Til Forsiden

Getmail

Her finner du informasjon om hvordan du oppretter Getmailkonto, og hvordan du kan endre innstillinger for å motta epost.

Slik oppretter du ny Getmailkonto

Opprette ny getmailkonto

Du oppretter nye e-postkontoer ved å logge inn på Min Get. Du kan opprette opptil 5 e-postkontoer, og dersom du har opprettet flere vil du se disse under E-POSTKONTOER.

  1. Logg inn med ditt brukernavn og passord
  2. Velg MIN PROFIL
  3. Klikk på OPPRETT NY E-POSTADRESSE på bunn av siden
  4. Velg eller skriv inn ønsket e-postadresse og passord, og bekreft med OPPRETT KONTO.

Sjekke kontoinnstillinger for e-post

Ønsker du å sette opp Getmail til å hente epost automatisk til mailklient på en datamaskin eller mobil, vil du trenge informasjon om inn- og utgående epost-porter.

Dersom du tidligere har satt opp Getmail på en datamaskin eller en mobil, og har problemer med å sende eller motta epost, kan det også være lurt å se på disse innstillingene. Fra høsten 2017 krever Getmail at man bruker Get sin utgående e-postserver for sending av e-post.

Innkommende e-post
Server (IMAP): mail.getmail.no
Port: 993

Utgående e-post
Server (SMTP): smtp.getmail.no
Port for utgående e-post: 587
Huk av for sikker godkjenning (SSL)

Spam og svindel

Noen av våre kunder har mottat e-post fra ukjent og uønsket avsender, dette til tross for vårt spam-filter. Dette beklager vi. Samtidig vil vi anbefale at e-poster fra ukjente avsendere ikke åpnes, og at det heller ikke klikkes på eventuelle lenker i disse e-postene.

Mottar du en e-post med "@getmail.no" er denne sendt fra en GetMail bruker, og ikke en Get ansatt. Vi vil i de færreste tilfeller be deg opplyse om sensitiv informasjon på e-post.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern