Førstegangsoppsett

Første gang du starter opp Get boXen din skal du gjennom et førstegangsoppsett. Dette er mye mer utfyllende enn tidligere, rett og slett fordi du har tilgang til mange flere funksjoner og tjenester på boXen din.

Du vil først tas gjennom steg hvor du velger språk og kobler boksen til Wi-Fi. Så vil du få muligheten til å logge på Google-kontoen din - det anbefaler vi at du gjør slik at du kan utnytte boXens fulle potensiale og laste ned apper fra Google Play Store. Etter Google-delen av oppsettet skal du velge navn til boXen din og koble til fjernkontrollen med Bluetooth - dette anbefaler vi så du kan brukefjernkontrollen hvor hen du er i rommet, uten å måtte peke direkte på TVen.

For å koble til fjernkontrollen skal du holde inn "Mikrofon-knappen" og "OK" i tre sekunder. Når tilkoblingen har lyktes vil det stå at den er koblet til, og du får muligheten til å fortsette installasjonen.

Neste steg er å logge inn på Get-kontoen din. Dette må du for å få tilgang til kanalpakken din. Du bruker de samme innloggingsdetaljene som du bruker på Min Get. Har du glemt passord eller brukernavn? Etter at du har logget inn er det på tide å konfigurere kanalkildene dine. Velg "Get TV", og vent mens kanalene lastes inn. Fullfør med å trykke på "Ferdig".

Steg-for-steg forklaring

OBS! Du må ikke logge på med en Google-konto, men dersom du ikke gjør det har du ikke tilgang til å laste ned apper fra Google Play Store.

Har du problemer med førstegangsoppsettet?

Henger boXen din seg før eller under førstegangsoppsettet kan du forsøke å holde "Power-knappen" på boXen inne i 10 sekunder. Da vil boXen resette seg. Fungerer ikke det må du ta kontakt med kundeservice.

Blir skjermen din sort etter at Get-logoen vises kan du forsøke å bytte HDMI-inngang. Har du en eldre TV kan det være at den ikke støttes av boXen. Kontakt da kundeservice.

Tekniske spesifikasjoner

Dimensjoner
125 mm x 125 mm x 27 mm

Teknologiske plattform
Android TV 8.0 Oreo

CPU Speed
14 000 DMIPS

RAM
2GB DDR4

Lagring
eMMC 8GB/NOR 4MB

Støttede oppløsninger
4K, UHD, FHD, SD

Trådløst
WI-FI 802.11ac single band 5GHz, BLE(BT4.2)

Connectors
Coax in, Mini-Toslink(optical & analog audio out), Ethernet in, HDMI 2.0a/HDCP 2.2, 12V DC 2A in(power), USB-C