En mann sitter å drikker kaffe på kjøkkenet. Han sitter ved bordet forran en bærbar PC

Surfegaranti

Surf og stream fritt på mobilen hvis hjemmenettet ditt er nede.

Dersom du er kunde hos Telia og Get, trenger du ikke å bekymre deg for å miste nettet hvis du skulle få problemer med bredbåndet. Surfegaranti lar deg nemlig surfe og streame fritt på mobilen med Data Boost hvis hjemmenettet er nede.

Du skal jo kunne være trygg hjemme - også på at du alltid er på nett.

1: Nedetid oppdages - vi varsler deg

Hvis vi identifiserer nedetid i hjemmenettverket ditt, vil du automatisk få Data Boost, som lar deg surfe ubegrenset via mobilnettet i en periode. Du vil få en SMS som bekrefter at du har mottatt Data Boost

2: Aktiver gratis Data Boost i Telia-appen

Gå inn i Telia-appen for å aktivere gratis Data Boost, og fortsett å surfe som før på mobilen. Du får to 12-timers Data Boost. Tiden begynner å løpe først når du aktiverer Data Boost-pakkene i appen.

3: Ikke fått Boost? - Vi hjelper deg!

Om du ikke har fått SMS og Data Boost, men opplever nedetid på bredbåndet, så kan du ringe Get kundeservice på tlf. 21 54 54 54 for å aktivere Surfegaranti.

Verdt å vite om Surfegaranti:

  • Gjelder deg som har både TV og bredbånd fra Get, i tillegg til ett eller flere Telia privatabonnement, i samme husholdning.
  • Gjelder dersom bredbåndet fra Get er nede og vi ikke klarer å rette det øyeblikkelig - også ved planlagt vedlikehold.
  • Både bruker og eier av abonnementet kan aktivere Surfegaranti for husholdningen.
  • I Telia-appen kan du følge med på hvor lenge det er igjen av boosten. Vi sender deg også en SMS like før den er slutt.