Hva betyr fri fart egentlig?

Når vi nå åpner for fri fart på alle våre mobilabonnement, skal du kunne merke en bedring av brukeropplevelsen når du er på nett. Spesielt merker du dette når du bruker mobilen til å strømme film, musikk eller laster ned større vedlegg.

Mobil-fri fart

Selv om vi ikke legger noen begrensninger i hastigheten er det flere faktorer som spiller inn ved faktisk opplevd hastighet. Teoretisk vil du kunne oppnå hastigheter på opptil 300 Mbit/s når du er koblet til 4G-nettet, men forventet gjennomsnittlig fart vil være på 100 Mbit/s. Hastigheten vil variere grunnet dekning og andre forhold.

Er du nysgjerrig på hvilken hastighet du oppnår, kan du laste ned en gratis app og måle hastigheten der du befinner deg.

Speedtest finner du her:
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest
iPhone:
https://itunes.apple.com/app/speedtest-net-mobile-speed/id300704847?mt=8
Windows:
https://www.microsoft.com/nb-no/store/apps/speedtestnet/9wzdncrfj1wg

Med ekstra Data-SIM kan man koble seg til internett med flere enheter
Fri fart og store datapakker på mobilen gir også mulighet til å dele internett mellom flere enheter. Den kanskje enkleste måten å gjøre dette på er ved å bestille data-SIM. Data-SIM kan ikke brukes til å sende SMS, MMS eller ringe med, men fungerer utmerket dersom du skal på nett med nettbrett, PC eller via en 4G-router. Data-SIM er knyttet til hovedabonnementet ditt og benytter den samme datapakken som du til enhver tid har inkludert i ditt abonnement. Data-SIM fra Get er kostnadsfritt.

Bestill data-SIM her  

Ønsker du mer data? Les mer om våre abonnement