Til Forsiden

VELKOMMEN TIL GET

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Boligselskap er Get sin spesialkompetanse og vi utarbeider gode kollektive løsninger i samarbeid med våre kunder. Ønsker dere et tilbud til deres boligsammenslutning, eller har spørsmål vedrørende eksisterende avtale, vennligst kontakt oss:

Styreleder og styret er velkommen til å kontakte oss på styretelefon 21 90 07 30.
Er du beboer i borettslag? Da er du velkommen til å kontakte oss på tlf 21 54 54 54.

Styrenytt 2018

VÅRE PRODUKTER

produktklynge

TV

Med tv fra Get er beboerne sikret en god brukeropplevelse og de har full frihet til å skreddersy sin egen tv-hverdag.

En kollektiv avtale gir bredbånd til sterkt reduserte priser. Hver enkelt husstand kan også velge hastigheter tilpasset sitt eget behov.

BREDBÅND

En kollektiv avtale gir bredbånd til sterkt reduserte priser. Hver enkelt husstand kan også velge hastigheter tilpasset sitt eget behov.

Gigaset_A120

TELEFONI

Med en kollektiv telefoniavtale vil alle husstander være sikret et meget gunstig og kvalitetssikkert telefoni abonnement.

devices

GET SAFE

Get Safe er en smart kollektiv brannvarsling, hvor styret til enhver tid har full oversikt over status på brannsikkerheten. Les mer

Get A til Å

MED GET FÅR DU

FLEKSIBILITET

Get tilpasser den kollektive avtalen til det enkelte boligselskap i samarbeid med styret. Beboer kan selv velge tv-kanaler i sin tv-pakke, bestille høyere hastighet eller ta i bruk tjenester som Get tv-app og Get Sky.

EGEN KUNDEKONTAKT

Kundekontakten kan bidra med relevant informasjon til styret, spørsmål omkring fellesavtalen og endringer av denne, i tillegg til å besvare spørsmål om teknologi og veivalg.

FORDELAKTIGE PRISER

Med en kollektiv avtale oppnår man svært fordelaktige priser. Alle tjenester i avtalen faktureres kollektivt og beboer får kun faktura på tjenester de bestiller i tillegg til fellesavtalen.

FREMTIDENS NETT


Get har et høykapasitetsnett som distribuerer våre tjenester over fibernett eller hybridfibernett. Til forskjell fra kobbertelefoninettet har begge disse nettene et enormt overføringspotensial som leverer høy kapasitet uavhengig av avstand til sentralen. Nettene er designet og bygget med tanke på maksimal stabilitet og oppetid.

AKTUELT

nettavisen

Gode nyheter til 500.000 Get-kunder

- Alle våre kunder skal få tilbud om én gigabit nedlastingshastighet.Det er den klare beskjeden fra produktdirektør Torbjørn Aamodt. I det stille har Get gjort utskiftinger i stort sett hele sitt kabel-TV-nett...

Brannvarsling - inngang

BRANNVARSLINGEN FRA GET REDDET LIV

Da en beboer sovnet fra en gryte på morgenkvisten, ble brannvarslingen fra Get redningen. – Jeg anbefaler Get Safe for alle borettslag. Hos oss reddet brannvarslerne liv, sier styremedlem Svein Drange i Kollen Borettslag.

Ingen grunn til å bytte - inngang

INGEN GRUNN TIL Å BYTTE TIL FIBER

Bredbåndskunder hos Get trenger ikke å bytte til fiber når de er på et moderne hybridnett. Teknologien de har gir dem allerede alt de trenger, sier journalist og teknologiekspert Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad.

Høyere hastighet - inngang

HØYERE HASTIGHET PÅ SAMME KABEL SOM FØR

Jon Petter Risa takker nei på vegne av 1800 bredbåndskunder i Skjettenbyen til å legge fiber helt inn i leilighetene – Vi lever lykkelig med bredbåndet fra Get som vi har i dag, sier Risa.

KONTAKT OSS

Styretelefonen er for deg som er styreleder, eller sitter i et styre i et borettslag og ønsker å vite mer om tilbudet vårt. Du er også velkommen til å kontakte oss om du har andre spørsmål knyttet til borettslagets kundeforhold.

© 2018 | Personvern og informasjonskapsler