trygg_paa_nett

TRYGG PÅ NETT

I vår digitale hverdag blir vi fort sårbare for misbruk av informasjon på nett. Derfor har vi satt sammen “Trygg på nett”. 4 tjenester som inkluderer alt fra forebyggende rådgivning, til advokathjelp om uhellet skjer. Få kontroll over barnas nettaktivitet, beveg deg trygt på nett med antivirus og sikre passord, bilder og personlig informasjon. Logg inn på Min Get for å aktivere de tjenester som er tilgjengelig for deg.

LOGG INN OG AKTIVER

help_logo

ID-TYVERIFORSIKRING OG WEBHJELP 

Du kan få hjelp til både å forebygge, og til å forfølge saker om uønsket deling av bilder eller andre uønskede publiseringer på nett. Du får også hjelp til å beskytte deg mot ID-tyveri, og til å begrense skadeomfanget om skaden allerede har skjedd. Havner du i en situasjon der du trenger råd eller hjelp, melder du inn saken din hos Hjelp. Og du; forsikringen gjelder også hele familien.

f_secure_icon

GET NETTSIKKERHET FRA F-SECURE

Get Nettsikkerhet med sikker surfing og foreldrekontroll er nå tilgjengelig for datamaskinen din. Her styrer du skjermtid og begrenser hva barna har tilgjengelig av innhold på nett. Du får også antivirus og andre verktøy som gjør at du kan bevege deg tryggere på nett, som for eksempel nettbankbeskyttelse. Get Nettsikkerhet for dine mobile enheter kommer snart.

sky_icon

GET SKY

En sikker måte for deg å ta vare på det digitale som er viktig for deg. Er du uheldig og ødelegger utstyr, kan du ta det helt med ro og vite at dokumentene og bildene dine er trygt bevart i Get Sky.

E-post

ekstra opplasting

ip-telefoni

TRENGER DU EN TRÅDLØS EKSPERT?

Har det trådløse nettet ditt utfordringer, kan du bestille en trådløs ekspert hjem til deg.

MER OM TRÅDLØS EKSPERT 

Trådløs ekspert