Til Forsiden

VELKOMMEN TIL GET

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice. Boligselskap er Get sin spesialkompetanse og vi utarbeider gode kollektive løsninger i samarbeid med våre kunder.

Ønsker dere et tilbud til deres boligsammenslutning, eller har dere spørsmål vedrørende eksisterende avtale?
Kontakt oss gjerne på styretelefon 21 90 07 30.

(Beboere henvises til kundeservice på 02123)

VÅRE PRODUKTER

produktklynge

TV

Med tv fra Get er beboerne sikret en god brukeropplevelse og de har full frihet til å skreddersy sin egen tv-hverdag.

En kollektiv avtale gir bredbånd til sterkt reduserte priser. Hver enkelt husstand kan også velge hastigheter tilpasset sitt eget behov.

BREDBÅND

En kollektiv avtale gir bredbånd til sterkt reduserte priser. Hver enkelt husstand kan også velge hastigheter tilpasset sitt eget behov.

Gigaset_A120

TELEFONI

Med en kollektiv telefoniavtale vil alle husstander være sikret et meget gunstig og kvalitetssikkert telefoni abonnement.

devices

GET SAFE

Get Safe er en smart kollektiv brannvarsling, hvor styret til enhver tid har full oversikt over status på brannsikkerheten. Les mer

MED GET FÅR MAN

FLEKSIBILITET

Get tilpasser den kollektive avtalen til det enkelte boligselskap i samarbeid med styret. Beboer kan selv velge tv-kanaler i sin tv-pakke, bestille høyere hastighet eller ta i bruk tjenester som Get tv-app og Get Sky.

EGEN KUNDEKONTAKT

Kundekontakten kan bidra med relevant informasjon til styret, spørsmål omkring fellesavtalen og endringer av denne, i tillegg til å besvare spørsmål om teknologi og veivalg.

FORDELAKTIGE PRISER

Med en kollektiv avtale oppnår man svært fordelaktige priser. Alle tjenester i avtalen faktureres kollektivt og beboer får kun faktura på tjenester de bestiller i tillegg til fellesavtalen.

MED GET FÅR DU FREMTIDENS NETT


Get har et høykapasitetsnett som distribuerer våre tjenester over fibernett eller hybridfibernett. Til forskjell fra kobbertelefoninettet har begge disse nettene et enormt overføringspotensial som leverer høy kapasitet uavhengig av avstand til sentralen. Nettene er designet og bygget med tanke på maksimal stabilitet og oppetid.

AKTUELT

Løken Fellessameie

GET FORSTOD OSS BEST

I 2015 ble Atif Aftab valgt inn i styret til Løken Fellessameie på Romerike. Med yrkesbakgrunn fra IT, så han på det som sitt ansvar å skaffe en god bredbåndsavtale til de 500 boenhetene.

Les hele saken her

Follo

BEFRIENDE LITE KLAGER

Som styreleder for Follos største borettslag, har ikke Ole Joveng mye fritid. Med et bedre tilbud til beboerne, og få klager, kan han se på 19-nyhetene med god samvittighet.

Les hele saken her

KONTAKT OSS

I 2016 lanserter Get en ny tv-opplevelse med en rekke nye og spennende løsninger, vi oppgraderte til raskere og mer stabilt nett og lanserte tjenester innen brannsikring og alarmer som vil gjøre boliger tryggere. Kontakt oss gjerne om du ønsker å vite mer om dette, eller om du har andre spørsmål knyttet til ditt kundeforhold.

© 2017 | Informasjonskapsler og personvern