Til Forsiden

Hvordan ivareta personvern?

Ditt personvern er veldig viktig for oss. I Norge har vi en av verdens strengeste lover for personvern, og derfor står alle våre servere i Norge. Sammenlignet med andre konkurrenter, som lagrer data utenfor Norge, har du dermed bedre rettigheter og vilkår.

Get Sky er helt trygt å bruke. Det er ingen som overvåker eller har tilgang til det du laster opp, annet enn deg selv. All trafikk mellom din datamaskin og Get Sky er kryptert med 256 bits AES høygradskryptering, noe som gjør det praktisk talt umulig for andre å lese informasjonen som sendes.

Men husk at innholdet du lagrer i Get Sky, vil være tilgjengelig for andre personer som har tilgang til datamaskinen din eller andre enheter hvor du har installert Get Sky. Vi anbefaler deg derfor å avinstallere Get Sky hvis du selger eller gir bort en enhet du har installert Get Sky på. Ved å i tillegg tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene unngår du også at passordet ditt blir tilgjengelig for tredjepart, da passordet kan ligge lagret i enhetens historikk.