Til Forsiden
produktklynge

02123 - for deg som ønsker rask og enkel hjelp

Ønsker du å få gjort ting kjapt og enkelt? Da kan våre SMS-tjenester være løsningen for deg.

SEND SMS MED KODEORD TIL 02123

KODEORD

TJENESTE

INFORMASJON

TV

Automatisk oppdatering

Mangler du kanaler, står det "Vennligst vent..." eller "Du har ikke tilgang.." på tv-skjermen, kan det være at ditt programkort trenger en oppdatering.

AVBRYT

Kansellering av teknikeravtale

Har problemet løst seg eller passer ikke avtalen allikevel, kan den avbestilles via SMS. Husk å kontakte kundeservice hvis du trenger en ny tid.

SALDO

Betalingsinformasjon

Få tilsendt informasjon om eventuelt utestående beløp på ditt kundeforhold, samt KID- og kontonummer som kan brukes ved innbetaling.

COAX

Bestilling av antennekabel

Trenger du en ny, eller rett og slett bare en lenger antennekabel, skriv coax og ønsket lengde (1,5 / 2,5 / 5 eller 10 meter) for å få dette tilsendt. Mer informasjon

KABEL

Bestilling av nettverkskabel til Get box Mikro            Kan brukes hvis du trenger nettverkskabel til din Mikro-boks for å få tilgang til Get filmleie.

SPLITTER         

Bestilling av splitterHar du behov for å koble til flere antennekabler til ditt uttak trenger du en splitter.

RETUR

Bestilling av returseddelFå tilsendt en ferdig adressert og frankert returseddel som kan klistres på utstyret som skal sendes tilbake til oss.

For å kunne ta i bruk våre SMS-tjenester, må ditt mobilnummer være registrert hos oss. Om nummeret er registrert sjekker du under MIN ADRESSE på Min Get.