TILFØR STYREVERVET LITT MAGI

Med hverdagsmagi fra Get i borettslaget vil flere flytte inn, og flere bli boende lenge.

FREMTIDENS NETTLEVERANDØR

Unge, gamle, single, familier – i et borettslag er det mange forskjellige mennesker som kommer hjem til ulike behov. Da er det godt å kunne velge blant moderne og fleksible løsninger, både for dagens bruk og morgendagens.

Fleksibilitet

La hver enkelt beboer tilpasse mengden bredbånd og TV selv, eller velg en standardpakke hvor de enkelt kan oppgradere til rabatterte priser.

Egen rådgiver

Få rådgivning om valg av infrastruktur, TV, bredbånd og smarte hjem-tjenester tilpasset ditt borettslag eller sameie.

Fremtidsrettet

Velg en totalleverandør som er opptatt av av å tilby innovative og brukervennlige løsninger tilpasset borettslag og sameier.

Valgmuligheter i kollektive avtaler

Velg avtaler spesialtilpasset borettslagets behov. Vi har markedets beste TV- og underholdningstilbud som kan kombineres med ekstreme bredbåndshastigheter, eller en grunnhastighet som dekker beboernes basisbehov.

Bredbånd+TV
BredbåndellerTV
Get Aksess (1)

Fremtidens nett-leverandør

Våre moderne og fleksible bredbåndsløsninger gir nok fart, stabilitet og kapasitet for dagens og morgendagens bruk og dere vil bli tilkoblet vårt topp moderne bredbåndsnett.

bredbånd

Bredbånd over fiber eller kabel

Get er eneste aktør som leverer bredbånd på tvers av alle fiberteknologier. Vil du ha siste bredbåndsteknologi, trenger du ikke grave opp uteområdene eller legge nye kabler i boligene. En ny standard for dataoverføring, kalt Docsis3.1, utnytter signalene langt mer effektivt i den kabelen dere allerede har.

wifi opplevelsen

Den beste wifi-opplevelsen

Med stadig mer utstyr som kobles til wifi og sterk vekst i strømming av innhold på både mobil, nettbrett og pc-er, øker også kravene til oppdatert bredbåndsutstyr. Get leverer wifi-løsninger tilpasset ulike boliger og beboeres behov. Nå også med garanti for deg som velger vår WifiX-løsning.

utstyr

Moderne og oppdatert utstyr

For å få den beste wifi-opplevelsen er det viktig med rett utstyr i hjemmet. Vi tilbyr markedets beste trådløs-utstyr. Og dere bestemmer selv hva som inkluderes i den kollektive avtalen. Hver enkelt beboer kan også oppgradere eller tilpasse utstyr etter behov.

Individuelle TV-pakker

Den kollektive avtalen tilpasses etter borettslagets eller sameiets behov, med full fleksibilitet for alle beboere. De kan selv velge blant innhold og strømmetjenester som HBO Nordic, norsk toppfotball, dokumentarer i Curio og over 160 filmer i Filmfavoritter.

Noe for alle

Velg blant 110 norske og internasjonale kanaler. Få tilgang til strømmetjenester og filmbiblioteker som HBO Nordic, TNT Play og Paramount+, og se internasjonal toppfotball og sport i verdensklasse.

Tilpass innholdet

Sett sammen egen TV-pakke og endre innholdet så ofte du vil, uten ekstra kostnad. Valgmenyen er lett tilgjengelig på get.no/min-get eller Min Get-appen.

Se TV overalt

Alt innholdet kan sees hvor som helst i Norge. Enten via Get Nett-TV for PC/Mac eller Get TV-app til nettbrett, mobil og Apple TV.

Nyhet!


Smarte løsninger for trygghet


Get Safe tilbyr smart styring til borettslag og sameier med brann- og vannlekkasje-varsling. De smarte brannvarslerne er koblet sammen, gir god oversikt og er koblet opp mot døgnbemannet overvåkning. Vannvarslingen oppdager vannlekkasje tidlig.

ild

Brannsikkerhet

vann

Vannlekkasje-varsling

smarte løsninger

Fremtidens smarte hjem

Styrenytt

Informasjon til borettslag og sameier

Styrenytt_FS

NÅ VIL FAMILIEN HA GET BOX I ALLE ROM

Med nye Get boX i stua, finner familien Kristiansen lynraskt frem til interiørprogrammene de vil se når alle samles til kosestunder med popcorn foran TV-en.

Les hele saken

Styrenytt_elbil

SPARTE EN HALV MILLION PÅ ELBILLADERANLEGG

Voksenskogen borettslag vurderte fem leverandører av elbillading, men valgte Get og Ohmia Charging (tidligere Morel). – Det sparte vi en halv million i investeringskostnader på, samtidig som styret slipper all administrasjon, sier styreleder Anders Carlstrøm.

Les hele saken

ID

Andrea opplevde mareritt med ID-tyveri

Marerittet startet en høstlig lørdagskveld da Andrea var ute på byen i Oslo med venninner. Bankkortet, som hele kvelden lå i skuldervesken hun hadde hengende over skulderen, var ikke der da hun kom hjem.

Les hele saken

Vi er her for dere

Vi har lokale kunderådgivere, teknikere og forhandlere som er klare til å hjelpe. Vårt serviceapparat kjenner behovene til borettslagene og sameiene godt og gjør hver dag det vi kan for å gi styret og beboerne en problemfri TV- og bredbåndshverdag.

STYRELEDER
21900730
Send e-post

BEBOER
21545454
Gå til Chat

 

 

Kundeserviceprisen_ARETS KUNDESENTER_2018 kopi