Til Forsiden

UT OG REISE?

Her har vi samlet informasjon om landskoder og priser, og andre tips for deg som skal ut og reise.

1 KS Skal du ut og reise

Valg av operatør

Når du kommer til et nytt land søker mobilen din automatisk etter en operatør vi har samarbeidsavtale med. Du kan også velge operatør manuelt på mobilen din, enkelte operatører kan jo ha bedre dekning der du er - Prisen er uansett den samme.

Ut og reise?

Databruk

Vi har satt en grense på 550,- for databruk i utlandet. Når du nærmer deg denne grensen vil du få en SMS med varsel fra oss. Etter at grensen er passert vil vi sperre for databruk. Du kan åpne dette igjen ved å svare på meldingen vi sender deg.

Tap og tyveri

Har du mistet eller fått telefon stjålet er det viktig å sperre abonnementet for bruk. Husk også å anmelde forholdet til politiet. Hos Get kan du sperre SIM-kortet ditt på to måter:

  • Ringe kundesenteret på 21 54 54 54 (fra utlandet: +47 21 54 54 54).
  • Logg deg inn på MIN GET og sperr SIM derfra

Landskoder

Skal du ringe til eller i utlandet, må du taste landskode før nummeret. Du trenger ikke taste landskode for landet du befinner deg i. Disse belastes med lokaltakst og er derfor stort sett billigere enn å ringe til Norge.

Alle landskoder finner du på Landskoder.no

Talepostkasse

Om du har talepostkassen aktivert vil den fungere som normalt også i utlandet. Husk at du må ha landskoden til Norge (+47) foran nummeret (+47 94 50 50 50) om du ringer for å spille av melding. For å ringe talepostkassen koster gjelder ordinær samtalepris til Norge.

Bruk av BankID

Hver gang du bruker BankID på din mobiltelefon i utlandet vil det tilkomme en kostnad tilsvarende to SMS sendt fra det landet man befinner seg i.

PRISER I UTLANDET

På get.no/mobilpriser kan du enkelt sjekke hva det koster å bruke mobilen i landet du skal til. Alle abonnementene våre har den samme prisstrukturen og prisen til alle operatørene i landet er lik. Mottar du en samtale fra Norge, betaler den som ringer deg vanlig samtalepris i Norge, mens du betaler for mottak av samtalen fra Norge til det landet du befinner deg i. Dersom du er i utlandet og ringer til et annet land enn det du befinner deg i, og Norge, vil høyeste pris gjelde.

Her finner du komplett prisoversikt

Finner du ikke landet du leter etter i prisoversikten?
Om du ikke finner landet du skal reise til i prisoversikten betyr dette at vi ikke har avtale med noen operatører i dette landet. I noen tilfeller kan mobilen søke seg inn på et nettverk og alt vil se normalt ut for bruk, men du vil oppleve at du ikke kan ringe eller sende SMS/MMS.

Priser i utlandet
© 2017 | Informasjonskapsler og personvern