Din partner til nybygg

For leveranse av bredbånd , TV og smarte løsninger

Egen Prosjektleder og godt samarbeid

  • En dedikert person følger hele prosessen sammen med utbygger
  • Problemfri overlevering og minst mulig friksjon i utbyggingsprosessen
  • Vi tar ansvar for sluttleveranse, fornøyde beboere og oppfølging

Fleksible tjenester og avtaler

  • Alle tjenester innen TV, bredbånd og smarte hjem
  • Nytt styre kan endre kollektiv avtale etter innflytting
  • Beboere kan fritt tilpasse tjenester, hastigheter og underholdningstilbud 

Din fremtidsrettede partner

  • Sikrer  markedsledende løsninger og leder an i utviklingen av smarte hjem
  • Utvikler fremtidige teknologitjenester til fellesområder
  • Bygger nett tilpasset morgendagens muligheter

Digitale bransjenormer

Vi gir råd som skaper trygghet for deg som utbygger.

GettyImages-726785527_super

Involverer du oss tidlig i prosessen får du en rådgiver med ekspertkompetanse på bygging av digital infrastruktur.

Med lengst erfaring i bransjen reduserer vi potensielle merkostnader og utfordringer for deg som utbygger. Det kan dreie seg om feildimensjonerte rør, forstyrrelser av wifi-signaler eller manglende tilkoblingspunkter.

Bransjenormen for bredbånd i nybygg bidrar til en fremtidsrettet og forsvarlig utbygging av høyhastighetsnett. God planlegging av digital infrastruktur  gir nye boliger høyere bruksverdi og lengre levetid.

Smarte hjem

For beboerne

Innen 2020 vil 50 milliarder smarte dingser være koblet til internet på verdensbasis. Beboerne forventer at hjemmet deres skal være tilrettelagt for den nyeste teknologien. Derfor er det viktig å velge en smarte hjem-leverandør som lett kan skalere for fremtidens behov.

Vi tilbyr alt som er nødvendig av enheter, systemer og ekspertise for å levere tjenestene boligkjøperne etterspør. Enten det er nøkkelfri tilgang, digitale skilter, smart energistyring, wifi i fellesområder eller ladestasjoner for elbiler.

Get safe

Smart sikkerhet

Get Safe utfyller brannvarslingssystemet og er koblet opp mot en døgnbemannet alarmstasjon. Hvis det brenner, varsles beboerne via røykvarsler og SMS. Get Safe varsler også vannlekkasje i bygget før det er for sent. Alt styres enkelt gjennom en styreportal og en beboer-app.

safe tripple

Lær mer om get safe 

TV med full valgfrihet

Norges mest fleksible og innholdsrike TV-pakker

GettyImages-872554688_britannia2

Med en kollektiv avtale får både styret og beboerne friheten til å tilpasse underholdningstilbudet med TV-kanaler og strømmetjenester man tidligere måtte betale ekstra for.

Velg blant annet mellom HBO Nordic, film- og seriebiblioteket Paramount+, norsk og internasjonal fotball, i tillegg til en lang rekke TV-kanaler og mye mer.

Med Get Nett-TV eller Get TV-app kan beboerne se TV, film og serier når og hvor de vil i Norge. Get TV-app finnes også på Apple TV.

Fiberteknologi

For dagens og fremtidens behov

Velger du oss er både du som utbygger og de fremtidige beboerne sikret et fibernett med høy teknologisk kvalitet og overlegen kapasitet. Du får teknologien og tjenestene beboere etterspør, i tillegg til et nett som åpner for muligheten til å endre tjenesteleverandør.

Dekning enebolig

Full Wifi-dekning

Og høy fart

Jo flere som er på nett samtidig hjemme, desto større er kapasitetsbehovet. I dag leverer vi hastigheter fra 10Mbps til 1Gbps. Vi fortsetter å investere betydelig i å videreutvikle nettet, og er allerede i gang med å teste ut hastigheter opp til 10Gbps.

Wifi-dekning er avhengig av det trådløse utstyret og hvor godt det er tilpasset boligen. Planløsning, boligstørrelse, varmekabler og harde flater kan påvirke wifi-signalene. Det kan også påvirkes av naboens utstyr. Derfor leverer vi ulike løsninger for ulike behov. Vi har tilleggsutstyr og wifi-eksperter som gir gode råd om wifi.

Kundeservice

Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene og har de siste årene vunnet en rekke "best I test"-priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt, og vi har derfor hatt markedets sterkeste bredbåndsvekst de siste ni årene.

Send e-post

Gode erfaringer

Fra utbyggere

HSH Utvikling AS

"Vi valgte Get som samarbeidspartner for TV- og bredbåndsløsning til det som er på vei til å bli landets største boligkonsept for eldre, Randesund Hageby. Nærhet til området, god kvalitet på tjenester og service, samt ekstraordinært god oppfølging av supported oppstart, har vært avgjørende for kvalitet og resultat.

Ved starten av prosjektet var Get uvurderlig, da behovet for teknisk hjelp og support var kritisk. Samtidig har Get på en god måte fulgt opp med gode priser og pakkeløsninger på ulike beboermøter i prosjektet. Dette er viktig for å sikre troverdighet og trygg relasjon til beboerne - noe som er avgjørende for valg av leverandør."

- Terje Cascampas

Veidekke Eiendom AS

"Helhet er viktig. Jeg liker at Get kan levere alt fra fiber og TV-pakke - til å være rådgivere for smarte hjem. Jeg vil ha èn leverandør som fikser alt. Jeg vil at det skal være hassel-fritt, så jeg slipper å forholde meg til fire forskjellige leverandører som snakker et språk jeg ikke forstår."

- Magnus Hellerud Rognved