Velkommen til Get - KOM I GANG

Velkommen til Get! Så snart bestillingen er gjort har du kanskje noen spørsmål om hva som skjer videre? Under finner du en beskrivelse av hendelsesforløpet fra bestilling frem til første faktura. Vi har også lagt ved noen nyttige lenker slik at det skal bli enklest mulig for deg å komme i gang og få mest mulig ut av ditt Get-abonnement fra første dag.

Kom i gang 1234

BESTILLE:
Når bestillingen er registrert vil du motta en e-post med ordrebekreftelsen og deretter vil vi sende deg pakke med dekoder eller modem, som regel innen en virkedag. Dersom du har behov for internett eller TV på dagen, kan du henvende deg til en av våre forhandlere eller lokalkontor. Du kan følge pakken din ved å spore pakkenummeret på postens hjemmeside. Har du bestilt installasjon kan du se og endre avtalen på get.no

HENTE PAKKE:
Du vil motta en sms når pakken er på vei, og så snart du har hentet pakken på posten er det bare å koble opp utstyret. Husk at utstyr kun kan hentes av juridisk eier av abonnementet. Når dette er gjort vil du motta en ny sms med bekreftelse på at abonnementet er aktivert, med link til oppkoblingshjelp. Vi anbefaler at du følger med på e-postene du mottar fra oss de påfølgende dagene, da disse inneholder en rekke tips om hvordan du bruker og får mest mulig ut av tjenestene fra Get.

KOBLE OPP:
Når pakken er hentet er det bare å koble opp utstyret, tjenesten er allerede aktivert og klar til bruk. Følg brukerveiledningen som følger med, eller se oppkoblingsvideoen du fikk på sms for hjelp. Dersom du har spørsmål eller opplever problemer anbefaler vi deg å teste veiviseren vår på get.no.

FØRSTE FAKTURA:
Din første faktura skal betales måneden etter bestillingen er mottatt, på den 16. Denne fakturaen ser ofte litt annerledes ut enn en vanlig faktura, da den vil inneholde en avregning for dagene i den første måneden, i tillegg til eventuelle etableringsgebyr. Du vil motta en sms med link til fakturaforklaring på get.no, og vi anbefaler deg å ta en kikk på denne. Husk også å opprette eFaktura eller AvtaleGiro med elektronisk varsel slik at du slipper fakturagebyr.