appen gir deg også mulighet til å bytte til abonnementer med mer eller mindre datatrafikk inkludert.


Med Min Get-appen kan du følge med på både din egen og familiens dataforbruk og se prognoser for bruk.

Med Min Get-appen kan du følge med på både din egen og familiens dataforbruk og se prognoser for bruk.

Familien under full kontroll

For mange kan det gjerne være barna og ikke enn selv som surfer så mye at databudsjettene ryker før måneden er omme. Også her gir appen fra Get deg nye muligheter til oversikt og kontroll over hele familiens forbruk.

– Hvis du kjøper abonnement til barna dine, så vil disse også komme opp i den samme app-oversikten. Du kan følge med på barnas forbruk og se prognoser for hvor mye de kommer til å bruke. Appen gir deg også mulighet til å sperre for mer databruk dersom ungene har overdrevet sin bruk, forklarer Gran-Jansen.
Og sist, men ikke minst, er det superenkelt å sperre for databruk i utlandet både på ditt eget og barnas abonnement.

 

Bruk dataen din fritt på flere enheter

Fri fart og store datapakker på mobilen gir også mulighet til å dele mobildata mellom flere enheter. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å bestille ekstra data-SIM, for eksempel til nettbrettet ditt. Du kan kostnadsfritt bestille og bruke fem separate data-SIM som alle er knyttet til hovedabonnementet ditt og benytte den samme datapakken som du til enhver tid har inkludert i ditt abonnement. Dette fungerer utmerket dersom barna skal på nett med nettbrett og du er på mobilen eller PC – eller til en 4G-router. Data-SIM kan ikke brukes til å sende SMS, MMS eller ringe med.

Konkurransedyktig mobiltilbud

Det konkurransedyktige mobiltilbudet fra Get har fri tale, SMS og MMS, store datapakker til gunstige priser og fri fart på landets beste 4G-dekning*. Og mobiltilbudet blir enda bedre dersom du også har tv og bredbånd fra Get. Med alle abonnementene kan du surfe, prate og tekste i nesten alle land i Europa akkurat som om du var i Norge, uten ekstra kostnad.


Les mer om abonnement og priser

Min Get-app

Med Min Get-appen for iOS og Android kan du blant annet:

  • Få full oversikt over forbruket
  • Sjekke hvor mye data du og familien har brukt
  • Se prognose for databruken til familien ut måneden
  • Kjøpe mer data
  • Sperre for databruk i utlandet for både deg selv og familien
  • Bestille abonnement til alle i familien
  • Endre abonnementet
  • Se samtalespesifikasjoner
  • Finne PIN og PUK til ditt SIM-kort
 

IosAppStore  GPAppStore