DIN PERSONLIGE TV-OPPLEVELSE

Nå kan du skreddersy din TV-opplevelse med Get. På MIN GET kan du opprette egne brukerprofiler, få personlige anbefalinger, lage lister over dine favorittkanaler og endre en rekke andre praktiske innstillinger direkte på TV-en din.

Abonnement

Du kan nå oppgradere bredbåndshastigheten din, samt kjøpe nye kanalpakker eller endre kanaler direkte fra sofaen.

ABONNEMENT finner du i hovedmenyen under MIN GET.

Du kan også gjøre dette direkte i Min Get-appen.

GPAppStore IosAppStore

Innstillinger for hørselshemmede

Har du nedsatt hørsel, og har behov for å endre på lydinnstillinger eller teksting? Teleslynge og annet hørselsteknisk utstyr kan kobles direkte til din TV eller gjennom Get boksen. Vi anbefaler at du kobler hørselsteknisk utstyr direkte til TVen, slik at samme tilkobling også vil fungere for andre enheter koblet til TVen din, som for eksempel DVD-spilleren din.

Slik setter du på tekst for nedsatt hørsel

 1. Gå inn på MIN GET i hovedmenyen
 2. Velg MINE INNSTILLINGER
 3. Velg deretter BRUKEROPPSETT
 4. Velg SPRÅK og så UNDERTEKSTER
 5. Bytt fra NORMAL til NEDSATT HØRSEL

Koble til teleslynge, FM- og IR-sender
Ønsker du å koble til hørselsteknisk utstyr kan det være nødvendig med en omkopling av utstyret ditt. Overgangskablene du trenger til omkoplingen kan fås ved å henvende deg til hørselskontakten i din kommune. Omkoplingen er enkel, og de fleste vil kunne gjøre dette på egenhånd. Alle våre Get bokser, med unntak av Mikro, fungerer likt og tilkobling av teleslynge er mulig gjennom alt utstyr fra Get. Har du en Get boks Mikro kan du ikke koble hørselsteknisk utstyr direkte til Get boksen din, men må benytte deg av tilkoblinger direkte til TVen din.

Det første du må gjøre er å koble opp dekoderen din etter våre anvisninger. Etter at dette er gjort må du sjekke om det hørselstekniske utstyret fungerer som det skal. Dersom det ikke fungerer må du følge anvisningene under – hvilket alternativ du skal velge avhenger av alderen på tven din og det hørselstekniske utstyret ditt.

Tilkobling med RCA/Phono

 Phono-plugger er merket en hvit og rød farge for høyre og venstre kanal. Det er vanlig at det hørselstekniske utstyret har en 3,5 mm Audio Jack plugg som eventuelt er plugget i en SCART adapter. Ta da av SCART-pluggen, sett på en 3,5 mm Audio Jack til phono adapter i stedet, som så kobles til AUDIO OUT/LINE OUT på TVen.

20171012_rca

Tilkobling med SCART - Kan brukes på alle TVer og brukes på eldre TVer.

1. Trekk først ut SCART pluggen fra TVen (den som kommer fra dekoderen). 
2. Sett overgangskabelen i SCART-pluggen bak på TV-en. 
3. Sett deretter SCART-kabelen fra dekoderen i den ledige SCART-pluggen på overgangskabelen – velg den SCART pluggen med tykk ledning her. 
4. Da er det en ledig SCART plugg, og her skal det hørselstekniske utstyret koples – 
    som for eksempel IR-sender, teleslynge eller FM-sender. 

Overgangskabelen som trengs til denne omkoplingen kan fås ved henvendelse til hørselskontakten i din kommune. Kabelen har hjelpemiddelnummer. 020837 (leveres av Phonak.) 

Tilkobling med Audio Jack

Nyere TV-er har egen utgang for audio som er identisk til den vi er kjent med på telefoner, PC'er, osv. Denne kalles Audio Jack og utgangen din denne er ofte merket med AUDIO OUT eller LINE OUTBasestasjonen til nyere teleslynger kan kobles direkte til denne.

 20171012_audiojack

Personlige profiler

Med egne profiler får dere anbefalinger som er skreddersydde for dere. I tillegg kan alle profiler opprette egne kanallister med favorittkanaler.

 1. Velg MIN GET fra hovedmenyen 
 2. Velg ADMINSTRER PROFILER for å lage profil
 3. Velg deretter profil i MIN GET for å aktivere en profil

Vi har allerede laget en standard HJEMPROFIL for deg som automatisk følger med når du oppgraderer Get-boksen din og som styrer anbefalingene du får presentert på TV-en. Du kan enkelt opprette egne profiler for alle i husstanden, slik at alle kan få innhold som er tilpasset nettopp dem.

TIPS!
Opprett en egen profil som heter BARN, og la de minste bruke denne, slik at de alltid får anbefalt barneprogrammer.

Anbefalinger

Ved å skru på personlige anbefalinger blir TV-innholdet skreddersydd for deg, basert på hjemmets TV-vaner. Det fungerer slik at vi anbefaler deg innhold vi tror du vil like, basert på hva du aktivt har sett på din profil i løpet av de siste 30 dagene.

Play_landingssidebilder

Ser du på dokumentarer, vil vi anbefale andre dokumentarer. Liker du komedier, anbefaler vi deg mer morsomt innhold. Er det barna som ser mest på TV, vil vi anbefale spennende programmer for de minste.

Du vil finne anbefalinger i Reprise og Play.

Du kan opprette profiler til alle som bruker TV-en i hjemmet ditt, slik at alle får innhold som føles relevant. Vi har allerede opprettet en nøytral profil for deg som kalles HJEMPROFIL.

Slik slår du på anbefalinger: 

 1. Velg MIN GET fra hovedmenyen
 2. Velg INNSTILLINGER
 3. Velg BRUKERINNSTILLINGER
 4. Velg PERSONLIGE ANBEFALINGER