Borettslag og sameier

Smarte kollektive løsninger og skreddersydde avtaler

Fleksibilitet

La hver enkelt beboer selv tilpasse mengden bredbånd og tv, eller velg en standard pakke hvor de enkelt kan oppgradere til rabatterte priser.

Egen rådgiver

Få rådgivning om valg av infrastruktur, tv, bredbånd og smarte hjem-tjenester tilpasset ditt borettslag eller sameie.

Fremtidsrettet

Velg en totalleverandør som er opptatt av av å tilby innovative og brukervennlige løsninger tilpasset borettslag og sameier.

Valgmuligheter i kollektive avtaler

Hos oss kan dere velge avtaler spesialtilpasset borettslagets behov. Vi har markedets beste tv- og underholdningstilbud som kan kombineres med ekstreme bredbåndshastigheter, eller en grunnhastighet som dekker beboernes basisbehov.

Bredbånd+TV
BredbåndellerTV
Linjeleie

Fremtidens nett-leverandør

Våre moderne og fleksible bredbåndsløsninger gir nok fart, stabilitet og kapasitet for dagens og morgendagens bruk og dere vil bli tilkoblet vårt topp moderne bredbåndsnett.

bredbånd

Bredbånd over fiber eller kabel

Get er eneste aktør som leverer bredbånd på tvers av alle fiberteknologier. Vil du ha siste bredbåndsteknologi, trenger du ikke grave opp uteområdene eller legge nye kabler i boligene. En ny standard for dataoverføring, kalt Docsis3.1, utnytter signalene langt mer effektivt i den kabelen dere allerede har.

wifi opplevelsen

Den beste wifi-opplevelsen

Med stadig mer utstyr som kobles til wifi og sterk vekst i strømming av innhold på både mobil, nettbrett og pc-er, øker også kravene til oppdatert bredbåndsutstyr. Get leverer wifi-løsninger tilpasset ulike boliger og beboeres behov. Nå også med garanti for deg som velger vår WifiX-løsning.

utstyr

Moderne og oppdatert utstyr

For å få den beste wifi-opplevelsen er det viktig med rett utstyr i hjemmet. Vi tilbyr markedets beste trådløs-utstyr. Og dere bestemmer selv hva som inkluderes i den kollektive avtalen. Hver enkelt beboer kan også oppgradere eller tilpasse utstyr etter behov.

Individuelle TV-pakker

Den kollektive avtalen tilpasses etter borettslagets eller sameiets behov, med full fleksibilitet for hver enkelt beboer. Beboerne kan selv velge blant innhold og strømmetjenester som HBO Nordic, norsk toppfotball, dokumentarer i Curio og over 160 filmer i Filmfavoritter.

Noe for alle

Velg blant 110 norske og internasjonale kanaler. Få tilgang til strømmetjenester og filmbiblioteker som HBO Nordic, TNT Play og Paramount+, og se internasjonal toppfotball og sport i verdensklasse.

Tilpass innholdet

Sett sammen egen tv-pakke og endre innholdet så ofte du vil, uten ekstra kostnad. Valgmenyen er lett tilgjengelig på get.no/min-get eller Min Get-appen.

Se tv overalt

Alt innholdet kan sees hvor som helst i Norge. Enten via Get nett-tv for PC/Mac eller Get tv-app til nettbrett, mobil og Apple TV.

Nyhet!


Smarte løsninger for trygghet


Get Safe tilbyr smart styring til borettslag og sameier med brann- og vannlekkasje-varsling. De smarte brannvarslerne er koblet sammen, gir god oversikt og er koblet opp mot døgnbemannet overvåkning. Vannvarslingen oppdager vannlekkasje tidlig.

ild

Brannsikkerhet

vann

Vannlekkasje-varsling

smarte løsninger

Fremtidens smarte hjem

Styrenytt

Informasjon til borettslag og sameier

Frode Elverum small

FLERE FÅR TILBUD OM HØYHASTIGHETS-BREDBÅND

Full fart og gode bruker­opplevelser er målsettingen med Get sin storsatsing rundt oppgradering av hybrid­fibernettet. Oppgraderingen prøves nå av flere borettslag, og vil etter hvert bli tilbudt til alle kunder.

Les hele saken

brannsikkerhet ute small

Get Safe GIR OSS kontroll på brannsikkerheten

Flere branntilløp er oppdaget og avverget, og unødvendige utrykninger fra brannvesenet er stoppet. Kollektiv brannvarsling fra Get Safe gir styret i Røverkollen borettslag økt kontroll og beboerne økt trygghet.

Les hele saken

wifix1 small

Riktig utstyr gir rask wifi-dekning i hele hjemmet

For mange er tregt og ustabilt internett hjemme en kilde til stor frustrasjon. Med oppgradert bredbåndsutstyr fra Get får du god wifi i hele boligen din.

Les hele saken

Vi er her for dere

Vi har lokale kunderådgivere, teknikere og forhandlere som er klare til å hjelpe. Vårt serviceapparat kjenner behovene til borettslagene og sameiene godt og gjør hver dag det vi kan for å gi styret og beboerne en problemfri tv- og bredbåndshverdag.

STYRELEDER
21900730
Send e-post

BEBOER
21545454
Gå til Chat

 

 

Kundeserviceprisen_ARETS KUNDESENTER_2018 kopi
© 2018 | Personvern og informasjonskapsler