Ida sitter på trikken og ser på Get TV-appen.

Publisert 2. juli 2019 / Oppdatert 5. juli 2019

Ser TV overalt

På trikken, i bilen, på hyttetur, foran speilet, som barnevakt, eller flatt ut på sofaen eller senga. For Get-abonnent Ida Parvin (22) er TV å kunne se det hun vil, der hun vil og når hun vil.

Hyggelig morgenselskap

– Her i borettslaget på Frogner, starter dagen gjerne med en kopp kaffe og iPaden foran speilet, mens jeg sminker meg og ser på God Morgen Norge på TV 2. Det er koselig med prate-TV som selskap om morgenen, samtidig som jeg blir oppdatert på nyhetsbildet. God Morgen Norge er vel faktisk det eneste TV-programmet jeg ser «live», med unntak av Idol som jeg ser med venner eller familie hjemme på fredager. Ellers går Get-bruken her hjemme veldig mye i serier, reality og filmer som jeg finner frem når det passer, i det store utvalget vi har med fellesavtalen fra Get.

Bilde av Ida Parvin som står foran speilet og sminker seg. Hun ser på TV på med Get TV-appen på en iPad.

Fyller ledige stunder

– Mobilen har jeg jo med meg overalt. Dermed er også alt TV-innholdet mitt fra Get tilgjengelig der jeg befinner meg. I små pauser, som når jeg venter på trikken, går det ofte i kortere videoer. Dersom jeg har litt mer tid mens jeg er i farta, finner jeg kjapt frem en humorserie på Get TV-appen, for eksempel amerikanske The Office. Jeg bruker TV-appen med offline funksjon mye når vi er ute på tur, for eksempel i bilen på vei til hytta. Når vi er på hytta, er det veldig deilig å ha tilgang til spennende serier vi kan se sammen om kvelden på pc-en eller iPaden. Og så er det utrolig deilig å ha tilgang på mange gode barneprogrammer, hvis jeg er barnevakt og trenger litt avlastning.

Ida står og venter på bussen. Imens ser hun TV på Get TV-appen.

Reality og true crime på sofaen

– Etter en lang dag med studier og jobbing i interiørbutikk, har jeg ofte behov for å flate ut på sofaen foran TV-skjermen. Når jeg er alene hjemme, ser jeg på «trash» som Keeping up with the Kardashians, Hollywoodfruer og Bloggerne, helt tankeløse programmer. Det er så kjapt gjort å finne frem til opptak av de siste episodene på Get-boksen. Sammen med venninnene blir det gjerne litt humor som Helt Perfekt med Thomas Giertsen og mye true crime. Vi elsker true crime! I det siste har vi sett Hvem drepte Birgitte på TV 2 og The Jinx på HBO Nordic, som begge er veldig bra serier.

Ida sitter i sofaen og ser på TV.

Relatert innhold

Par som ligger i sofaen og ser på TV.

Prøv en skummel vri: Derfor bør dere se skrekkfilm sammen

Les mer
Bilde av Andrea Kvam som står oppreist og ser mot kamera. Bakgrunnen er helt uklar.

Andrea opplevde mareritt med ID-tyveri

Les mer
Kvinne på hjemmekontor med laptop og skjerm. Bruker Google.

Trygg på nett

Les mer