Til forsiden

Om Get

Get er en fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 840 motiverte og dyktig medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Om Get

Gets kunder kan streame tv- kanaler hvor de vil i huset.

Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder får tjenester hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til Gets fibernettet, og Get var det selskapet i Norge med den sterkeste veksten innenfor både bredbånd og tv i 2013*.

Gets tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer kundene enorm kapasitet og muligheter for de beste tjenestene - i dag og i morgen. Gets kunder har tilgang til et av landets raskeste bredbåndsnett, Norges største utvalg av digital-TV kanaler og egen filmbutikk med over 6 000 leiefilmer. Alle Get-kunder kan også se tv-kanaler på nettbrett og smarttelefoner, samt fjernstyre opptak på Get boksene sine med den nye Get apppen.

I tillegg til eget nett, lever Get også tjenester gjennom 31 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og gjør selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Get jobber også aktivt i lokalmiljøer og støtter norsk idrett og unge talenter gjennom ulike sponsorater.

Gets kunder kan streame tv- kanaler hvor de vil i huset. Etterhvert vil de også kunne se Get-tv på nettbrett og smarttelefoner hvor de vil i Norge. Get er blant de Europeiske selskapene i bransjen med den sterkeste veksten, og har siden 2000 hvert år hatt tosifret prosentvis vekst.

*Post- og teletilsynets rapport «Det norske ekommarkedet i 2013».