Banner_vipps

 

Nets og Vipps digitaliserer regningsbetaling i Norge, og tilrettelegger for enklere løsninger for deg som kunde. Det vil si at dersom du har Vipps, så vil du få alle faktura som eFaktura i Vipps-appen og i nettbanken din. Du får med andre ord bedre oversikt over betalingene dine og kan selv velge hvor du ønsker å betale regningene. Mottar du nå papirfaktura? Det vil ikke automatisk sendes ut papirfaktura lenger, men du kan selv gjøre noen små endringer slik at du mottar fakturaen som vanlig.  Vil du lese mer om Vipps eFaktura kan du gjøre det hos Nets.

Hørtes dette bra ut?
For å motta alle eFaktura fra alle nettbanker i Vipps-appen trenger du ikke å foreta deg noe. Dette vil skje automatisk i en prosess over de neste månedene.

Vil du fortsatt motta papirfaktura?

Har du tidligere mottatt fakturaen din på papir i posten, og vil fortsette med det, så må du deaktivere eFaktura i Vipps-appen og slette den nyopprettede eFaktura-avtalen i nettbanken din. Hvordan du sletter eFaktura-avtalen i nettbanken varierer fra bank til bank, så der må du ta kontakt med banken din for hjelp. Under her finner du enkle steg-for-steg guider som viser deg hvordan du skrur av "Alltid Vipps eFaktura" på Android- og Apple-enheter som hjelper deg.

Android

steg-for-steg_vipps_android
steg-for-steg_vipps_android2
steg-for-steg_vipps_android3

Apple

Vipps_3
vipps_2
vipps_1