Til Forsiden

TRÅDLØS FORSTERKER

Få bedre trådløs tilgjengelighet med vår trådløse forsterker.

For å få best mulig trådløs dekning er det viktig å tenke på hvor i boligen du plasserer den trådløse ruteren eller Get box ll. Opplever du dårlige wifi-signaler til nettbrett eller mobil er det ofte plasseringen som er årsaken. Den beste plasseringen er midt i boligen, og gjerne høyt og fritt (f.eks. oppå en hylle).

Se flere bredbåndstips her

En måte å få bedre dekning på er å installere vår trådløse forsterker. Enten som en forsterker av trådløssignalet eller som et nytt aksesspunkt i boligen. Som aksesspunkt må den kobles til Get box II eller et annet modem med nettverkskabel. Fordelen med denne tilkoblingen er at du får mer stabil nett og høyere hastighet fra den trådløse forsterkeren.

TRÅDLØS FORSTERKER

Den trådløse forsterkeren plasseres innenfor dekningsområdet til Get box II eller trådløst modem/ruter, tar i mot det trådløse signalet, forsterker det og sender det videre. Dermed øker rekkevidden på ditt trådløse nett, slik at du får bedre dekning.

PLASSERING

Den trådløse forsterkeren skal plasseres i en stikkontakt. Det er enkelt å sette den opp første gang og bruksanvisning følger med.

Dekning trådløs forsterker
© 2017 | Informasjonskapsler og personvern