KOM I GANG MED TV

På denne siden har vi samlet informasjon om hvordan du enkelt kan komme i gang med TV fra Get, inkludert hvordan du angir region dersom du har behov for det.

Slik kobler du opp din Get box II

Slik kobler du din Get boks Mikro til nett

For å bruke HBO Nordic, Disney Channels, se filmer fra filmbiblioteket og bruke andre underholdningstjenester, må du koble Get Box Mikro til bredbåndet ditt. Velg metoden som passer deg best og følg veiledningen nedenfor.

Med nettverkskabel

Sett den ene enden av nettverkskabelen i inngangen merket ETHERNET på baksiden av Get box Mikro. Dersom du har et vanlig modem fra Get, har du sannsynligvis en trådløs ruter i tillegg. Nettverkskabelen til Get box Mikro skal kobles til en ledig inngang på ruteren. Dersom du har et trådløst bredbåndsmodem fra Get kobler du nettverkskabelen inn i en av de ledige inngangene.

Hvis du kobler opp Get box Mikro for første gang er det viktig at du venter med å koble til nettverkskabelen til etter at du har fått TV-bilde. 

Trenger du å få tilsendt en nettverkskabel kan du sende en SMS med kodeord KABEL til 02123. Kabelen koster kr. 50,- og faktureres på din neste faktura.

Koble til Mikro med kabel

Med Mikro +

Hvis du ikke har et trådløst modem eller en ruter i nærheten av Get box Mikro, eller vil unngå en lang nettverkskabel, kan du benytte Mikro+. Mikro+ plasseres enkelt på toppen av Get box Mikro og lar deg koble Get box Mikro til det trådløse nettverket du har hjemme.

Slik kobler du Mikro+ til Get box Mikro:
Sett Mikro+ på toppen av Get-boksen. Pass på at USB-ledningen vender mot baksiden av Get-boksen. Koble USB-kontakten fra Mikro + til USB1 på baksiden av Get-boksen. USB1 er markert med gul ramme på bildet under. Du vil få opp en melding på tv-skjermen om å koble Mikro+ til ditt trådløse nettverk, dette gjør du ved hjelp av fjernkontrollen til Get boksen. Du trenger tilgang til passordet til det trådløse nettverket ditt for å gjennomføre tilkoblingen.

Dersom du ikke har Mikro+ fra før kan du bestille denne ved å ta kontakt med kundeservice.

Trykk her for å laste ned fullstendig brukerveiledning til Mikro+

Mikrop_1Mikrop_2

Hvilken region tilhører du?

Ble du bedt om å angi region den første gangen du koblet opp Get-boksen? Velger du feil, kan dette føre til at enkelte kanaler mangler.

Regionen til de forskjellige områdene er som følger:

Region 1: Oslo / Nesodden / Kragerø / Grimstad / Tvedestrand / Arendal / Risør
Region 2: Romerike / NOKAB 
Region 3: Asker / Tofte (Filtvedt) / Slemmestad
Region 4: Drammen (Eiker, Svelvik) 
Region 5: Hønefoss 
Region 6: Kongsberg 
Region 7: Østfold 
Region 8: Follo / Drøbak / Ås / Vestby 
Region 9: Kristiansand / Lillesand 
Region 10: Stavanger 
Region 11: Haugesund 
Region 12: Bergen 
Region 13: Trondheim

Ønsker du å endre region på din Get box, kan du også følge vår enkle steg for steg veiviser her: