Apper

Nå gjør vi det enda enklere å tilføre hverdagen litt magi. Med apper og tilleggstjenester som gir deg enkel tilgang på musikk, filmer og serier på din Get Box II og Get Box Mikro er veien til underholdning kortere.

Get-TV app

Gjennom Get-appen og Get nett-tv får du nå tilgang til TV-arkivet, direkte TV, filmer, serier og sport – hvor enn du befinner deg i Norge. Så nå kan du se favorittseriene dine hvor og når du vil i TV-arkivet, eller følge med på det som skjer på TV akkurat nå.

Slik får du tilgang til innholdet
Tjenesten er inkludert for alle kunder som har digital-TV fra Get eller en av våre partnere. Innholdet er tilgjengelig på PC/Mac, mobil, nettbrett og Apple TV. I tillegg støtter appen Chromecast og AirPlay.

  • Nettleser på PC/Mac: gå inn på get.no/tv
  • Mobil og nettbrett: last ned appen her til Apple eller Android
  •  AppleTV: last ned Get appen fra Appstore (krever fjerde generasjons AppleTV)

Du må logge deg inn med din Get brukerprofil for å få tilgang til innholdet både gjennom nett-tv og appen.

Dette kan du se gjennom tjenesten  
I tillegg til direkte TV har du tilgang til TV-arkivet med programmer, serier og filmer samt innhold fra tjenester som HBO Nordic, Cirkus og Disney-pakken, så fremt du har valgt disse. Her kan du enkelt få en oversikt over dine kanaler, og endre din TV-pakke selv.

Viaplay

Med Viaplay får du tilgang til et stort bibliotek av serier, filmer og sport - rett på din datamaskin, mobil, nettbrett, Apple TV, Smart-TV og spillkonsoll. Viaplay støtter også Chromecast.

Viaplay er inkludert for alle Get kunder som abonnerer på Viasat. For å ta i bruk Viaplay må du først registrere din Get-konto hos Viaplay. Dette kan gjøres direkte i Viaplay sin app, eller via https://signup.viaplay.no/get. Her taster du inn ditt Get-kundenummer, postnummer og e-postadresse.

Dersom du allerede har en konto hos Viaplay trykker du på "Logg på her" i steg 2 for å slå sammen din Get-konto med din eksisterende konto.

Oppkobling 1
Oppkobling 2
Oppkobling 3

Stingray Music

I samarbeid med Stingray Music har Get nå lansert en app som gir deg tilgang til 46 kanaler med musikk. Med din mobil eller ditt nettbrett får du tilgang til alle kanalene, hvor seks er skreddersydd for Norge. Disse kanalene finner du også på din Get box.

Last ned Stingray Music

Appen finner du i App Store eller på Google Play, og du logger på appen med valgfri e-postadresse og passord, eller med din Facebook-konto. Når du er registrert velger du GET som leverandør.

  GOOGLE PLAY KNAPP  APP STORE KNAPP

Aktiver:

  • Første gang du bruker appen må den verifiseres. Dette gjør du ved å sette på en av musikkanalene til Stingray Music på Get-boksen mens appen er aktiv.
  • Start med å trykke på RADIO på fjernkontrollen til din Get box. Velg deretter en kanal å høre på, for eksempel TOP HITS. Vær obs på at autentisering ikke vil fungere med en vanlig radiokanal som for eksempel P1 eller P4. 
  • Når du har startet kanalen holder du telefon din nær TV-en og trykker på BEGYNN Å HØRE, sjekk at signalet er godt og vent.

Dette må gjentas innen 90 dager for å fortsatt kunne bruke appen.

Andre apper til TV

Med den nye TV-opplevelsen fra Get får du nå strømmetjenester rett på Get-boksen. Under ser du de tilgjengelige appene som gir deg enkel tilgang store mengder innhold, rett på TV-en din. Disse appene er tilgjengelige på Get box II.

andreApper

NRK

Med NRK TV får du tilgang til NRKs arkiv med over 40 000 serier og programmer. Du kan se direkte-TV opptil tre timer etter sendetid, og gikk du glipp av starten på programmet du ville se, er det bare å spole tilbake. De fleste programmene er tilgjengelige fra og med tidspunktet de sendes.

NRK Super

Nå er den beste underholdningen for de yngre sikret – se NRK Super når du vil! I appen finner du alle barnas favorittprogrammer fra NRK Super og dere kan se programmer direkte eller om igjen. I appen finner barna det de ønsker i et hav av bilder fra kjente og kjære serier. På forsiden av NRK Super promoteres alltid nye programmer og serier.

BEAT

Med Beat på Get-boksen kan du lytte til tusenvis av sanger fra norske og utenlandske artister, i tillegg kan du enkelt sette opp spillelister og styre musikken på TV-en med mobilen. Beat på Get-boksen er inkludert i ditt Get abonnement. Har du lyst til å ta musikken med deg på mobilen eller nettbrett kan du enkelt oppgradere abonnementet til Premium eller Family.

YouTube

Nå kan du se YouTube der skjermen er størst. Med YouTube på Get-boksen kan du strømme dine egne, eller andres filmer og vise dem på husets største skjerm