Til forsiden

Om Get

Dette er Get

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Nett-tv

Get nett-tv

Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene våre hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt, og vi har i flere år hatt en meget sterk vekst innenfor både bredbånd og tv.

Gets tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer kundene enorm kapasitet og muligheter for de beste opplevelsene - i dag og i morgen. Våre kunder har tilgang til et av landets raskeste bredbåndsnett, blant Norges største utvalg av digital-TV kanaler og egen filmbutikk med over 6 000 leietitler. Alle Get-kunder med bredbånd har Get Sky, en brukervennlig og ubegrenset skylagringstjeneste inkludert i abonnementet, og alle TV-kundene våre kan se tv i og utenfor hjemmet med PC/MAC, Apple TV, nettbrett og mobil.

I tillegg til eget nett, leverer vi også tjenester gjennom 29 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Vi jobber også aktivt i lokalmiljøer, og støtter norsk idrett og unge talenter gjennom ulike sponsorater.

15. september 2014 ble Get kjøpt av danske TDC, og ble med det en del av Skandinavias største digital-tv- og bredbåndsselskap.