Kvinne som sitter foran pc-skjermer på hjemmekontor.

Trygg på Nett

Jo mer digitale livene våre blir, desto mer sårbare blir vi for misbruk av informasjon vi har delt på nett. Derfor har vi satt sammen "Trygg på Nett", som vi håper kan gi deg litt lavere skuldre når det gjelder din, og familiens digitale sikkerhet.

Dette er Trygg på Nett

Trygg på nett består av fire tjenester som bidrar til en sikker netthverdag for deg og dine. Nå har vi sikret avtaler som hjelper deg med alt fra forebyggende rådgivning, til advokathjelp når uhellet først er ute. Du får bedre kontroll over barnas nettaktiviteter, og kan sikre at passord og personlig informasjon ikke kommer på avveie. I tillegg sørger vi for trygg oppbevaring av verdifulle filer og bilder.

Under finner du mer informasjon, og veier videre til å komme i gang.

Get Sky

Get Sky er en del av Trygg på nett, og er en sikker måte for deg å ta vare på det digitale som er viktig for deg. Er du uheldig og ødelegger utstyr, kan du med ta det helt med ro og vite at i dokumentene og bildene dine lever trygt og godt i Get Sky.

Dette kan du gjøre med Get Sky:

 • Sikkerhetskopier og organiser alle dokumenter, bilder og videoer
 • Få ubegrenset lagring for bildene dine og andre digitale filer
 • Ta backup av familiens telefoner, nettbrett, PC og Mac
 • Enkel deling av bilder eller hele album med familie og venner

Last ned Get Sky

Vi anbefaler at du laster ned Get Sky på alle enhetene dine. Get Sky kan lastes ned til PC/Mac og mobiler/nettbrett med Android og iOS.

Skjermbilder av Get Sky-app

WebHelp og ID-tyveriforsikring

Gjennom ditt kundeforhold hos Get har du egne avtaler hos Help. Alt du trenger å gjøre er å aktivere tjenestene på Min Get og bekrefte telefonnummeret ditt.

Du kan få hjelp til både å forebygge, og til å forfølge saker om uønskede hendelser på nett. Havner du i en situasjon der du trenger råd eller hjelp, må du ringe HELP forsikring på 22 99 99 99 eller sende en e-post til post@help.no.

Og du; forsikringen gjelder også familien din!

Dette får du med WebHelp og ID-Tyveriforsikring

 • Hjelp til å forebygge netthets, krenkende nettpubliseringer og ID-tyveri
 • Advokathjelp hvis du har et krav om sletting av uønsket innhold på nett, i forbindelse med netthets eller krenkende nettpubliseringer, som ikke etterkommes
 • Advokathjelp til å vurdere om du har et erstatningskrav som følge av netthets eller krenkende nettpubliseringer - og hjelp til å forfølge et berettiget krav
 • Advokathjelp for inntil 1 million kroner ved tvister om ID-tyveri
 • Hjelp til å begrense skadeomfanget hvis skaden allerede har skjedd
 • Gjelder for hele husstanden (ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 20 år).

WebHelp og ID-Tyveriforsikring krever minimum Bredbånd S75, Trådløst bredbånd, eller eget abonnement på tjenesten. Aktiver eller bestill her.

Virusbeskyttelse og foreldrekontroll

Med virusbeskyttelsen og foreldrekontrollen fra F-Secure blir nettet et tryggere sted for store og små. Du kan enkelt selv sette grenser for skjermtid, blokkere tilgang til nettsideinnhold du ikke ønsker at barna skal se samtidig som dere alle kan surfe trygt uten fare for virus.

Du må aktivere Get Nettsikkerhet fra F-Secure inne på Min Get.

Hva er Get Nettsikkerhet fra F-secure?

 • Med surfebeskyttelse er du sikret, slik at uvedkomne ikke får tilgang til personlige opplysninger, passord eller bilder
 • Nettbankbeskyttelse gir deg et ekstra sikkerhetsnivå så du kan være trygg når du logger inn
 • Antivirus oppdateres automatisk, og gjør en kontroll av telefoner, nettbrett, PC og Mac for å rense bort potensielt skadelig innhold
 • Du kan spore opp en forsvunnet eller stjålet enhet. I tillegg kan du slette personlig innhold på den enheten som har blitt borte
 • Sett grenser for skjermtid for barna dine, både hvor mye, og når på døgnet de får tilgang til internett
 • Administrer og blokker tilgang til nettsideinnhold du ikke ønsker at barna dine skal se
 • Foreldrekontroll fungerer på telefoner, nettbrett, PC og Mac

Sikkerhet for deg og familien

Flere og flere nordmenn sier de er bekymret for sin digitale sikkerhet, og det er kanskje ikke så rart. Vi tilbringer mer tid og legger igjen mer informasjon på nett enn noen gang, og de med urent mel i posen blir stadig flinkere. Ta vare på personlige opplysninger, passord og bilder. Og ikke minst - sikre at barna dine er trygge når de er på nett!

To barn som ler og ser på en laptop