Get-logo
Get sitt hovedkontor ligger i Maridalsveien 323 i Nydalen i Oslo.

Get sitt hovedkontor ligger i Maridalsveien 323 i Nydalen i Oslo.

Om Get

Get er Norges mest spennende digital-TV og bredbåndleverandør med over 800 motiverte og dyktig medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene, og har de siste årene vunnet en rekke “best-i-test” priser i norsk presse.

Get var først med bredbånd i 1997 og revolusjonerte tv-hverdagen til 100 000-vis av nordmenn med Get boksen i 2007. Da lanserte vi et unikt enkelt brukergrensesnitt med helt nye funksjoner, og vi designet verdens første HD PVR uten vifte - selv om “alle” sa det ikke gikk – for at Get kunder skulle slippe viftestøy i stua.

Get kunder har Norges største utvalg av digital-TV kanaler som de kan pause, spole eller sette på opptak. Med et trykk på fjernkontrollen eller bruk av “Get-appene” for Ipad, Iphone eller Android baserte smarttelefoner, har Get kunden full kontroll over sin egen TV-kveld.

Get kunder har også tilgang til et av landets raskeste bredbånd (200 Mbps), - og bredbåndstelefoni med kvalitetsgaranti. Samtidig har Get kunder et av landets beste filmbibliotek - og kan leie over 5500 filmer, tv-serier og konserter – kun med et klikk på fjernkontrollen.

Get er den største utfordreren til Telenor med eget digital-TV og bredbåndsnett, og nær 1 million nordmenn har tjenester fra Get. Dette gjør Get til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet, og Get jobber aktivt sammen med norske myndigheter for å være med å skape et av verdens beste digital-TV og bredbåndstilbud. Samtidig jobber Get aktivt i ulike lokalmiljøer, og støtter norsk idrett og rekruttering av barn og unge gjennom å være hovedsponsor til norsk ishockey og Get Ligaen.

Get sine tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer Get kunder enorm kapasitet og muligheter for de beste tjenestene - i dag og i morgen. Mediehverdagen blir stadig mer kompleks, men Get kunder skal alltid få det beste – på den enkleste måten. Gjennom en tilknytning til Get får Get kunder tilgang til markedets mest komplette tjenestetilbud. En leverandør, en kabel. Enklere blir det ikke!

“Det var hard konkurranse, men Get var den leverandøren som hadde den beste teknologien og de beste løsningene for brukerne i dag og i fremtiden” - Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Tjuvholmen Utvikling AS”

Tjuvholmen
Get ble valgt til leverandør på digital-tv og bredbånd til 450 leiligheter på Tjuvholmen ved Aker Brygge.