Til Forsiden

GET MOBIL I UTLANDET

Her har vi samlet informasjon om landskoder og priser, og andre tips for deg som skal ut på tur.

PRISER

Alle våre abonnement har den samme prisstrukturen som andre norske operatører. Det vil si at mottar du en samtale fra Norge mens du er i utlandet, betaler den som ringer vanlig norsk samtalepris. Du betaler for mottak av samtalen til det landet du befinner deg i. Dersom du er i utlandet og ringer til et nummer som ikke befinner seg i Norge eller landet du befinner deg i, vil høyeste pris gjelde. 

For å gjøre det enklere for deg har vi laget en prisoversikt hvor du finner priser på datatrafikk, utgående samtaler, innkommende samtaler og SMS.

Dersom du ikke finner landet du leter etter i prisoversikten, betyr dette at vi ikke har noen partner i dette landet enda.
Vi vet at roaming er viktig for våre kunder og kan derfor tilby roaming i 119 land over hele verden og 4G-hastighet i 15 land. Ettersom vi er en ny aktør arbeider vi fremdeles med å utvide dekningen vår, blant annet med Kina, Pakistan, Venezuela, Hong Kong og De Arabiske Emirater.

Priser i utlandet

Talepostkasse

Om du har talepostkassen aktivert vil den fungere som normalt også i utlandet. Husk at du må ha landskoden til Norge (+47) foran nummeret (+47 94 50 50 50) om du ringer for å spille av melding. For å ringe talepostkassen koster gjelder ordinær samtalepris til Norge.

Bruk av BankID

Hver gang du bruker BankID på din mobiltelefon i utlandet vil det tilkomme en kostnad tilsvarende to SMS sendt fra det landet man befinner seg i.

Ut og reise?

Databruk

Vi har satt en grense på 550,- for databruk i utlandet. Når du nærmer deg denne grensen vil du få en SMS med varsel fra oss. Etter at grensen er passert vil vi sperre for databruk og du vil bli informert via SMS. Du kan åpne dette igjen ved å svare på meldingen vi sender deg.

Valg av operatør

Når du kommer til et nytt land søker mobilen din automatisk etter en operatør vi har samarbeidsavtale med. Det er også mulig å velge operatør manuelt på mobilen din, enkelte operatører kan jo ha bedre dekning der du er - prisen er uansett den samme.

Tap og tyveri

Har du mistet eller blitt frastjålet din telefon er det viktig å sperre abonnementet for bruk. Er telefonen stjålet må du  anmelde tyveriet til lokalt politi. Hos Get kan du sperre SIM-kortet ditt på to måter:

© 2018 | Informasjonskapsler og personvern