Mann som ser på tv ved sjøen

Publisert 22. august 2019 / Oppdatert 3. april 2020

Hvor og når du vil

Akkurat nå får vi ikke reist så langt. Sånn er det. Men du kan likevel ta med deg TV-en på turer til soverommet, kjøkkenet eller badet for den saks skyld. Med TV fra Get kan du nemlig fortsette avspillingen på en annen enhet – så sovnet du under filmen i går, er det bare å se den ferdig ved kjøkkenbordet eller i senga. Opptakene du tar på Get boX eller nett-TV lagres i skyen, og du kan se de hvor enn du befinner deg med Get TV-appen.

Kan jeg få tv fra Get?

Hvor du vil

Favorittene dine er også tilgjengelig når du er på farten. Ta med deg innspurten av fotballkampen, eller last ned favorittserien og se den hvor som helst på land, til vanns – eller i luften for den saks skyld. Bare pass på at du holder trygg avstand til andre i disse dager.

På alle enheter

Se live-TV eller strøm favorittserien uansett hvilken dings du er på. Du finner det samme innholdet ditt på Get boX, nett-tv for PC/Mac eller i Get TV-app for Apple TV, mobil og nettbrett.

Last ned appen i App StoreLast ned appen i Google Play
Kvinne ser tv på mobil på en kafe

Ta opp og last ned

Med inntil 500 timer opptak kan du spare på ditt favorittinnhold, og ta så mange samtidige opptak du vil. Alt blir tilgjengelig i skyen. Opptakene kan du nyte på tvers av elle enheter, uansett hvilken dings du er på. I tillegg kan du laste ned opptakene med offline-funksjonen, slik at innholdet er tilgjengelig selv om du ikke har tilgang på internett.

Eller last ned fra strømmetjenestene

Du kan også laste ned favorittfilmene og seriene dine fra de fleste strømmetjenestene. Vi har tusenvis av titler for barna og en mengde filmer og serier du kan kose deg med når og hvor du vil – uten å bruke internett eller wifi.

Viser brukergrensesnitt til Film og TV-guide

Se hva du vil

Fleksibel TV-pakke

Velg inn det du vil se, når du vil se det

Strømmetjenester

Time på time med underholdning, i alle kategorier og sjangre

170 kanaler

Underholdning og nyheter på 20 språk

Filmer og serier

I Get filmleie finner du filmene rett fra kino i tillegg til andre godbiter og klassikere.