Til Forsiden

Spam og phishing

Spam
Vi jobber aktivt for å forhidre spam / søppelpost, men klarer desverre ikke stoppe alt. Vi har derfor inngått en avtale med IKT-Norge og andre bredbåndsleverandører for å bekjempe problemet.

Get filtrerer automatisk ut spam som sendes til din e-postadresse. Disse e-postene havner i en egen mappe merket SPAM i din innboks.

Scam/Phishing
E-post som tilsynelatende kommer fra noen du kjenner, men som forespør brukernavn, passord eller andre personlige opplysninger, er en såkalt scam eller phishing e-post.

Her utgir avsender seg for å være en annen for å få tilgang til opplysninger som senere kan misbrukes. Mottar du en slik e-post, for eksempel fra Get, må du ikke svare. Det er et forsøk på svindel, og e-posten kan slettes umiddelbart.

Oppgi aldri dine personlige opplysninger til uvedkommende, selv om det kan virke som e-posten kommer fra for eksempel Get. Vi vil aldri sende ut e-post som ber deg oppgi denne type informasjon.

Husk at passordet til din e-postkonto er strengt personlig og aldri skal oppgis til noen. Mistenker du at ditt passord kan ha kommet på avveie, bør du bytte det umiddelbart. Endring av passord gjøres på Min Get.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern