FILMLEIE

Du finner over 7000 titler i filmleie-biblioteket vårt. Enten du lurer på hvor du finner filmleie, hvordan du bruker tjenesten eller opplever feil vil du finne svar på denne siden.

Slik leier du film

Filmene og serieepisodene du leier er tilgjengelig i 48 timer og koster fra 9 kr. Du vil alltid bli informert om hva filmen koster før du leier den. Abonnerer du på C More film og serier eller Viasat Film / Viasat Premium har du også full tilgang til filmene deres i biblioteket i via Get filmleie, uten at det koster noe ekstra.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

TV-meny Evo
 1. Trykk på FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
 2. Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Søkefunksjonen har nå blitt enda enklere enn tidligere! Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
 3. Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

TV-meny Fusion
 1. Velg PLAY i hovedmenyen og trykk OK.

 2. Velg det du ønsker å leie, og bekreft med PIN 1.

 3. Filmene du har leid vil være tilgjengelige i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer.

 4. Leide filmer belastes på din neste faktura.

Slik leier du film med Get Box Mikro

For at filmleie skal fungere må din Get Box Mikro være koblet til bredbåndet - og du har to muligheter for tilkobling.

1. Med nettverkskabel

Sett nettverkskabelen i et ledig uttak i ditt trådløse modem eller ruter, og den andre enden i kontakten merket ETHERNET på baksiden av din Get Box Mikro.

Koble_Get_box_Mikro_til_modem

Send SMS med KABEL til 02123 hvis du trenger en nettverkskabel.
Prisen er 50,-

2. Med Mikro+

Hvis du ikke har et trådløst modem eller bredbåndsmodem i nærheten av din Get Box Mikro, eller vil unngå en land nettverkskabel, kan du benytte Mikro+. Den kobler du til din Get Box Mikro og plasserer enkelt på toppen.Mikro_plus

 

 

Bestill Mikro+

Feilmeldinger

Opplever du problemer med å se en film, anbefaler vi deg å teste vår veiviser. Her har vi samlet de vanligste feilmeldingene og forklaring på hvordan du kan løse problemet.

filmleie_01

Hva betyr stjernene i PLAY?

Vår rating er laget for å reflektere tittelens kunstneriske kvalitet i sin sjanger. Dette er ikke en personlig anbefaling, men en rangering som er satt sammen av filmen eller seriens rangering hos IMDB, Rotten Tomatoes og Metacritic.

Vi nedgraderer ikke en høykvalitetsfilm fordi den kan være voldelig, eller tildele en lav rating til en familiefilm som ikke appellerer til horro-fans – ta derfor med personlig smak og sjanger i vurderingen når du velger film.

Alle titlene i PLAY er tildelt en rating på en skala av 5 stjerner:
***** En klassiker i sitt slag, svært høy kvalitet
**** Utmerket, høy kvalitet
*** Fin film, vellaget
** Gjennomsnittlig
* Dårlig

Se tabellen under for å sammenligne rating-systemene:

IMDbRotten tomatoesMetacriticPLAY
8+80-10080-100*****
7-7.970-7970-79****
6-6.960-6960-69***
5-5.950-5950-59**
5-0-500-50*

 

Leide filmer

Lurer du på hvilke filmer du har leid i det siste, eller stusser du kanskje over en post eller to på fakturaen din? Filmer du har leid faktureres direkte på din neste faktura.

Det er flere måter du kan sjekke hvilke filmer du har leid den siste tiden. Enten kan du sjekke dette på MIN GET, eller du kan trykke på den røde tasten på fjernkontrollen mens du er inne på FILMLEIE på Get boksen din.

Leide filmer vil legge seg under MIN KJØPSHISTORIKK etter 48 timer.

For en oversikt fra kategorien Voksen, må du først gå inn til Voksenkategorien og taste PIN2 for så å velge Min filmleie deretter Min Kjøpshistorikk.

PIN1 og PIN2

PIN1-koden brukes til å bekrefte leie av filmer i Get filmleie, barnesikring av kanaler og sikring av avanserte innstillinger på boksen. Har du ikke endret PIN1 enda vil den være 0000.
Har du glemt koden, kan du kontakte oss på chat for å få tilbakestilt PIN-koden.

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Xotix i Get filmleie. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet med 18 års aldersgrense. PIN2-koden angir du selv første gang du starter Get filmleie, og den må være forskjellig fra PIN1. Trenger du å resette PIN2, gjøres dette ved å gjenopprette boksens fabrikkinnstillinger.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

TV-meny Evo
 1. Trykk EXIT på fjernkontrollen til boksen
 2. Velg først INNSTILLINGER, så AVANSERT OPPSETT
 3. Tast inn PIN1 (standard er 0000) og velg REINSTALLER

Start så boksen på nytt ved å trekke ut strømkontakten, og send en SMS med kodeord TV til 02123.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

TV-meny Fusion
 1. Trykk HJEM på fjernkontrollen til boksen
 2. Velg først MIN GET, så MINE INNSTILLINGER
 3. Deretter GET BOX II eller GET BOX MIKRO INNSTILLINGER og FABRIKKINNSTILLINGER og velg GJENOPPRETT FABRIKKINNSTILLINGER

Start så boksen på nytt og send en SMS med kodeord TV til 02123 for å få oppdatert kanalliste.