Til Forsiden

Slik får du mer ut av ditt bredbånd

Har du noen gang vært sint eller frustrert fordi du ikke får  trådløst signal helt ut på balkongen, eller hvorfor Netflix hakker så fort flere er på det samme nettet? Her gir vi deg elleve gode tips til hvordan du kan løse disse problemene, samt forebygge slik at du hele tiden har best mulig nett tilgjengelig i ditt hjem.

Ting som kan forstyrre nettet ditt

Nytt utstyr gir raskere og mer stabil opplevelse

Eksperthjelp til ditt trådløse nett

To trådløse nett – hvilket skal du velge?

Trygg og sikker lagring i Get Sky

Med Get Sky kan du lagre så mange bilder og digitale filer de ønsker, helt kostnadsfritt. Det er ingen begrensninger på antall filer, og tjenesten støtter alle filformater. Både bilder, filmer og andre digitale dokumenter lagres trygt med Get Sky. Man kan også enkelt sette opp automatisk back-up av telefonen eller datamaskinen, så lagres alle bilder uten at man trenger å tenke på det.

Les mer om Get Sky 

Slik får du raskere brebånd

Hvordan vi bruker bredbånd har forandret seg kraftig de siste årene. Før var det vanlig at en familie hadde en PC på deling. I dag kobler vi gjerne til flere datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller og musikkanlegg til bredbåndslinjen vår, og tjenestene vi bruker krever stadig mer kapasitet. Dette betyr at det vi anså som en bra bredbåndshastighet i går, er noe helt annet i dag.

Oppgrader ditt bredbånd 

ENKLE GREP FOR BEDRE TRÅDLØS HASTIGHET

Når du bruker trådløst nett kan du av og til oppleve noe varierende hastighet og dekning. Dette kan komme av flere grunner. Derfor har vi samlet noen tips og triks til hvordan du selv med enkle grep få maks ut av bredbåndet ditt.

Riktig plassering av trådløst utstyr

Mer fart med nytt trådløst utstyr

Koble til stasjonært utstyr og få mer fart

Forsterk signalene med Trådløs Forsterker

HVA ER TRÅDLØST NETT?

Med trådløst nett kan du surfe på internett med bredbåndet ditt uten å bruke kabel. Trådløst nett kan også brukes til å koble ulike enheter til hverandre slik at de “snakker sammen” og kan dele informasjon uten en fysisk tilkobling i form av kabler.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern