Til Forsiden

Apper

Nå får du de beste opplevelsene som du kjenner fra internett på din Get box ll og Get Box Mikro. Vi gir deg enkel tilgang på musikk, filmer, serier, og annen underholdning. Appene fungerer for alle som har bredbånd fra Get eller Gets partnere. Innholdet i appene er i dag kostnadsfrie, men vi utvider kategorien fortløpende med både inkluderte tjenester og abonnementstjenester.

Viaplay

Viaplay er inkludert for alle Get kunder som abonnerer på Viasat. Med Viaplay kan du se på massevis av serier, film og sport – rett på datamaskin, mobil, nettbrett, Apple TV, Smart-TV og spillkonsoll. Viaplay har også støtte for Chromecast.

For å ta i bruk Viaplay må du registrere din Get-konto hos Viaplay. Dette kan gjøres direkte i en av appene, eller via https://signup.viaplay.no/get. Her taster du inn kundenummer, postnummer og e-postadresse.
Dersom du allerede har en Viaplaykonto - trykker du på "Logg på her" i steg 2 for å slå sammen din Get-konto med din eksisterende konto.

Oppkobling 1
Oppkobling 2
Oppkobling 3

Stingray Music

Stingray Music er leverandør av radio- og musikktilbudet på din Get box og har nå i samarbeid med Get lansert en app som gir mobil og nettbrett tilgang til de samme musikkanalene som de du finner på din Get box. Totalt er det nå 46 kanaler, hvor seks av disse er skreddersydd for Norge.

Last ned Stingray Music

Appen finner du i App Store eller på Google Play, og du logger på appen med valgfri e-postadresse og passord, eller med din Facebook-konto. Når du er registrert velger du GET som leverandør.

APP STORE KNAPP  GOOGLE PLAY KNAPP

Aktiver:

  • Første gang du bruker appen må den verifiseres. Dette gjør du ved å sette på en av musikkanalene til Stingray Music på Get-boksen mens appen er aktiv.
  • Start med å trykke på RADIO på fjernkontrollen til din Get box. Velg deretter en kanal å høre på, for eksempel TOP HITS. Vær obs på at autentisering ikke vil fungere med en vanlig radiokanal som for eksempel P1 eller P4. 
  • Når du har startet kanalen holder du telefon din nær TV-en og trykker på BEGYNN Å HØRE, sjekk at signalet er godt og vent.

Dette må gjentas innen 90 dager for å fortsatt kunne bruke appen.

MTV Play

Som tv- og bredbåndskunde hos Get har du tilgang til MTV’s egen app, MTV Play, uten ekstra kostnad. Appen inneholder alle MTV’s programmer - tilgjengelig kun 24 timer etter premieren i USA.

GPAppStore  IosAppStore

For full tilgang til alt innhold i MTV Play må man oppgradere til Premium inne i appen. Get-kunder har tre gratis premiumoppgraderinger i MTV Play knyttet til sitt Get-kundenummer. Get-kunder oppgraderer til Premium ved å bruke Get-kundenummer/telefonnummer, og Get-passord. Samme brukernavn og passord som brukes til å logge på MIN GET. Hvis du har glemt passordet ditt, trykk på linken under for å få tilsendt nytt på sms:
send meg nytt passord

Hvis du får denne feilmeldingen: «Your credentials are invalid or used by too many MTV Play accounts already» indikerer det at du har tastet feil brukernavn eller passord, eller at det allerede er registrert maks antall premiumoppgraderinger knyttet til ditt Get-abonnement.

For å få tilgang til premiuminnholdet må du enten be om tilgang til brukerkontoen som ble oppgradert, eller kjøpe ekstra tilgang direkte i MTV Play appen. Hvis du har glemt brukernavnet ditt, husk at du kan bruke både ditt Get-kundenummer og telefonnummeret knyttet til ditt Get-abonnement som brukernavn ved oppgradering til «Premium» på MTV Play.

Andre apper til TV

Med den nye TV-opplevelsen fra Get får du nå strømmetjenester rett på Get-boksen. Under ser du de tilgjengelige appene som gir deg enkel tilgang på det beste fra internett, rett på TV-en din. Disse appene er tilgjengelige på Get box II og Get box Mikro.

andreApper

NRK

Med NRK TV får du tilgang til NRKs arkiv med over 40 000 serier og programmer. Du kan se direkte-TV opptil tre timer etter sendetid, og gikk du glipp av starten på programmet du ville se, er det bare å spole tilbake. De fleste programmene er tilgjengelige fra og med tidspunktet de sendes.

NRK Super

Nå er den beste underholdningen for de yngre sikret – se NRK Super når du vil! I appen finner du alle barnas favorittprogrammer fra NRK Super og dere kan se programmer direkte eller om igjen. I appen finner barna det de ønsker i et hav av bilder fra kjente og kjære serier. På forsiden av NRK Super promoteres alltid nye programmer og serier.

VGTV

Se de siste nyhets-, sport- og underholdningsklippene fra Norges største webtv-kanal. VGTV gir deg serier, dokumentarer og mye mer. Følg direktesendingene og få med deg nyhetene når de skjer. Len deg tilbake og nyt spennende og nytt innhold når du måtte ønske det – direkte fra VGTV.

YouTube

Nå kan du se YouTube der skjermen er størst. Med YouTube på Get-boksen kan du strømme dine egne, eller andres filmer og vise dem på husets største skjerm

Beat

Med Beat på Get-boksen kan du lytte til tusenvis av sanger fra norske og utenlandske artister, i tillegg kan du enkelt sette opp spillelister og styre musikken på TV-en med mobilen. Beat på Get-boksen er inkludert i ditt Get abonnement. Har du lyst til å ta musikken med deg på mobilen eller nettbrett oppgraderer du enkelt abonnementet til Premium eller Family.

Stingray Karaoke

Med over 8000 sanger tilgjengelig kan man velge og vrake blant kjente og ukjente sanger. Inviter til vennefest eller barnebursdag, finn frem hårbørsten og la alle finne sin indre superstjerne!

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern