Til Forsiden

Få mest mulig ut av TV-opplevelsen din

Her har vi samlet informasjon om hvordan du finner og bruker ulike funksjoner på din TV.

NyTVmeny

Slik bruker du TV-menyen

Du henter opp hovedmenyen ved å trykke HJEM på fjernkontrollen. Fra venstre ser du MIN GET hvor du kan endre innstillinger, velge kanaler og kjøpe premiumpakker. Under APPER finner du en rekke kjente tjenester fra nett-tv-verden.

Nå kan du ta opp inntil fire programmer samtidig og under MITT ARKIV har vi samlet alle opptakene dine og filmer du har leid. TV tar deg inn i tv-menyen og her vil du finne anbefalinger på programmer som går på tv akkurat nå. I REPRISE finner du tusenvis av programmer som har blitt sendt de siste 7 dagene på de mest populære kanalene. Under PLAY kan du leie filmer og serier og med SØK kan du lete etter innhold basert på sjanger, skuespiller eller tittel.

Du kan også bruke plakatene under hovedmenyen som snarveien til programmer. Velg program og trykk på «OK» for å gå direkte til programmet.

TIPS!
Du kan ta opp program du liker direkte fra plakatene.

Start forfra

Med Start forfra kan du starte de fleste tv-programmene på nytt. Start forfra fungerer på de fleste programmer fra de mest populære TV-kanalene.

SLIK VELGER DU START FORFRA:
Velg programmet du vil se, klikk «OK» på fjernkontrollen og velg Start forfra så starter programmet fra begynnelsen.

TIPS!
Du kan pause og spole programmer som er startet forfra. Trykker du på stopp går du automatisk tilbake til live tv.

Søk

Med en helt ny og forbedret søkefunksjon blir det enda enklere å finne det du er på jakt etter. Med SØK kan du også lete etter innhold i spesifikke kategorier. Du kan for eksempel gå til Reprise for å søke i innhold som er sendt tidligere i uken, eller søke i Play for kun å søke i Get Filmleie. Filmbiblioteket vårt har over 7000 filmer tilgjengelig og du har tilgang til filmen i 48 timer fra du leier den.

SLIK BRUKER DU SØK:

  1. Velg SØK fra hovedmenyen
  2. Tast inn ditt søk
  3. Velg søkeord

Fire samtidige opptak

Med oppgradert Get box II eller Get Box Mikro kan du sette fire programmer på opptak samtidig. Når et program er satt til opptak vil det være merket med en rød prikk i tv-guiden. Opptakene dine lagres i MITT ARKIV. Der finner du de nyeste opptakene som programplakater, trykker du deg inn i arkivet ser du at serier er gruppert som sesonger slik at det er enkelt å finne frem.

SLIK SETTER DU PROGRAM PÅ OPPTAK:

  1. Trykk på knappen med den røde prikken på fjernkontrollen for å ta opp
  2. Trykk to ganger for serieopptak
  3. Trykk en gang til for å avbryte

Du vil kanskje like

Med den nye funksjonen «DU VIL KANSKJE LIKE» kan du finne innhold som er i samme sjanger som det du allerede ser på.

Play_landingssidebilder

SLIK GJØR DU DET:
Når du er inne i et program kan du klikke «OK» på fjernkontrollen. Velg DU VIL KANSKJE LIKE så finner vi relevante serier, filmer og programmer og forteller deg når de går. Du kan velge å ta opp programmene du blir anbefalt direkte fra plakaten slik at du ikke går glipp av dem.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern