BRANNVARSLING SLIK DET BØR VÆRE

Get Safe er en helt ny brannvarslingstjeneste for boligselskaper, som gir styret full oversikt over brannsikkerheten i bygget.

devices

En optisk røykvarsler som også måler temperatur, luftfuktighet og bevegelse. Røykvarsleren kommuniserer trådløst med andre smarte røykvarslere, både i hvert enkelt hjem og med resten av bygget. I tillegg kobles den til internett som gir hver beboer oversikt og kontroll over innbruddsalarmen fra smarttelefon eller nettleser.

Smarte røykvarslere kommuniserer trådløst med hverandre for lokal varsling og over internett til døgnbemannet alarmstasjon. Alarmstasjonen avklarer situasjonen umiddelbart og kontakter brannvesenet ved behov. Samtidig som alle røykvarslere i bygget utløser alarm, mottar beboere også varsel på mobil om hvor det brenner og oppmøtested ved evakuering. Get Safe inkluderer også en personlig innbruddsalarm for alle beboere.

Med Get Safe kan styret enkelt ivareta ansvaret for sikkerheten i boligselskapet. Styret vil til enhver tid ha full oversikt over brannsikkerheten i boligselskapet, og brannvarslingen gir rask respons og økt sikkerhet (gjennom tilkobling til FG-godkjent alarmstasjon). Med Get Safe får altså boligselskapet en smart kollektiv brannvarsling med en enkel og kostnadseffektiv alarm som er tilpasset leiligheter.


LES MER OG MELD INTERESSE

Tabell Get Safe
get safe 24h

– PÅ VAKT 24 TIMER I DØGNET

På alarmstasjonen til Safe4 på Ulven er lyset aldri slukket. På de store skjermene som henger tett i rommet, følger profesjonelle fagfolk med på om brannalarmen utløses hos Get Safe-kunder

safe

– FØLES TRYGGERE MED GET

Styreleder Jan Einar Syre sparer penger, øker sikkerheten og føler seg tryggere etter at bygården hans i Oslo skiftet ut et gammelt brannanlegg med smarte røykvarslere fra Get Safe.