Fibernett

SOM GET-KUNDE ER DU TILKOBLET FREMTIDENS NETT

FIBERNETT

DU HAR FREMTIDENS FIBERNETT

Som Get-kunde er du allerede tilkoblet et topp moderne fibernett bestående av 95 prosent fiber. Vi sikrer at du får alt du og din husstand trenger av fart, kapasitet og stabilitet. Vår fremtidsrettede teknologi møter både dagens og morgendagens behov der hele familien er på nett samtidig.

Det finnes flere fiberteknologier, og Get er eneste som leverer alle fiberteknologiene. Les mer om fremtidens nett

UTEN Å GRAVE

SISTE TEKNOLOGI UTEN Å GRAVE

Vi investerer betydelig i å videreutvikle nettet vårt, slik at vi alltid kan gi deg den kapasiteten og hastigheten du har behov for. Du trenger derfor ikke bytte leverandør, grave opp hagen eller legge nye kabler i hjemmet for å få siste bredbåndsteknologi.

Get har vokst mest i Norge åtte år på rad, målt i antall nye bredbåndskunder.

HASTIGHET

VI GIR DEG NOK HASTIGHET

Jo flere som er på nett samtidig, og jo flere trådløse enheter du har koblet på nettverket ditt, desto mer fart trenger du. Get leverer hastigheter fra 75-1000 Mbps. Men vi stopper ikke her, og tester nå ut morgendagens hastigheter med opp til 10 Gbps. Du skal alltid være trygg på at du får den hastigheten du trenger.

RETT UTSTYR

Med våre wifi-løsninger kan du øke rekkevidden på de trådløse signalene i boligen din.

For at du som kunde skal få full utnyttelse av de oppgraderingene vi gjør i nettet er det viktig at du har riktig bredbåndsutstyr. Hva som er riktig for deg avhenger av alder på utstyret, boligens størrelse og hastigheten på bredbåndsabonnementet. Lurer du på om du har rett bredbåndsutstyr? Ta kontakt med oss på 800 80 623 så hjelper vi deg.

Les mer om utstyr her

BEDRE BREDBÅNDSOPPLEVELSE

Kundene våre forventer en helt annen hastighet, stabilitet og kapasitet i dag enn for bare få år siden, og bredbånd fra Get skal selvsagt innfri disse forventningene.
Vi har lokale forhandlere for utlevering av utstyr og egne teknikere som er klare for å hjelpe deg. Med besøk av en trådløs ekspert fra Get kan du få hjelp til å løse dine wifi-utfordringer eller konfigurere bredbåndsutstyret.
Ring kundeservice på 800 80 623, så hjelper vi deg eller setter opp en avtale med en trådløs ekspert.

For mange gode tips til hva du selv kan gjøre for å få best trådløs dekning i din bolig:

Få flere gode tips

Trådløs ekspert

EN VERDEN AV VALGMULIGHETER

HBO GoT

GET HAR NORGES MEST INNHOLDSRIKE TV-PAKKE

Vi har lansert Norges mest fleksible underholdningstilbud. I tillegg til selv å bestemme hvilke tv-kanaler du vil ha, kan du nå også velge inn innhold du tidligere måtte betale ekstra for, som HBO Nordic, norsk toppfotball, kritikerroste filmer og serier, og sport i verdensklasse.
Les mer på get.no/nyheter

Get nett-tv

SE PÅ GET-TV HVOR OG NÅR DU VIL

Ikke gå glipp av de store tv-øyeblikkene, enten du er hjemme, på hytta eller på farten. Med nett-tv for PC og MAC og Get-tv app for nettbrett og mobil vil du ha mulighet til å se tv-tilbudet ditt hvor du vil i hele Norge. Get nett-tv støtter også Apple TV og Chromecast.
Les mer om  Get nett-tv

Mer med mobil

GET-KUNDER FÅR MER MOBIL FOR PENGENE

Med tv og bredbånd fra Get får du et av markedets absolutt beste mobil abonnement til meget konkurranse dyktige priser. Du får mye data, fri bruk i EU og HBO Nordic inkludert.
Bestill på get.no/mobil.