TILFØR STYREVERVET LITT MAGI

Med hverdagsmagi fra Get i borettslaget vil flere flytte inn, og flere bli boende lenge.

FREMTIDENS NETTLEVERANDØR

Unge, gamle, single, familier – i et borettslag er det mange forskjellige mennesker som kommer hjem til ulike behov. Da er det godt å kunne velge blant moderne og fleksible løsninger, både for dagens bruk og morgendagens.

Fleksibilitet

La hver enkelt beboer tilpasse mengden bredbånd og TV selv, eller velg en standardpakke hvor de enkelt kan oppgradere til rabatterte priser.

Egen rådgiver

Få rådgivning om valg av infrastruktur, TV, bredbånd og smarte hjem-tjenester tilpasset ditt borettslag eller sameie.

Fremtidsrettet

Velg en totalleverandør som er opptatt av av å tilby innovative og brukervennlige løsninger tilpasset borettslag og sameier.

Valgmuligheter i kollektive avtaler

Velg avtaler spesialtilpasset borettslagets behov. Vi har markedets beste TV- og underholdningstilbud som kan kombineres med ekstreme bredbåndshastigheter, eller en grunnhastighet som dekker beboernes basisbehov.

Bredbånd+TV
BredbåndellerTV
Get Aksess (1)

Fremtidens nett-leverandør

Våre moderne og fleksible bredbåndsløsninger gir nok fart, stabilitet og kapasitet for dagens og morgendagens bruk og dere vil bli tilkoblet vårt topp moderne bredbåndsnett.

bredbånd

Bredbånd over fiber eller kabel

Get er eneste aktør som leverer bredbånd på tvers av alle fiberteknologier. Vil du ha siste bredbåndsteknologi, trenger du ikke grave opp uteområdene eller legge nye kabler i boligene. En ny standard for dataoverføring, kalt Docsis3.1, utnytter signalene langt mer effektivt i den kabelen dere allerede har.

wifi opplevelsen

Den beste wifi-opplevelsen

Med stadig mer utstyr som kobles til wifi og sterk vekst i strømming av innhold på både mobil, nettbrett og pc-er, øker også kravene til oppdatert bredbåndsutstyr. Get leverer wifi-løsninger tilpasset ulike boliger og beboeres behov. Nå også med garanti for deg som velger vår WifiX-løsning.

utstyr

Moderne og oppdatert utstyr

For å få den beste wifi-opplevelsen er det viktig med rett utstyr i hjemmet. Vi tilbyr markedets beste trådløs-utstyr. Og dere bestemmer selv hva som inkluderes i den kollektive avtalen. Hver enkelt beboer kan også oppgradere eller tilpasse utstyr etter behov.

Individuelle TV-pakker

Den kollektive avtalen tilpasses etter borettslagets eller sameiets behov, med full fleksibilitet for alle beboere. De kan selv velge blant innhold og strømmetjenester som HBO Nordic, norsk toppfotball, dokumentarer i Curio og over 160 filmer i Filmfavoritter.

Noe for alle

Velg blant 110 norske og internasjonale kanaler. Få tilgang til strømmetjenester og filmbiblioteker som HBO Nordic, TNT Play og Paramount+, og se internasjonal toppfotball og sport i verdensklasse.

Tilpass innholdet

Sett sammen egen TV-pakke og endre innholdet så ofte du vil, uten ekstra kostnad. Valgmenyen er lett tilgjengelig på get.no/min-get eller Min Get-appen.

Se TV overalt

Alt innholdet kan sees hvor som helst i Norge. Enten via Get Nett-TV for PC/Mac eller Get TV-app til nettbrett, mobil og Apple TV.

Nyhet!


Smarte løsninger for trygghet


Get Safe tilbyr smart styring til borettslag og sameier med brann- og vannlekkasje-varsling. De smarte brannvarslerne er koblet sammen, gir god oversikt og er koblet opp mot døgnbemannet overvåkning. Vannvarslingen oppdager vannlekkasje tidlig.

ild

Brannsikkerhet

vann

Vannlekkasje-varsling

smarte løsninger

Fremtidens smarte hjem

Styrenytt

Informasjon til borettslag og sameier

STYRENYTT

SNART KOMMER LANDETS BESTE TV- OG STRØMMEBOKS

Høyere bildekvalitet, tv-opptak på alle enheter, stemmestyrt fjernkontroll, Netflix integrert og tilgang på tusenvis av apper med Android TV. Gjør deg klar for en fantastisk ny tv-opplevelse med Get Box.

Les hele saken

STYRENYTT_2

SAMLER ALL UNDERHOLDNING I EN BOKS

Geir Eriksen er én av 1 000 kunder som i en måned har testet ut den nye tv-boksen fra Get.
- Get boX fungerer akkurat slik jeg ønsker det, sier Eriksen.

Les hele saken

STYRENYTT_3

Føles mye tryggere med felles brannvarsling

Med tørt treverk på bygårdsloftet, var brannsikkerheten en stor bekymring for Christiesgate borettslag. Løsningen ble Get Safe, brannvarsling spesielt utviklet for borettslag.

Les hele saken

Vi er her for dere

Vi har lokale kunderådgivere, teknikere og forhandlere som er klare til å hjelpe. Vårt serviceapparat kjenner behovene til borettslagene og sameiene godt og gjør hver dag det vi kan for å gi styret og beboerne en problemfri TV- og bredbåndshverdag.

STYRELEDER
21900730
Send e-post

BEBOER
21545454
Gå til Chat

 

 

Kundeserviceprisen_ARETS KUNDESENTER_2018 kopi